ЧАС ЗА СЕРВИЗ СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА ВИ: БЪРЗО, ЛЕСНО, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.

Записване онлайн. Персонална грижа. Онлайн планиране на записвания от BMW.

Можете да записвате часове по-удобно от всякога: с онлайн записванията за сервиз от BMW вече можете да уредите своето посещение само с няколко щраквания и денонощно на уебсайта на Вашия сервизен партньор на BMW – възможно най-бързо и когато е най-удобно за Вас. Независимо дали сменяте накладките на спирачките, маслото или се нуждаете от ремонт: доброто обслужване започва онлайн.

Прочети повече
Час за сервиз според желанията Ви: бързо, лесно, по всяко време.Записване онлайн. Персонална грижа. Онлайн планиране на записвания от BMW.

ПРЕДИМСТВАТА ЗА ВАС.

Бързо.
Със записването на час онлайн от BMW можете да стигнете до следващото си записване за сервиз по-бързо от всякога: изберете желаното обслужване онлайн от списък, след което намерете свободните часове.

 

Лесно.
Онлайн инструментът работи интуитивно и е особено удобен за използване с личен профил. Не е необходимо да въвеждате информацията за следващото записване, след като я запазите веднъж. Можете да създадете този профил само с няколко щраквания.

 

По всяко време.
Можете да записвате часове по всяко време от денонощието, когато пожелаете. След като запишете час, Вие получавате обвързващо потвърждение по имейл или SMS. Можете също да изтеглите автоматичен запис в календара на смартфона си и да получите напомняне за записването си.

Прочети повече