Изглед отпред на движещо се BMW Серия 3 Седан (G20) през деня под стъклена сграда
разход на гориво, комбиниран4,7 - 7,5 л. / 100 км
Двигател и тип горивоБензинДизелPlug-in хибрид

THE 3

BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН

разход на гориво, комбиниран4,7 - 7,5 л. / 100 км
Двигател и тип горивоБензинДизелPlug-in хибрид
THE 3BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН

В момента, в който се появи на пътя, BMW Серия 3 изпреварва всичко, както условностите, така и очакванията. Иконата за пореден път демонстрира как можете да преоткриете себе си. Защото с дефиниращият стила дизайнерски език тя е олицетворение на прехода към една нова ера. Ултимативният спортен седан се задвижва от още по-мощни и ефективни двигатели. И с една нова сила - просто кажете „Hey BMW" и BMW Серия 3 ще разпознае гласа ви и ще се вслуша във всяка ваша дума.

Прочети повече

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

BMW Серия 3 винаги е било пионер. С новия си дизайнерски език спортния седан комбинира успешната си история с бъдещето. Излъчване, което с всеки детайл изпълнява желанията за чиста радост от шофирането.

Прочети повече

КОМФОРТЪТ НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

Достига до едно ново ниво.

BMW Серия 3 Седан е още по-разточително и практично и по отношение на комфорта. Достъп от дома чрез смартфон, акустично остъкляване или интелигентна система за товарене - всеки детайл осигурява облекчение и предлага висок комфорт на возене.
BMW Серия 3 Седан (G20), BMW Лазерни светлини. Странична снимка отблизо на левия фар с BMW Лазерни светлини

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини Адаптивните BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 530 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
Изглед косо отгоре на BMW Серия 3 Седан (G20) с поглед към затворения стъклен покрив.

Стъклен покрив.

Стъкленият покрив с функция плъзгане и повдигане, вътрешен таван с електрическо задвижване, защита срещу прищипване, както и комфортно отваряне и затваряне осигурява индивидуално настройване на въздушния поток и приятен климат в интериора. Интегрираният ветробран предотвратява течението в интериора и намалява шумовете от вятъра.
Три четвърти изглед отзад на паркирано BMW Серия 3 Седан (G20) с водач, който отваря автоматично задния капак с крака си.

Автоматично отваряне на багажника.

Автоматично задвижване на багажника позволява комфортно отваряне и затваряне на задния капак с натискане на лесно достъпния бутон в тапицерията на вратата или на ключа на автомобила. Багажникът може да бъде отворен и по обичайния начин чрез външната дръжка и да бъде затворен с натискане на бутон на вътрешната тапицерия на задния капак.
Снимка отпред на кокпита BMW Серия 3 Седан (G20) от страната на водача с осветено в синьо пространство за краката от вътрешното осветление.

Вътрешно осветление.

Вътрешното осветление включително дифузното контурно осветление на предните и задните врати създава спокойно, уютно светлинно настроение в интериора. Шестте светлинни дизайна с регулируема яркост в четири случая на използване включват и една динамична функция. Светлинният килим за добре дошли осветява пространството пред вратите на автомобила при качване и слизане.

BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН PLUG-IN ХИБРИДНИ МОДЕЛИ.

Насладете се на BMW Серия 3 Седан 320e, 330e и 330e xDrive с иновативно хибридно задвижване.

Най-доброто от два свята: С Plug-in хибридите на BMW Серия 3 Седан BMW 320e, BMW 330e и BMW 330e xDrive ще се насладите на устойчивата мобилност и ефективната динамика на управлението. Насладете се на множеството преимущества на иновативните BMW хибридни автомобили и научете повече за задвижващата концепция, динамиката на управлението, BMW Charging и практичните дигитални услуги на BMW ConnectedDrive.
Plug-in хибрид BMW Серия 3 Седан 2021 G20 три четвърти изглед отпред при зареждане, с модел

Plug-In хибридната технология на BMW Серия 3 Седан.

BMW Серия 3 Седан Plug-in хибридите комбинират електрическата задвижваща технология BMW eDrive с мощен BMW двигател с вътрешно горене. Заедно двете задвижвания създават ефективно и уникално изживяване при шофиране. Оптималната динамика и сцепление при BMW 330e xDrive** се осигуряват и от интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive.
Научете повече за BMW Plug-in хибридното задвижване.
Plug-in хибрид BMW Серия 3 Седан 2021 G20 три четвърти изглед отпред при движение по пътя

Режимите на задвижването на BMW Серия 3 Седан Plug-In хибриди.

Чисто електрически с нулеви локални емисии из града или мощно и динамично и с достатъчен пробег при пътуването през уикенда - с BMW Серия 3 Седан хибридните автомобили всички възможности са отворени за вас. Възползвайте се от интелигентните режими на шофиране, които гарантират оптимално взаимодействие между двигателя с вътрешно горене и електромотора при всяка ситуация.
Повече за интелигентните режими на задвижването
Plug-in хибрид BMW Серия 3 Седан 2021 G20 навигационна система снимка отблизо

Дигиталните услуги за BMW Серия 3 Седан Plug-In хибридите.

BMW ви предлага иновативни дигитални услуги за по-леко и комфортно всекидневие с вашите BMW Серия 3 Седан с хибридно задвижване. С My BMW App винаги имате пълна прозрачност за статуса на зареждането и последните процеси на зареждане.
Повече за дигиталните услуги

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

Иновации пред погледа ви.

BMW Серия 3 Седан предлага множество интелигентни асистиращи системи и иновативни технологии, които осигуряват още по-сигурно и комфортно пътуване. Асистент за задръствания, Асистент за паркиране или управление с жестове - с BMW Live Cockpit Professional и напълно дигиталното 12,3-инчово арматурно табло имате поглед върху цялата информация.
Снимка отблизо на дисплеите в кокпита на BMW Серия 3 Седан (G20) с Асистент за паркиране Plus.

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Снимка отблизо на дисплеите в кокпита на BMW Серия 3 Седан (G20) с BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Операционна система 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
Снимка отблизо на дисплеите в кокпита на BMW Серия 3 Седан (G20) с Асистент за шофиране Professional.

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Снимка отблизо на дисплеите в кокпита на BMW Серия 3 Седан (G20) с Асистент за движение на заден ход.

НАЙ-ДОБРИТЕ АСИСТЕНТИ ЗА ШОФИРАНЕ РАБОТЯТ НА ЗАДЕН ПЛАН.

BMW Серия 3 Седан с Асистент за движение на заден ход.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Снимка отблизо на дисплеите в кокпита на BMW Серия 3 Седан (G20) с BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.

Странична снимка в движение на BMW Серия 3 Седан (G20) през деня на фона на града.

ЗА ВСИЧКИ ЗАВОИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА ПРЕД ВАС.

Динамиката на управлението на BMW Серия 3 Седан.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

Перфектно в действие.

Превъзходно поведение на пътя, спортна управляемост и висока пъргавина: BMW Серия 3 Седан издига динамиката на управлението до едно ново ниво. С модернизираните и още по-мощни двигатели, перфектно съгласуваните с тях компоненти на окачването и оптимизираното разпределение на теглото то значително изпреварва репутацията си на ултимативния спортен седан.
Странична снимка на задната част на BMW Серия 3 Седан (G20) косо отзад

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
Детайлна снимка на джанта на BMW Серия 3 Седан (G20) с M Спортни спирачки

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
Три четвърти снимка отзад на движещо се BMW Серия 3 Седан (G20) с Адаптивно М окачване

Адаптивно M окачване.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивно М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
Детайлна снимка от перспектива “птичи поглед” на средната конзола на BMW Серия 3 Седан (G20) със селектор на трансмисията Steptronic Sport.

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

МОДЕЛИТЕ НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

Модел Advantage

Моделът Advantage напълно заслужава името си - и предлага осезаеми преимущества на клиентите. В интериора той се отличава с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.
 • Контрол на разстоянието при паркиране (PDC), отпред и отзад
 • Пакет за съхранение
 • Вътрешно огледало за обратно виждане с автоматична функция за заслепяване
 • 3-зоноваавтоматична климатична инсталация
Странична снимка в покой на BMW Серия 3 Седан (G20) като Модел Advantage

Модел Sport Line

Като Модел Sport Line автомобилът изглежда още по-динамичен. Детайлите в екстериора и интериора в гланцирано черен цвят осигуряват спортно излъчване. Предните спортни седалки с комбинирана тапицерия текстил/Sensatec Black предлагат максимален комфорт и опора. Оборудването се допълва от обхватите на Модел Advantage и Вътрешно осветление.
 • 17 "" джанти с V-спици стил 776; налични други колела
 • Спортни седалки в комбинация Cloth/Sensatec Черен със сиви контрастни шевове; налични са и други тапицерии
 • Спортен кожен волан, алтернативно М кожен волан
 • Интериорни лайстни в черен гланц; други налични тапицерии
 • Модел Sport Line включва оборудването на Model Advantage
Странична снимка в покой на BMW Серия 3 Седан (G20) като Модел Sport Line

Модел Luxury Line

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.
 • 17 "" джанти с двойни спици стил 771; налични други колела
 • Спортни седалки за водача и пътника отпред в Sensatec в черно с перфорации; налични са и други тапицерии
 • Спортен кожен волан, алтернативно М кожен волан
 • Интериорни лайстни от фино дърво Ясен сиво-кафяв висок гланц; други налични тапицерии
 • Модел Luxury Line включва оборудването на Модел Advantage
Странична снимка в покой на BMW Серия 3 Седан (G20) като Модел Luxury Line

Модел М Спорт

Моделът M Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора Модел M Sport гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо повишават динамиката на управлението.
 • 18 "" M джанти с Двойни спици 790 M двуцветна орбита сива със смесени гуми; налични други колела
 • Спортни седалки за водача и пътника отпред в комбинация Alcantara/Sensatec с перфорация и сини контрастни шевове
 • M кожен волан
 • M Интериорни лайстни Aluminium Tetragon; други налични тапицерии
 • Моделът M Sport включва оборудването на Модел Advantage
Странична снимка в покой на BMW Серия 3 Седан (G20) като Модел М Спорт
 • Модел Advantage
 • Модел Sport Line
 • Модел Luxury Line
 • Модел М Спорт

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

Едно познато и приятно чувство.

С BMW M Performance Parts ще придадете на вашето BMW Серия 3 Седан максимален характер от моторните спортове. Изберете от ярките дизайнерски оборудвания за екстериора и интериора, както и от атрактивните ковани и алуминиеви джанти. С Оригиналните BMW Аксесоари адаптирате вашето BMW към индивидуалните ви желания: Продуктите са съгласувани перфектно с BMW Серия 3 Седан по отношение на качеството, дизайна и възможностите си.
BMW Серия 3 Седан (G20), BMW Кутия за покрива.

BMW Кутия за покрива.

Модерната BMW кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 420 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
Към продукта
BMW Серия 3 Седан (G20), BMW Advanced Car Eye 2,0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 е една високо чувствителна Full-HD камера, която следи случващото се пред и зад вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания или необичайни движения извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.
Към продукта
BMW Серия 3 Седан (G20), Зарядна станция за безжично зареждане Universal.

Зарядна станция за безжично зареждане Universal.

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: С BMW Wireless-Charging-Station Universal смартфонът може удобно и ефективно да бъде зареден в автомобила без кабел. При това мобилният телефон е закрепен стабилно и сигурно. Особено интелигентно: Интегрираната Powerbank може да се демонтира и позволява безжично зареждане извън автомобила.
Към продукта
BMW Серия 3 Седан (G20), M Performance черна декоративна радиаторна решетка

M Performance черна декоративна радиаторна решетка

Силен характер: Декоративните пластини и гланцирано черната им рамка излъчват сила и енергичност. За индивидуалното излъчване, което дава ясни сигнали.
Към продукта
BMW Серия 3 Седан (G20), M Performance заден спойлер Carbon

M Performance заден спойлер Carbon

Изразително: M Performance задният Carbon подчертава висококачествената, спортна визия на автомобила. Благодарение на високотехнологичния материал карбон той е екстремно лек и в същото време много стабилен. Задният спойлер осигурява оптимизиране на аеродинамиката и още по-спортно поведение на пътя.
Към продукта
BMW Серия 3 Седан (G20), M Performance волан

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за спортно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове. В тон с него: M Performance бленда на волана от Carbon/Alcantara и M Performance лостчета за превключване Carbon
Към продукта

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

BMW 330i Седан.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

190 (258)/5000–6500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди: 

5,9

Среден разход на гориво в л/100 км: 

6,4-7,3

CO2 емисии в г/км комбинирани: 

147-167

BMW Серия 3 Седан (G20), технически данни

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

BMW Серия 3 Седан (G20), Portimao Blue metallic, 7/8 отпред на паркинг с човек на преден план

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW Серия 3 Седан.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 3 Седан може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.