BMW Серия 2 Купе, динамична снимка в движение

BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ.

Детайли и оборудване на BMW Серия 2 Купе.

BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ.Детайли и оборудване на BMW Серия 2 Купе.

ПРАВИ ВИ СВИДЕТЕЛИ НА ЕКСТРЕМНО СПОРТНИ ГЛЕДКИ.

Модели и оборудване на BMW Серия 2 Купе.

Модел М Спорт

Модел М Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен по-яркото благодарение на множество детайли излъчване в екстериора и интериора Модел М Спорт гарантира и повишаване на радостта от шофирането. Така например М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

BMW Серия 2 Купе, Модел М Спорт

Модел М Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен по-яркото благодарение на множество детайли излъчване в екстериора и интериора Модел М Спорт гарантира и повишаване на радостта от шофирането. Така например М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

 • Екстериор

 • Интериор

Модел Sport Line

Модел Sport Line придава на автомобила още по-динамично излъчване. Впечатляващите гланцирано черни елементи в екстериора и интериора осигуряват особено спортна визия. Спортните предни седалки предлагат оптимална опора.

BMW Серия 2 Купе, Модел Sport Line

Модел Sport Line придава на автомобила още по-динамично излъчване. Впечатляващите гланцирано черни елементи в екстериора и интериора осигуряват особено спортна визия. Спортните предни седалки предлагат оптимална опора.

 • Екстериор

 • Интериор

РАДИКАЛНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Купе.

С пол-позишън твърдо пред погледа: с мощните си задвижвания и прецизно настроените окачвания BMW Серия 2 Купе впечатлва във всяко отношение. насладете се на чистата динамика на управлението -–без никакви условности.
BMW Серия 2 Купе, динамика на управлението
BMW Серия 2 Купе, Адаптивно М окачване

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може по всяко време да бъде адаптирано електронно към пътната настилка и ситуацията на пътя. Освен това чрез превключвателя на Контрола на шофирането водачът може да настрои характеристиките на окачването към предпочитания в момента стил на шофиране – от комфортен до особено спортен с подчертано пъргава управляемост.
BMW Серия 2 Купе, Променливо спортно кормилно управление

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване.
BMW Серия 2 Купе, Launch Control

Launch Control.

Launch Control е функция на 8-степенната трансмисия Steptronic Sport, която позволява максимално ускорение от място. Избирате позиция „S“ на селектора на трансмисията, активирате функцията DTC (чрез бутона DSC) и при натиснат педал на спирачките давате пълна газ. Когато водачът отпусне педала на спирачката, автомобилът ускорява максимално бързо в рамките на границите на сцеплението.
BMW Серия 2 Купе, двигател

BMW TwinPower Turbo 2-литров 4-цилиндров бензинов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров бензинов двигател от най-ново поколение гарантира максимална радост от шофирането. Той се отличава с темпераментно разгръщане на мощността и спонтанни реакции още от ниски обороти и в същото време е икономичен и екологичен.
BMW Серия 2 Купе, 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и чрез селектора на трансмисията или лостчетата за превключване – за комфортно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и със селектор на трансмисията в лявата лента S/M превключванията на предавките са насочени към най-висока динамика.
BMW Серия 2 Купе, xDrive

xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността на двигателя безстепенно и променливо между предните и задните колела – за още по-добро сцепление, динамика на управлението и сигурност при шофиране при всякакви ситуации на пътя. За още по-добра управляемост разпределението на мощността с електронно управление противодейства на недозавиването и презавиването в завоите.

СПОДЕЛЯ ВАШЕТО МИСЛЕНЕ. МИСЛИ В ПЕРСПЕКТИВА. ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.

Асистиращите системи на BMW Серия 2 Купе.

BMW Серия 2 Купе предлага множество интелигентни асистиращи системи, които облекчават живот ви.
BMW Серия 2 Купе, асистиращи системи
BMW Серия 2 Купе, Асистент за шофиране

Асистент за шофиране.

Асистентът за шофиране съчетава системите Предупреждение при напускане на лентата и Предупреждение при опасност от сблъсък. При скорост между 10 и 60 км/ч Предупреждението за опасност от сблъсък със спирачна функция при градски условия предупреждава при опасност от сблъсък с автомобили или пешеходци и в опасна ситуация спира автомобила. При скорост над около 70 км/ч Предупреждението при напускане на лентата предупреждава водача с лека вибрация на волана при неволното напускане на лентата.
BMW Серия 2 Купе, Активен контрол на скоростта

Активен контрол на скоростта.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go включително Предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа желаната скорост, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спирането, а избраната дистанция се поддържа дори и при натоварен трафик до пълно спиране при задръствания.
BMW Серия 2 Купе, Speed Limit Info

Speed Limit Info.

Speed Limit Info включително индикатор за забраните за изпреварване следи ограниченията на скоростта, както и информациите за забрани за изпреварване и ги изобразява на информационния дисплей на арматурното табло.
BMW Серия 2 Купе, Асистент за паркиране

Асистент за паркиране.

Асистентът за паркиране облекчава паркирането успоредно или перпендикулярно на пътното платно. За тази цел системата измерва и тесните паркоместа при преминаване покрай тях с ниска скорост. Когато бъде открито достатъчно голямо паркомясто, асистентът за паркиране поема въртенето на волана, докато водачът продължава да контролира паркирането чрез избора на подходяща предавка, както и ускоряването респективно спирането.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТВНО.

Свързаността на BMW Серия 2 Купе.

BMW Серия 2 Купе впечатлява с първокласна свързаност и интелигентна мобилност. По време на пътуване иновативните технологии на BMW ConnectedDrive ви свързват напълно със съответните услуги, полезните приложения и перфектните развлечения.
BMW Серия 2 Купе, Свързаност
BMW Серия 2 Купе, BMW Connected

BMW Connected.

Свържете се със своето BMW. BMW Connected App е вашият дигитален асистент за мобилност, който се грижи за вашите нужди преди и по време на шофиране. Получете достъп до вашия автомобил чрез смартфона, съвместим Smartwatch, Amazon Echo или Google Assistant, изпратете цели до навигационната система или получете напомняния за срещи, за да пристигнете навреме.
Научете повече
BMW Серия 2 Купе, Телефония с безжично зареждане

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителни USB интерфейси. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. Оборудването включва и Bluetooth Office.
Научете повече
BMW Серия 2 Купе, Online Entertainment

Online Entertainment.

Слушайте любимата си музика, независимо се намирате. Класическа музика по магистралите, джаз в натоварения трафик или поп при спокойно пътуване. С Online Entertainment разполагате с неограничен стрийминг до 30 милиона заглавия на музикалните партньори на BMW Deezer и Napster директно чрез монтираната в автомобила SIM карта.
Научете повече
BMW Серия 2 Купе, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Не искате да се лишавате от функциите на своя iPhone във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? С подготовката за Apple CarPlay® имате безжичен достъп до телефония, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify или Apple Music. Чрез бутона за гласови команди на волана можете да ползвате гласовия асистент на Apple Siri.
Научете повече
BMW Серия 2 Купе, Concierge Service

Concierge Service.

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? Concierge Service е на вашите услуги при пътуване и ви подпомага с натискане на бутон. Независимо дали става дума за резервации в ресторант, хотел или кино. Възможно е дори разплащане. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете. Concierge Service е винаги на вашите услуги.
Научете повече

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ.

Избери модел

Тегло

Собствено тегло в кг 1 540
Максимално допустимо общо тегло в кг 1 935
Допустим товар в кг 470
Допустимо натоварване на осите отпред/отзад в кг 920 / 1 075
Прикачен товар (без спирачки) в кг 750 / 75
Прикачен товар 12% / 8% (със спирачки) в кг 1 500 / 1 500
Мин - Макс. вместимост на багажника в литри 390

Размери

Дължина/Широчина/Височина 4 432 / 1 774 / 1 418
Широина (вкл. странични огледала то страната на водача и пътника до него) в мм 1984 (1001 / 983)
Междуосие в мм / Завъртане на колелото в м 2 690 / 10,9

Колела

Размер на гумите (предна ос) 205/50 R17 89 Y
Размер на гумите (задна ос) 205/50 R17 89 Y
Размер на джантите (предна ос) 7Jx17 LM
Размер на джантите (задна ос) 7Jx17 LM

Двигател

Цилиндри/ клапани 4 / 4
Работен обем в куб. см 1 998
Ход/диаметър в мм 94,6 / 82
Мощност на двигателя с вътрешно горене в кВт (к.с.) 185 (252) / 5200-6500
Макс. въртящ момент (Нм) при об/мин 350 / 1450-4800
Степен на сгъстяване:1 10,2

Динамика

Максимална скорост 250
Ускорение 5,6

Разход

Среден разход в л/100 км 7,6 - 7,1
Обем на резервоара в литри 52
EU стандарт за емисии Euro 6d-ISC-FCM

СО2 емисии

Средено в г/км 174 - 162

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW M240i Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,4–7,3
  СО2 емисии в г/км: 168–167

  BMW 230i Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,0–5,8
  СО2 емисии в г/км: 138–132

  BMW 220i Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 5,9–5,8
  СО2 емисии в г/км: 135–132

  BMW 220d Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 4,8–4,7 [4,6–4,5]
  СО2 емисии в г/км: 127–124 [121–120]

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  Данните вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.