BMW M440i xDrive Купе Dravit Grey metallic G22 2020 три четвърти изглед отзад

THE 4

BMW M

НОВОТО BMW M440i xDRIVE КУПЕ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

THE 4НОВОТО BMW M440i xDRIVE КУПЕ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

BMW Серия 4 Купе М Автомобил се движи по свои собствени правила. Запознайте се с цялата информация за разнообразието от ексклузивни оборудвания и дизайнерски акценти, ориентираните към мощността технологии, както и първокласните дигитални услуги. Научете как пъргавото купе изтласква радостта от шофирането до граничния режим благодарение на мощните си двигатели и перфектно съгласуваните функции за динамика.

Прочети повече

ДИЗАЙН И ДИНАМИКА.

Дизайнерско оборудване и функции за динамика на управлението на BMW M440i xDrive Купе.

Със стил извън зоната на комфорта: BMW M440i xDrive Купе поставя мащабите не само за изключителна динамика, но и за индивидуален дизайн. Ярките, специфични за М дизайнерски елементи в Cerium Grey - от вертикалната BMW бъбрековидна радиаторна решетка до ауспуховите накрайници - допълват динамичната визия на спортното купе. В интериора ексклузивният спортен дух на ориентирания към водача кокпит се подчертава от акценти като М Спортните седалки или М кожения волан.

BMW M440i xDrive Купе 2020 Arctic Race Blue metallic G22 2020 изглед отстрани модел седи в автомобила при отворена врата
BMW M440i xDrive Купе Arctic Race Blue metallic G22 2020 изглед отпред вертикална BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Cerium Grey.

М рамка на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey.

Впечатляващата вертикална BMW бъбрековидна радиаторна решетка е символ на реминисценция към легенди от моторните спортове като BMW 328. Рамката на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey придава особено присъствие на прогресивната решетка и интерпретира по нов начин традициите на BMW.
BMW M440i xDrive Купе Arctic Race Blue metallic G22 2020 три четвърти изглед отстрани снимка отблизо предна броня М аеродинамичен пакет

М аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и двойният дифузор в Dark Shadow metallic и гланцирано черен цвят излъчват динамика и чист спортен дух. Дифузорът на M440i е изцяло в гланцирано черен цвят.
18-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack BMW M440i xDrive Купе G22 2020 снимка отблизо

18-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack.

18-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до лясък, размери на джантите отпред 7,5J x 18, гуми 225/45 R18, размер а джантите отзад 8,5J x 18, гуми 255/40 R18.
Спортни седалки BMW M440i xDrive Купе G22 2020 интериор снимка отблизо

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
М кожен волан BMW M440i xDrive Купе G22 2020

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
BMW TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател BMW M440i xDrive Купе G22 2020 снимка отблизо

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

За BMW TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател от най-новото поколение на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics са характерни уверената мощ, нежният като коприна ход и въодушевяващият звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той е особено мощен и ефективен.
Адаптивно М окачване BMW M440i xDrive Купе Arctic Race Blue metallic G22 2020 детайл задна броня

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
Servotronic М кожен волан BMW M440i xDrive Купе G22 2020

Променливо спортно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW M440i xDrive Купе Arctic Race Blue metallic G22 2020 три четвърти изглед отстрани

M спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
Трансмисия Steptronic Sport BMW M440i xDrive Купе G22 2020 интериор детайл селектор на трансмисията

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
M Спортни спирачки BMW M440i xDrive Купе G22 2020

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син металик и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Дигитални услуги и асистиращи системи на BMW M440i xDrive Купе.

Асистент за шофиране Professional BMW M440i xDrive Купе G22 2020

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW M440i xDrive Купе G22 2020

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Smartphone Integration BMW M440i xDrive Купе G22 2020

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.