Ниска гледна точка BMW X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic
Мощност и въртящ момент306 PS, 225 KW, 450 NM
ЗадвижванеБензин

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

Мощност и въртящ момент306 PS, 225 KW, 450 NM
ЗадвижванеБензин
THE X2BMW X2 M35i: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

Не позволява да бъде избирано, а избира вас: BMW X2 M35i е екстремно атлетично и максимално спортно. С още по-яркия спрямо базовия модел и с мощните си пропорции Х2 М35i има още по-самоуверено излъчване на асфалта.

Изпратете вашата заявка сега!

ДИЗАЙНЪТ НА BMW X2 M35i.

Максимална мощност във върхова форма.

BMW X2 M35i впечатлява с атлетичното си излъчване, екстремно спортния динамичен потенциал и уникалната си гъвкавост. Насладете се на атрактивните оборудвания по отношение на дизайна.
BMW бъбрековидна решетка - дизайн BMW X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic три четвърти изглед отпред

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

Бъбрековидна радиаторна решетка на BMW в Mesh дизайн е изцяло в цвят Cerium Grey със сложно оформена в дълбочина решетка. Тази вдъхновена от моторните спортове решетъчна структура придава дълбочина и усещане за високо качество на предната част и поставя висококачествен и динамичен акцент.
М заден спойлер BMW X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic снимка отблизо отзад

M заден спойлер

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
М алуминиеви джанти X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic снимка отблизо джанта

М алуминиеви джанти с двойни спици 716 М

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 716 М, Jetblack, полирани до блясък, с RunFlat гуми, размер на джантите 8J x 20, гуми 225/45 R20.
Корпуси на външните огледала в Cerium Grey BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 екстериор

Корпуси на страничните огледала в Cerium Grey.

Уникалната динамика на екстериора на BMW X2 M35i се подчертава от специфични детайли в Cerium Grey. Сред тях са и рамките на корпусите на външните огледала..
М Спортни седалки BMW X2 M35i Sapphire (F39 ) интериор

M Спортни седалки

Спортните седалки с високи бордове на седалката и облегалката предлагат оптимална опора дори при спортно шофиране по завои. За разлика от серийните седалки са възможни индивидуални регулировки на наклона, дълбочината, широчината на облегалката и опората за бедрата. Специфичният дизайн още по-добре подчертава спортните амбиции на автомобила.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X2 M35i.

Мощност. Без край.

Взаимодействието на механичния М Спортен диференциал на предната ос, интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive и мощните М Спортни спирачки осигурява забележителни динамични характеристики и изключително прецизна управляемост, които поставят стандарти в този клас.
M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW X2 M35i (F39)

М TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. M TwinPower Turbo 4-цилиндровият бензинов двигател е особено мощен, тъй като е оборудван с нови бутала, по-голям турбокомпресор, оптимизиран всмукателен колектор, мощен пакет за охлаждане и М изпускателна система, управлявана с клапи.
BMW xDrive BMW X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic снимка отблизо отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Спортна трансмисия BMW X2 M35i (F39 ) интериор

8-Степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
М Спортно окачване BMW X2 M35i (F39)

M Спортно окачване.

Сниженото с около 10 милиметра М спортно окачване при автомобилите със задно задвижване се отличава с по-спортните си настройки. Освен по-къси пружини то включва и по-твърди настройки на амортисьорите. Взаимодействието им осигурява по-нисък център на тежестта на автомобила, по-директни настройки на окачването, намалена склонност към наклоняване и повишена пъргавина на автомобила.
M Спортни спирачки X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic снимка отблизо джанта

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ НА BMW X2 M35i.

Дигиталните услуги и интелигентните асистиращи системи на BMW X2 M35i.

Благодарение на иновативното My BMW App в BMW X2 M35i се наслаждавате на оптимална свързаност между смартфона и автомобила. Независимо дали планирате задачи или маршрути и ги изпращате към навигационната система, дали споделяте с други в реално време актуалното си местоположение или, пристигайки до целта, следите останалото пешеходно разстояние на смартфона си. Насладете се на едно приложение, което облекчава живота ви - това е възможно с BMW Connected.
Кокпит с Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW X2 M35i( F39 ) интериор

Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go вкл. Предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа желаната скорост, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спиране, а избраната дистанция се поддържа дори и при тежък трафик и задръствания до пълно спиране.
Кожен волан BMW X2 M35i (F39) интериор

Асистент за задръствания

Асистентът при задръствания облекчава водача при монотонни ситуации на пътя: При скорости до 60 км/ч системата позволява на автомобила просто да се „плъзга“ заедно с другите автомобили в натоварения трафик и така по-лесно да преодолеете задръстването. Тя автоматично поддържа желаната дистанция до предния автомобил и регулира скоростта до пълно спиране, като ви подпомага с кормилното управление.
Асистент за шофиране Plus BMW X2 M35i (F39) интериор арматурно табло

Асистент за шофиране Plus

Оборудването Асистент за шофиране Plus осигурява значително повишаване на сигурността и комфорта. То включва предупреждение при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, предупреждение при напускане на лентата, асистент за дългите светлини, Speed Limit Info, както и работещия с камера контрол на скоростта с функция Stop&Go.
BMW Head-Up дисплей BMW X2 M35i (F39) интериор арматурно табло

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
Навигационна система Plus BMW X2 M35i (F39) интериор

Навигационна система Plus

Навигационната система Plus включва BMW Head-Up дисплей, iDrive Touch контролер, вграден 8,8-инчов LCD цветен дисплей и арматурно табло с 5,7-инчов TFT дисплей с висока разделителна способност. Навигационната система се управлява интуитивно чрез iDrive Touch контролера, с бутоните за директен избор и осемте бутона за любими функции, чрез гласови команди или чрез тъчскрийн с интерактивни панели.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i (F39) интериор

Услуга "Real Time Traffic Information"

Пропилявате времето за почивка в задръстванията? С услугата Real Time Traffic Information достигате по-бързо до целта на пътуването. Услугата е информирана почти в реално време за актуалния трафик и автоматично изчислява алтернативни маршрути. Допълнителната функция Локално предупреждение за опасности ви предупреждава за неблагоприятни метеорологични условия или инциденти по маршрута ви.
Concierge Service BMW X2 M35i (F39) интериор

Concierge Service.

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? Кой е най-добрият ресторант в града? При пътуване Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди - индивидуално, персонално, бързо. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете.
Smartphone Integration BMW X2 M35i (F39) интериор

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Online Entertainment BMW X2 M35i (F39) интериор

Online Entertainment.

Слушайте любимата си музика, независимо къде се намирате. Класическа музика по магистралите, джаз в натоварения трафик или поп при спокойно пътуване. С Online Entertainment разполагате с неограничен стрийминг до 30 милиона заглавия на музикалния партньор на BMW Spotify директно чрез монтираната в автомобила SIM карта.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

225 (306) / 5000-6250

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,9

Среден разход на гориво в л/100 км:

7,5 - 8,1

CO₂ емисии в г/км комбинирани:

170 - 185

BMW X2 M35i (F39), Black Sapphire Metallic, технически данни

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X2 M35i.

BMW FINANCIAL SERVICES ЗА BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i (F39) Black Sapphire Metallic три четвърти изглед отзад в движение

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X2 M35i.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X2 M35i.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
  • Преглед на автомобила
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Търговец на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X2 M35i може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Изпратете вашата заявка сега!

Разход на гориво и CO₂ емисии

  • BMW X2 M35i:
    Среден разход на гориво в л/100 км: 7,5 - 8,1
    CO2 емисии в г/км (комбинирани): 170 - 185

    Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp