BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 Sophisto Grey изглед отстрани

THE 5

BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Адаптирайте BMW Серия 5 Туринг към личните си предпочитания. На ваше разположение са множество дизайнерски опции, двигатели, функции за динамика на управлението, асистиращи системи и дигитални услуги.

Прочети повече
THE 5BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

BMW Серия 5 Туринг

В базовото си оборудване BMW 5 Туринг се отличава с гъвкавостта си и с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.

BMW Серия 5 Туринг 530i G31 2020 базово оборудване Sophisto Grey

В базовото си оборудване BMW 5 Туринг се отличава с гъвкавостта си и с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.

  • Екстериор

  • Интериор

Линия Luxury

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.

BMW Серия 5 Туринг 530i G31 2020 Luxury Line в Mineral White

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.

  • Екстериор

  • Интериор

M Спортен Пакет

М Спортният пакет придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора М Спортният пакет гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет например осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

BMW Серия 5 Туринг 530e G31 2020 М Спортен пакет в Tanzanite Blue II Metallic

М Спортният пакет придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора М Спортният пакет гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет например осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

  • Екстериор

  • Интериор

BMW 530e ТУРИНГ.

Иновативният и ефективен Plug-in хибрид на BMW Серия 5 Туринг.

Изключително напредничав и максимално функционален. Първото BMW Серия 5 Plug-in хибрид Туринг впечатлява с вълнуваща динамика при нисък разход на гориво и понижени СО2 емисии благодарение на комбинацията между мощен бензинов двигател, високоволтов акумулатор и електромотор с технология BMW eDrive. Charging Assistant и интелигентното управление на енергията на BMW ConnectedDrive ви подпомагат при зареждане и за нисък разход на енергия. Освен това Connected Charging осигурява допълнителни преимущества за водача на ефективния бизнес седан.

BMW 530e Plug-in хибрид G31 двигател

BMW 530e.

Иновативното Plug-in хибридно задвижване комбинира ефективен двигател с вътрешно горене с мощен електромотор. Постигнатата по този начин особено висока системна мощност ви осигурява комфорта на високия пробег на задвижване с двигател с вътрешно горене, както и възможността да се движите с нулеви локални емисии.
Интелигентно управление на енергията BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

Интелигентно управление на енергията.

Интелигентното управление на енергията е сред основните признаци на задвижването BMW eDrive. Тази система координира взаимодействието между всички задвижващи компоненти на BMW и електромотора, за да се постигне комбинация между максимална ефективност и висока динамика на управлението.
BMW Charging BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

BMW Charging

BMW Charging позволява на водачите на електромобили лесно и комфортно да откриват, ползват и заплащат обществените станции за зареждане в страната и чужбина. Зарядните станции от постоянно развиващата се мрежа се изобразяват на навигационната система, на приложението App, както и онлайн на уебсайта.
BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в eDrive Zone в движение по мост

eDrive Zones.

Всеки ден BMW си поставя задачата да се доближи още повече до мобилността на утрешния ден. С иновативните дигитални услуги като BMW eDrive Zones и бонусната програма BMW Points, които ще са налични още през 2020 година, ние работим за създаването на нови, иновативни пътища. По този начин ние извличаме още повече от всеки метър от вашето ефективно шофиране.
Connected Charging BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

BMW Maps - Connected Charging.

С услугите на Connected Charging ние извличаме най-доброто от електрическия пробег на вашия Plug-in хибриден модел. Още при планирането на вашето пътуване системата сигурно ви насочва към най-близките обществени станции за зареждане по вашия маршрут и предварително ви информира, например за тяхната наличност, както и предлаганите мощности на зареждането.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОБИЛНОСТ.

Искате да научите повече за насочената към бъдещето концепция за електрическата мобилност на BMW и да се информирате за личните преимущества и възможности за вас? Тук ще получите информации по темите електрическа мобилност, Plug-in хибриди, BMW i, зареждане, пробег и много други.

Прочети повече

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Преглед на технологиите на задвижването и окачването.

Всички настройки за радост от шофирането. От особено икономичния 4-цилиндров дизелов двигател до пъргавите и еластични 6-цилиндрови бензинови двигатели: BMW Серия 5 Туринг се движи спортно във всеки момент. С перфектно съгласуваните технологии на задвижването и окачването като Адаптивното окачване, Интегралното активно кормилно управление или интелигентното задвижване на четирите колела xDrive се гарантират оптимално сцепление и максимална радост от шофирането.

BMW TwinPower Turbo  редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW Серия 5 Туринг G31 Facelift 2020

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

За BMW TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател от най-новото поколение на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics са характерни уверената мощ, нежният като коприна ход и въодушевяващият звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той развива 245 кВт (333 к.с.).
BMW TwinPower Turbo  редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW Серия 5 Туринг G31 Facelift 2020

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров дизелов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровите 4-цилиндрови дизелови двигатели от най-ново поколение осигуряват темпераментно разгръщане на мощността и спонтанни реакции още при ниски обороти. Благодарение на технологията на турбокомпресорите с променлива геометрия и директното впръскване CommonRail те в същото време са икономични и екологични.
BMW xDrive BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

xDrive

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Интегрално активно кормилно управление BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в движение

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
Адаптивно окачване BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо бутон Старт/Стоп

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите винаги да се адаптират идеално към съответната ситуация на пътя, да се повиши комфортът на возене и в същото време да се подобри динамиката на управлението. Освен стандартната настройка COMFORT за висок комфорт на возене на разположение е и програмата SPORT с по-спортни настройки на амортисьорите.
Задно въздушно окачване с регулиране на нивото BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

Задно въздушно окачване с регулиране на нивото.

Въздушното окачване на задната ос с регулиране на нивото гарантира постоянен комфорт на возене при всякакво натоварване. Запазващият се еднакъв дори при високо натоварване клиренс на автомобила в същото време допринася и за високата сигурност на пътя.
Технология Mild Hybrid BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 окачване

Технология Mild Hybrid.

Технологията Mild Hybrid служи за рекуперация на кинетичната енергия при спиране и подпомага двигателя с вътрешно горене при ускорение. По този начин се понижават разхода на гориво и емисиите, като в същото време вие се наслаждавате на по-добра динамика. Освен това благодарение на технологията Mild Hybrid автоматичната функция Старт/Стоп работи още по-бързо и комфортно.

ДИЗАЙНЪТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Дизайнерски оборудвания за екстериора и интериора.

Стилни към бъдещето. Модерните оборудвания и дизайнерски акценти като BMW Лазерни светлини отпред, както и LED задните светлини подчертават динамичния и напредничав характер на автомобила. Изисканият и функционален интериор допълнително повишава комфорта и елегантността на бизнес модела с иновативни технологии и функции като 12,3-инчовия контролен дисплей или Вътрешното осветление.

BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 изглед отстрани в покой
Панорамен стъклен покрив BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 окачване

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
Теглич BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо

Теглич.

Тегличът с електрически сгъваща се глава е пригоден за висок прикачен товар до 2 000 кг. За стабилизиране при разлюляване на ремаркето системата за стабилизиране автоматично спира теглещия автомобил. Сгъваемата електрически глава се скрива напълно под задната броня.
Пакет за багажно отделение BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

Пакет за багажно отделение.

Пакетът за багажното отделение повишава функционалността на багажника с почти безстепенното регулиране на наклона на облегалката включително транспортно положение, релси за закрепване отляво и отдясно с две регулируеми надлъжно халки, един закрепващ ремък с пластмасова рамка на страничните тапицерии отдясно, както и мултифункционална кука за закрепване.
BMW Individual аеродинамични джанти 1001 I BMW Серия 5 Туринг G31 Facelift 2020

BMW Individual аеродинамични джанти 1001 I.

BMW Individual аеродинамични джанти 1001 I Jetblack 3D, полирани до блясък, с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, размери на джантите отпред 8 J x 20, гуми 245/35 R20, размер а джантите отзад 9 J x 20, гуми 275/3 R20.
BMW бъбрековидна радиаторна решетка BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо отпред

Декоративна радиаторна решетка.

Голямата предна декоративна решетка - позната и като BMW бъбрековидна радиаторна решетка - е характерен дизайнерски елемент и осигурява силно присъствие и динамично излъчване на вашия автомобил. Цветовото оформление на вертикалните пластини и обкръжаващия ги пръстен е в зависимост от Линията на оборудване.
BMW Лазерни светлини BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо отпред

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
LED задни светлини BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо отзад

Задни светлини с LED техника.

Триизмерните задни светлини с типичната за марката L-образна форма и пластични светлинни елементи с Full LED технология позволяват автомобилът да бъде разпознат като BMW и в тъмнината.
Видими трапецовидни ауспухови накрайници BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо отзад

Ауспухов накрайник, видим, трапецовиден.

Видими, трапецовидни хромирани ауспухови накрайници, от лявата и дясната страна на автомобила.
BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в покой
BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в покой
BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в покой
BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 интериор кокпит
Пълно кожено оборудване BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 интериор кокпит
Пълно кожено оборудване BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 интериор кокпит
Интериорни лайстни BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 интериор кокпит
Интериорни лайстни BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 интериор кокпит
Интериорни лайстни BMW Серия 5 Туринг Individual G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

BMW INDIVIDUAL KOLLEKTION НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Функционалността среща индивидуалността. С ексклузивните и висококачествени оборудвания на BMW Individual, както и внушителните BMW Individual аеродинамични джанти 1001 I вие придавате допълнителна уникалност на BMW Серия 5 Туринг. С елегантните лакови покрития Aventurine Red, Tanzanite Blue и Alvit Grey оптимално адаптирате спортния потенциал на екстериора към предпочитанията си, докато пълното кожено оборудване в цветовете Caramel, Tartufo или Smoky white придават особено излъчване на интериора.

ТЕХНОЛОГИИТЕ НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Дигитални услуги и интелигентни асистиращи системи.

BMW Серия 5 Туринг е винаги на ваше разположение. Най-модерните асистиращи системи и функции за свързаност осигуряват максимално ниво на сигурност и комфорт, докато иновативните бизнес и Infotainment функции ви осигурява развлечение и информация. Благодарение на интелигентните дигитални услуги вие винаги сте перфектно свързани по време на пътуване – за една лесна и разпускаща мобилност във всекидневието.

Информационен дисплей BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит
BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
Пакет Connected Professional BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Пакет Connected Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, интеграция на смартфони или In-Car Experiences? ? Защо да избирате поотделно, след като можете да получите всичко накуп? С пакет Connected Professional си осигурявате най-важните услуги на BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation впечатлява с високата точност на прогнозирания час на пристигане, екстремно бързото изчисляване на маршрутите и облекченото въвеждане на цели. То е възможно и чрез просто въвеждане на текст. Cloud базираното, динамично изчисляване на маршрута адаптира указанията за посоката непосредствено към евентуалните промени в ситуацията на пътя.
Smartphone Integration BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Connected Music BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Connected Music.

Слушайте любимата си музика, където и да сте. Класическ музика по магистралата, джаз в час-пик или поп, когато пътувате с приятели. С Connected Music имате директен достъп до 30 милиона заглавия без ограничения, благодарение на Spotify - музикалния партньор на BMW. Необходимо е да използвате SIM картата, инсталирана във вашия автомобил.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound озвучителна система BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор снимка отблизо на вратата

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound озвучителна система.

С двата си диамантени високочестотни високоговорителя озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound предлага изключително студийно качество на звука на всички места в автомобила. 16 целенасочено позиционирани високоговорителя осигуряват въодушевяващо изживяване за слуха и сетивата. Високоговорителите са осветени, което визуално подчертава изключителното качество на звука.
BMW Digital Key Серия 5 Туринг G31 Facelift

BMW Digital Key.

'Защо да използвате ключа на автомобила, след като смартфонът ви е с вас? С Digital Key можете да заключвате и отключвате вашето BMW и дори да стартирате двигателя. Освен това можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone* да ползват вашето BMW. Възможно е и например ограничаване на мощността и максималната скорост, например за млади шофьори. *BMW Digital Key е съвместим само с подбрани модели на iPhone. Списък със съвместимите iPhone може да намерите на bmw.com/digitalkey
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен асистент? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можете да му дадете и лично име за активиране. Той може да ви обясни всичко да автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Remote Software Upgrade BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е оборудвано с най-актуалния софтуер? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при смартфоните. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашия автомобил.
Асистент за движение на заден ход BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Асистент за движение на заден ход.

При движение напред със скорост до 35 км/ч Асистентът за движение на заден ход запаметява последният участък от 50 метра, за да може по желание да измине същата отсечка на заден ход. Той ви облекчава при въртенето на волана и вие можете да се концентрирате върху следенето на зоната около автомобила.
Асистент за шофиране Professional BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.