BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред

141 800 лв

Цена

Бензин

Двигател и тип гориво

THE 4

BMW M

НОВОТО BMW M440i xDRIVE КАБРИОЛЕТ

141 800 лв

Цена

Бензин

Двигател и тип гориво

THE 4НОВОТО BMW M440i xDRIVE КАБРИОЛЕТ

Предизвикайте вашата индивидуална свобода: BMW M440i xDrive Кабриолет самоуверено се изправя срещу условностите. С прогресивния си дизайнерски език и постоянната готовност за действие динамичният кабриолет провокира изживявания при шофиране на ново емоционално ниво - защото при BMW M440i xDrive Кабриолет независимостта започва още от потеглянето.

Прочети повече

СПОРТНИТЕ ГЕНИ НА BMW СЕРИЯ 4 КАБРИО M АВТОМОБИЛИ.

Задвижване, окачване и динамика.

BMW M440i xDrive Convertible.

"Отворете" спортното и динамично шофиране с практичност в ежедневието.
  • Редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW M TwinPower Turbo с 374 к.с.
  • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport
  • BMW xDrive
  • 275 кВт (374 к.с.), 500 Нм, 0–100 км/ч за 4.9 сек
BMW M440i xDrive G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic three-quarter front view

BMW M440i xDRIVE КАБРИОЛЕТ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M440i xDrive Кабриолет.

Свободен радикал: Насладете се на ексклузивния избор от опционални спортни оборудвания за BMW M440i xDrive Кабриолет. Ярките, специфични за М дизайнерски елементи и комфортните акценти в интериора позволяват веднага да усетите стремежа към свобода на спортния кабриолет.

BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отзад с модел
BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW M440i xDrive G23 2020 снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

За BMW М TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател от най-новото поколение на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics са характерни уверената мощ, нежният като коприна ход и въодушевяващият звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той е особено мощен и ефективен.
Адаптивно М окачване BMW M440i xDrive Кабриолет BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic G23 2020 детайл задна броня

Адаптивно M окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
М кожен волан Променливо спортно кормилно управление Servotronic BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 кокпит

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW M440i xDrive Кабриолет BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic G23 2020 три четвърти изглед отстрани

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
Трансмисия Steptronic Sport BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор детайл селектор на трансмисията

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
M Спортни спирачки BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 детайл алуминиеви джанти

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син металик и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW M440i xDrive Кабриолет BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic G23 2020 изглед отпред вертикална BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Cerium Grey

М рамка на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey.

Впечатляващата вертикална BMW бъбрековидна радиаторна решетка е символ на реминисценция към легенди от моторните спортове като BMW 328. Рамката на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey придава особено присъствие на прогресивната решетка и интерпретира по нов начин традициите на BMW.
BMW M440i xDrive Кабриолет BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic G23 2020 снимка отблизо задна част М Аеродинамичен пакет

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и двойният дифузор в Dark Shadow metallic и гланцирано черен цвят излъчват динамика и чист спортен дух. Дифузорът на M440i е изцяло в гланцирано черен цвят.
18-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 снимка отблизо

18-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack.

18-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 7,5J x 18, гуми 225/45 R18, размер а джантите отзад 8,5J x 18, гуми 255/40 R18.
М Спортни седалки BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор снимка отблизо

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
М кожен волан BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор снимка отблизо

M кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ..

Концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW M440i xDrive Купе.

Прегледност, комфорт и сигурност на най-високо ниво: Множество иновативни технологии ви подпомагат по разнообразни начини по време на шофиране. Фокусирайте се върху най-важното - спортната радост от шофирането във вашето BMW M440i xDrive Кабриолет.

Кокпит BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор
BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Операционна система 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Операционна система 7 BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор контролен дисплей

BMW Операционна система 7.

Иновативната концепция за управление на BMW Операционна система 7 позволява още по-лесно управление на функциите на автомобила, например чрез гласови команди, тъчскрийн или iDrive контролер - напълно интуитивно. За тази цел е разширена функционалността на контролера. Така например менюто на приложенията вече може да бъде избирано директно.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор контролен дисплей

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен асистент? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можете да му дадете и лично име за активиране. Той може да ви обясни всичко да автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Асистент за шофиране Professional BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор контролен дисплей

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор контролен дисплей

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Интеграция на смартфони BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор контролен дисплей

Интеграция на смартфони

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Digital Key BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор

Digital Key.

Защо ви е да ползвате ключа на автомобила, след като смартфонът ви е винаги у вас? С услугата Digital Key можете да отключвате и заключвате вашето BMW и дори да стартирате двигателя. Можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone* да ползват вашето BMW. При това е възможно например ограничаване на мощността на двигателя и максималната скорост, например за начинаещи водачи. *BMW Digital Key е съвместим само с подбрани модели на iPhone. Списъкът със съвместимите модели на iPhone може да намерите на bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 интериор контролен дисплей

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е up to date и оборудвано с най-актуалния софтуер? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при смартфоните. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашия автомобил.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 4 КАБРИОЛЕТ M АВТОМОБИЛИ.

BMW M440i xDrive Кабриолет.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

275 (374)/5 500–6 500

Максимален въртящ момент в Нм при об/мин:

500/1 900–5 000

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,9

Среден разход на гориво в л/100 км:

7,4–6,9

BMW M440i xDrive Кабриолет G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отзад с модел

BMW СЕРИЯ 4 КАБРИОЛЕТ.

Най-красивата форма на свободата: BMW Серия 4 Кабриолет освен с високата си динамика на управлението и индивидуалната естетика впечатлява и със спортно-елегантния си интериор и технически перфектния текстилен покрив.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 4 КАБРИОЛЕТ М АВТОМОБИЛИ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 4 КАБРИОЛЕТ М АВТОМОБИЛИТЕ.