BMW Серия 3 Туринг (G21), странична снимка в движение на фона на сгради и планини
Двигател и тип горивоБензинДизелPlug-in хибрид

THE 3

BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ

Двигател и тип горивоБензинДизелPlug-in хибрид

BMW Серия 3 Туринг перфектно съчетава иновациите, функционалността и спортната динамика на управлението. Като истински спортист сред всестранните таланти то впечатлява с високоефективните TwinPower Turbo двигатели, перфектно съгласуваните компоненти на задвижването и модерните асистиращи системи, както и ненадминатата в този сегмент динамика на управлението. Неговата увереност на пътя личи дори и в покой. С иновативните решения за интериора и интелигентния, дигитален BMW Personal Assistant при желание то ви подпомага в много отношение - и ви оставя време за истински важните неща в живота.

Прочети повече

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

Атлет във всяко отношение: спортните гени на BMW Серия 3 Туринг проличават още на пръв поглед. Модерният, нисък дизайн на предната част интерпретира по нов начин взаимодействието между характерната бъбрековидна радиаторна решетка и фаровете и подчертава екстремно спортната стойка на пътя. Дефинираните линии и меките повърхности очертават познатия, типичен за Туринг силует с мощни рамене и подчертават чистата мощ и изключително високите аеродинамични качества. Тази комбинация между елегантност и спортен дух умело продължава и в интериора и е съчетана стилно с модерен комфорт и иновативна функционалност.

Прочети повече

ИНОВАТИВНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

Семейна почивка, пътуване в края на седмицата или обиколка по магазините - BMW Серия 3 Туринг ще осигури комфорт във всекидневието ви. Благодарение на иновативните възможности за съхранение и товарене в интериора и багажника има място за всичко, което искате да вземете със себе си. При повече багаж с натискане на бутон автоматично се сгъва задната седалка - с което за секунди вместимостта на багажника се увеличава повече от 3 пъти. По-тежките товари могат да бъдат закрепени сигурно благодарение на иновативните релси срещу плъзгане - при потегляне те се издигат автоматично и фиксират багажа. А благодарение на иновативната система за комфортен достъп задният капак се отваря и затваря безконтактно с едно късо движение на крака под задната броня. Тези и много други оборудвания превръщат BMW Серия 3 Туринг в най-спортното чудо на пространството в своя клас.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Отварящо се отделно задно стъкло

Отварящо се отделно задно стъкло.

Отварящото се отделно задно стъкло е особено практично за товарене и разтоварване на малки предмети, без да се налага да се отваря целия заден капак.
BMW Серия 3 Туринг (G21), BMW Лазерни светлини

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини Адаптивните BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 530 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet проектира дифузна светлинна графика пред вратите на автомобила и по този начин създава добро и гостоприемно настроение още при качване. Така слизането при тъмнина също е още по-сигурно и комфортно благодарение на светлинния килим.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Система за товарене

Система за товарене.

Системата за товарене включва сгъваема в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка за максимална гъвкавост. Така например отзад има удобно място за двама пътника, като в същото време могат да бъдат транспортирани и дълги предмети като чанти за ски или сноубордове. Практични са и двете поставки за напитки в средния подлакътник.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Пакет за съхранение

Пакет за съхранение.

Пакетът поставки включва отделение с капак на арматурното табло от страната на водача, мрежи на гърбовете на предните седалки, както и два USB интерфейса с функция за зареждане на средната конзола отзад. В багажника е монтирана допълнителна мрежи за дребни предмети отдясно, както и обтягащ ремък от дясната страна.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Вътрешно осветление

Вътрешно осветление.

Вътрешното осветление включително дифузното контурно осветление на предните и задните врати създава спокойно, уютно светлинно настроение в интериора. Шестте светлинни дизайна с регулируема яркост в четири случая на използване включват и една динамична функция. Светлинният килим за добре дошли осветява пространството пред вратите на автомобила при качване и слизане.

BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ PLUG-IN ХИБРИДНИ МОДЕЛИ.

Насладете се на BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e и BMW 330e xDrive Туринг с иновативно хибридно задвижване.

Най-доброто от два свята: с BMW Серия 3 Туринг Plug-in хибридните модели BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e и BMW 330e xDrive ще се насладите на устойчивата мобилност и ефективната динамика на управлението. Насладете се на множеството преимущества на иновативните BMW хибридни автомобили и научете повече за задвижващата концепция, динамиката на управлението, BMW Charging и практичните дигитални услуги на BMW ConnectedDrive.
Plug-in хибрид BMW Серия 3 Туринг 2021 G21 три четвърти изглед отстрани при товарене с модел

Plug-in хибридната технология на BMW Серия 3 Туринг.

BMW Серия 3 Туринг Plug-in хибридите комбинират електрическата задвижваща технология BMW eDrive с мощен BMW двигател с вътрешно горене. Заедно двете задвижвания създават ефективно и уникално изживяване при шофиране. Оптималната динамика и сцепление при BMW 320e xDrive** и BMW 330e xDrive** се осигуряват и от интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive.
Научете повече за BMW Plug-in хибридното задвижване
Plug-in хибрид BMW Серия 3 Туринг 2021 G21 три четвърти изглед отпред при движение по пътя

Режимите на задвижването на BMW Серия 3 Туринг Plug-In хибридите.

Чисто електрически с нулеви локални емисии из града или мощно и динамично и с достатъчен пробег при пътуването през уикенда - с BMW Серия 3 Туринг хибридните автомобили всички възможности са отворени за вас. Възползвайте се от интелигентните режими на шофиране, които гарантират оптимално взаимодействие между двигателя с вътрешно горене и електромотора при всяка ситуация.
Повече за интелигентните режими на задвижването
Plug-in хибрид BMW Серия 3 Туринг 2021 G21 навигационна система снимка отблизо

Дигиталните услуги за BMW Серия 3 Туринг Plug-In хибридите.

BMW ви предлага иновативни дигитални услуги за по-леко и комфортно всекидневие с вашите BMW Серия 3 Туринг с хибридно задвижване. С My BMW App винаги имате пълна прозрачност за статуса на зареждането и последните процеси на зареждане.
Повече за дигиталните услуги

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

BMW Серия 3 Туринг (G21), предни седалки и кокпит от страната на пътника до водача

BMW Серия 3 Туринг има амбициите да ви закара сигурно до целта на пътуването ви - и да превърне шофирането в спортно изживяване. Така например интелигентните асистиращи системи на Асистента за шофиране Professional и Асистента за паркиране вече позволяват частично автоматизирано шофиране. Освен Активния контрол на скоростта с функция Stop&Go вкл. Предупреждение за опасност от сблъсък, за пешеходци и велосипедисти със спирачна функция на ваше разположение до 210 км/ч е Асистентът за завиване и водене в лентата. Пътят в посока автономното шофиране се проправя от Асистента за паркиране, който автоматично паркира и изкарва от паркомясто, както и Автоматичният асистент за движение на заден ход. За оптимален комфорт и максимална сигурност – при всички ситуации на пътя. По всяко време на ваше разположение е и иновативният BMW Intelligent Personal Assistant. Той запомня вашите индивидуални решения и настройки и с всеки изминат ден ви опознава все по-добре. По желание той може да управлява навигационните, развлекателните и офисните функции и винаги знае най-краткия маршрут към вашия любим италиански ресторант. Също като истински асистент то отговаря на въпросите ви относно автомобила и по този начин интуитивно ви запознава с вашето BMW Серия 3 Туринг и тяхното разнообразие от иновативни оборудвания и функции.

ИНТУИТИВНИ И ПРЕДВИЖДАЩИ.

BMW Серия 3 Туринг (G21), Асистент за шофиране Professional

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Асистент за паркиране Plus

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder позволява запис на видео на зоната около автомобила и възпроизвеждането на това видео, например на централния контролен дисплей или експортирането му чрез USB върху вашето крайно устройство. Важните информации за пътуването като например скоростта и GPS позицията се съхраняват синхронно на видеото. BMW Drive Recorder има две подфункции, Eventrecorder и Crashrecorder.
BMW Серия 3 Туринг (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Операционна система 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е up to date и оборудвано с най-актуалния софтуер? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при смартфоните. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашия автомобил.
BMW Maps

BMW Maps.

По време на планирането и подготовката, но и при пътуването и дори при паркиране: BMW Maps ви гарантира великолепно навигационно изживяване. Оформете своето пътуване още по-комфортно и индивидуално - благодарение на интуитивното управление, както и на перфектно съгласуваната с водача навигация.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО

BMW Серия 3 Туринг (G21) Dravite Grey, три четвърти снимка отпред при шофиране сред природата

Уверено разгръщане на мощността.

На челна позиция още преди потегляне: BMW Серия 3 Туринг е лидер в своя клас по отношение на динамиката на управлението. Това се осигурява от мощните BMW TwinPower Turbo двигатели, които гарантират максимална радост от шофирането със спонтанните си реакции още при ниски обороти. При това вие винаги избирате сами колко спортно да бъде шофирането: чрез Контрола на шофирането можете индивидуално да настроите Адаптивното М окачване и трансмисията Steptronic Sport - от максимално комфортни до особено спортни. Опционалният М Спортен диференциал в комбинация с Променливото спортно кормилно управление осигурява оптимална управляемост и изключително пъргаво поведение на пътя.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

BMW Серия 3 Туринг (G21), Адаптивнo М окачване

АДАПТИВНО М ОКАЧВАНЕ.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивно М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
BMW Серия 3 Туринг (G21), М Спортни спирачки

M СПОРТНИ СПИРАЧКИ.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Променливо спортно кормилно управление

ПРОМЕНЛИВО СПОРТНО КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW Серия 3 Туринг (G21), трансмисия Steptronic Sport

ТРАНСМИСИЯ STEPTRONIC SPORT.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

МОДЕЛИТЕ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

Модел Advantage

Моделът Advantage напълно заслужава името си - и предлага осезаеми преимущества на клиентите. В интериора той се отличава с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.
 • Контрол на дистанцията при паркиране (PDC), предна и задна броня
 • Пакет за съхранение
 • Автоматично затъмняващо се вътрешно огледало за обратно виждане
 • 3-зонова автоматична климатична инсталация
BMW Серия 3 Туринг (G21), Модел Advantage

Модел Sport Line

Като Модел Sport Line автомобилът изглежда още по-динамичен. Характерните детайли в екстериора и интериора в гланцирано черен цвят осигуряват по-спортно излъчване. Предните спортни седалки с комбинирана тапицерия текстил/Sensatec Black предлагат максимален комфорт и опора. Оборудването се допълва от обхватите на Модел Advantage и Вътрешно осветление.
 • 17-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 776; предлагат се и други джанти
 • Спортни седалки с комбинирана тапицерия текстил/Sensatec Black със сиви контрастни шевове; предлагат се и други тапицерии
 • Спортен кожен волан, алтернативно M кожен волан
 • Интериорни лайстни Black high-gloss, предлагат се и други лайстни
 • Модел Sport Line включва и оборудването на Модел Advantage
BMW Серия 3 Туринг (G21), Модел Sport Line

Модел Luxury Line

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.
 • 17-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 771; предлагат се и други джанти
 • Спортни предни седалки с перфорирана тапицерия Sensatec Black; предлагат се и други тапицерии
 • Тапицирано със Sensatec арматурно табло с двойни шевове
 • Модел Luxury включва и оборудването на Модел Advantage
BMW Серия 3 Туринг (G21), Модел Luxury Line

Модел M Sport

Моделът M Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора Модел M Спорт гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет например осезаемо оптимизират динамиката на управлението.
 • M аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове и задна броня в цвета на каросерията и дифузор в Dark Shadow metallic
 • 18-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 790 M Bicolour Orbit Grey с гуми с различен размер на предната и задната ос; предлагат се и други джанти
 • M Спортно окачване вкл. Променливо спортно кормилно управление; предлагат се и други окачвания
 • Ексклузивно лаково покритие M Portimao Blue metallic; предлагат се и други лакови покрития
 • SСпортни предни седалки с комбинирана тапицерия Alcantara/Sensatec с перфорации и сини контрастни шевове
 • M Кожен волан
 • Таван M anthracite
 • Арматурно табло със специфичен за M дисплей
 • M интериорни лайстни Aluminium Tetragon, предлагат се и други лайстни
 • Модел M Sport включва и оборудването на Модел Advantage.
BMW Серия 3 Туринг (G21), Модел M Спорт
 • Модел Advantage
 • Модел Sport Line
 • Модел Luxury Line
 • Модел M Sport

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ

BMW 330i Туринг

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

 190 (258)/5000–6500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

6

Среден разход на гориво в л/100 км:

6,8 - 7,7

CO2 емисии в г/км комбинирани:

155 - 176

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

Жена пресича улицата пред BMW Серия 3 Туринг (G21) и магазин за дърводелски инструменти

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Серия 3 Туринг.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 3 Туринг може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.