Мъж с телефон и жена с раница, стоящи пред BMW iX.

В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА СЛЪНЦЕТО.

ОТКРИЙТЕ МНОГООБРАЗИЕТО ОТ ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И УСЛУГИ.

В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА СЛЪНЦЕТО.ОТКРИЙТЕ МНОГООБРАЗИЕТО ОТ ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И УСЛУГИ.

Превърнете го във вашето лято. С Оригиналните BMW Аксесоари, летни джанти и гуми, с с BMW Service и BMW Charging.

По-топлият сезон е тук, а със слънчевото идват и нови възможности за опознаване на местата извън големия град. Те просто очакват да ги откриете. Насладете се на завоите на пътя, на чистия въздух и на гледката към провинцията с оригинални BMW аксесоари. BMW джантите и гумите осигуряват оптимално преживяване зад волана, което, в комбинация с BMW сервиз и BMW зареждане, ще ви отведе безопасно до вашите дестинации. Защото на всеки момент през лятото трябва да се насладите пълноценно, без прекъсване, за да може лятото да стане ваше.

Прочети повече

ОРИГИНАЛНИ BMW ЛЕТНИ АКСЕСОАРИ.

Ние винаги сме готови за слънцето.

Ако искате да го превърнете във вашето лято, трябва да сте добре подготвени. Планирайте пътуването си и се възползвайте от достатъчно място за оборудването за предпочитаните активности през лятото. Насладете се на големия избор от Оригинални BMW Аксесоари за интериора и екстериора, за да може вашето BMW да подхожда перфектно на вашата лятна почивка.  

BMW iX с аксесоари и BMW M440i пред модерна къща.
Мъж стои в автомобил с крака върху стелка за всякакви атмосферни условия. Близък план към стелката.

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави BMW всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са в черен цвят, с висококачествен детайл от неръждаема стомана.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW чанта за облегалката

BMW чанта за облегалката Anthracite/Blue.

Идеална за пътуванията с деца. Чантата с миеща се повърхност се закрепва на облегалките на предните седалки. С множеството си затварящи се джобове и отделната стойка за бутилки тя предлага възможности за съхранение на най-различни принадлежности за пътувания. Тя се пренася лесно и при нужда може да се сгъне.
Към продукта
Близък план на BMW стойка за таблет и калъф, Travel & Comfort.

BMW Safety Case за 11" Apple iPad Pro™ за система Travel & Comfort

BMW Safety Case предлага оптимална защита за всички 11" Apple iPad™ Pro. Черният силиконов калъф надеждно предпазва таблета от драскотини и удари, а в комбинация с включеното в комплекта фолио за дисплея - и от водни пръски. С предлаганата отделно универсална стойка на системата Travel & Comfort е възможно комфортно и защитено от удари закрепване в автомобила. *Предлага се и за 7,9'' Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A, 9,7" Samsung Galaxy Tab S2.
Към продукта
Близък план на BMW закачалка за дрехи, Travel & Comfort.

BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалката за дрехи предлага възможност за закачане на дрехи на гърба на облегалката. Тя лесно и сигурно монтира на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване "Travel & Comfort". Благодарение на хотелската функция (конвенционална закачалка) тя може се ползва и извън автомобила.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW стелка за пода на багажника.

BMW стелка за пода на багажника.

Изработената по мярка BMW стелка за пода на багажника ефективно го предпазва от замърсяване и вода. Това се гарантира от високият ръб и великолепното качество на здравия, непозволяващ пързаляне, водоотблъскващ материал. В черен цвят и елегантен дизайн, стелката се вписва перфектно в интериора на багажника. Допълнителен акцент е висококачествената лайстна от неръждаема стомана с лого на BMW. По този начин стелката подчертава индивидуалния характер на автомобила и визуално е съгласувана перфектно с предлаганите допълнително всесезонни стелки на BMW.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW адаптерен кабел за Apple iPhone/iPod™

BMW адаптерен кабел за Apple iPhone/iPod™.

Стабилният BMW адаптерен кабел с изцяло метални щекери позволява индивидуална наслада от музиката в автомобила. Защото с него съвместимите Apple iPod™ или iPhone™ устройства могат да се интегрират в автомобила и едновременно с това да се зареждат. По този начин чрез USB адаптер наличната на устройството музика може съвсем лесно да бъде възпроизведена от високоговорителите на автомобила. Управлението на външните музикални източници се извършва чрез контролера на iDrive, мултифункционалния волан или радиото.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 е една висококачествена QHD камера, която следи случващото се пред вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.

Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Dual-USB зарядно устройство Typ-A и -C

BMW Dual-USB зарядно устройство Typ-A и -C.

Dual-USB зарядното устройство просто се поставя в щепсела на запалката. С него лесно и комфортно могат да бъдат зареждани две външни мобилни устройства едновременно. Високият заряден ток от максимум 2 х 3 ампера при максимална мощност 2 х 18 вата позволява екстремно бързо зареждане. Прегряването се предотвратява от интегрираната електроника. В USB Typ-C щепсела са заложени различни профили, които чрез технологията за зареждане Power-Delivery балансират възможните сили на тока и напреженията. Тази технология позволява максимално добро зареждане при същевременно щадене на батериите.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: С BMW Wireless-Charging-Station Universal смартфонът може удобно и ефективно да бъде зареден в автомобила без кабел. При това мобилният телефон е закрепен стабилно и сигурно. Особено интелигентно: Интегрираната Powerbank може да се демонтира и позволява безжично зареждане и извън автомобила.
Към продукта
Мъж поставя чанта в кутия за багаж на покрива на BMW iX.

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната, заключваща се BMW кутия за покрива в черен цвят осигурява 420 литра допълнителна вместимост за багаж. Голямата кутия за покрива се монтира лесно на гредите на покрива и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Корпусът е изработен от високо устойчив на удар, UV стабилизиран ABS. Благодарение на системата за отваряне от двете страни, която е оборудвана с тройно централно заключване, кутията се товари лесно и може да се заключи, за да се предотвратят кражби. Кутията за покрива тежи 19 кг и отговаря на високите изисквания на BMW по отношение на поведението при инциденти, сигурността при употреба и качеството в дългосрочен план.
Към продукта
Изглед отстрани на BMW iX с кутия за багаж на покрива.

BMW багажници за покрив

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива. Те се монтират лесно и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност. Благодарение на специфичния си дизайн гредите за дъгите на покрива са съгласувани перфектно с визията на автомобила.
Към продукта
Мъж поставя багажа си в багажника на своето BMW iX със заднастойка за велосипеди.

BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

BMW Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е разработен за сигурния транспорт на два велосипеда/E-Bikes върху ябълковидната глава на теглича на BMW. Леката, по стабилна носеща система със стоманено/алуминиева конструкция може да носи товар до 60 кг и е подходяща за велосипеди с разстояние между осите 130 см. При това багажникът за велосипеди впечатлява с особено лесното боравене благодарение на управлението с една ръка на системата за закрепване на ябълковидната глава, демонтиращите се прикрепващи рамене и бързото закрепване на колелата на велосипеда. Функцията за сгъване позволява винаги лесен достъп до багажника. В същото време багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 отговаря на най-високите изисквания за сигурност и може да бъде сгънат компактно, когато не се ползва. Предлага се и разширение на багажника за до три велосипеда, както и транспортна чанта. По този начин багажникът за велосипеди се превръща в перфектния спътник, например при пътувания през отпуската или кратки разходки с моделите на BMW.
Към продукта
Жена отива при BMW iX със заден багажник за велосипед с друг велосипед до нея.

BMW разширителен комплект 3. Велосипед за заден багажник за велосипеди Pro 2.0.

BMW разширителният комплект допълва Багажника за велосипеди BMW Pro 2.0 за теглича и позволява транспортирането на трети велосипед. Системата за транспортиране включва допълнителна релса за колелото и стойка, който свързва рамките на втория и третия велосипед.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото Препарат за почистване на стъкла с био екстракт от джинджифил

BMW ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА С БИО ЕКСТРАКТ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ.

Препаратът за почистване на стъкла BMW с био екстракт от джинджифил е част от линията за устойчиви грижи Pure Care, вдъхновена от BMW i. Съдържа естествени съставки и ефективно премахва дори упоритите замърсявания от стъклени повърхности и прозорци.

ОРИГИНАЛНИ BMW ЛЕТНИ КОЛЕЛА И АКСЕСОАРИ.

Моите колела: адаптирани към летния сезон.

Toчно по вашия вкус: Нашата богата гама оригинални BMW комплекти летни колела предлага различни видове атрактивни дизайнерски решения във всички размери. Вашето BMW получава не само подобрена визия, но и запазва по-висока стойност при препродажба. Те са точно съобразени с вашето BMW и са разработени в тясно сътрудничество с водещи производители на гуми (напр. Bridgestone, Pirelli и Michelin). В зависимост от типа колело, можете да се насладите дори на подобрена динамика: благодарение на най-модерните производствени методи, намаляване на теглото и специфични за модела тестове за безопасност и динамика, вие винаги сте от слънчевата страна на живота.
BMW M440i на огледална мокра повърхност.
20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

20-инчови M джанти със звездовидни спици 748 M.

Висококачествените 20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M са в цвят Jet Black matt с цветно лого на М. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/45 R20 110Y XL RSC отпред и джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 305/40 R20 112Y XL RSC отзад.
Етикет за гумите на ЕС
22-инчови M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 749 M Bicolor

22-инчови M Performance джанти със звездовидни спици 749 M.

Висококачествените 22-инчови M Performance алуминиеви джанти с оптимизирано тегло със звездовидни спици 749 М са в цвят Bicolor Jet Black, полирани до блясък, с надпис M Performance и цветно лого на М. Комплект RDC джанти с летни гуми, размер на джантите 9,5J x 22 с гуми 275/35 R22 104Y XL отпред и джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 315/30 R22 107Y XL отзад.
Етикет за гумите на ЕС
21-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 741 М Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект с летни гуми

21-инчови М алуминиеви джанти с Y-образни спици 741 M Bicolor.

Елегантните 21-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 741 са в цвят Bicolor Night Gold, полирани до блясък, и с ексклузивната си визия допринасят за особено индивидуалното и акстравагантно излъчване на автомобила. Комплект RDC джанти и летни RunFlat гуми, размер на джантите 9,5J x 21, с гуми 275/40 R21 107Y XL RSC отпред и джанти с размер 10,5J x 18 с гуми 315/35 R21 111Y XL RSC отзад.
Етикет за гумите на ЕС
20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 898 М Frozen Gunmetal Grey, комплект летни гуми и джанти

19-инчови M Performance джанти с Y-образни спици 898 M.

Висококачествените 19-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 898 М са в цвят Frozen Gunmetal Grey и надпис M Performance. Комплект RDC джанти с летни гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 225/40 R19 93Y XL отпред и джанти с размер 8,5J x 19 с гуми 255/35 R19 96Y XL отзад.
Етикет за гумите на ЕС
18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 796 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

18-инчови M Performance джанти с двойни спици 796 M Jet Black matt.

Висококачествените 18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 768 М са в цвят Jet Black matt с цветно лого на М. Комплект RDC джанти и летни RunFlat гуми, размер на джантите 7,5J x 18, с гуми 225/45 R18 95Y RSC отпред и джанти с размер 8,5J x 18 с гуми 255/40 R18 99Y RSC отзад.
Етикет за гумите на ЕС
19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 793 Bicolor Night Gold

19-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 793 Bicolor Night Gold.

Висококачествените 19-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 793 М са в цвят Bicolor Night Gold, полирани до блясък. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 225/40 R19 93Y XL RSC отпред и джанти с размер 8,5J x 19 с гуми 255/35 R19 96Y XL RSC отзад.
Етикет за гумите на ЕС
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.
Към продукта
Близък план на BMW капачка за вентил.

BMW капачки на вентилите с емблема

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на BMW
Към продукта
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW капачки на вентилите с лого на М

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на М.
Към продукта
BMW Аксесоари за джанти и гуми M Performance чанти за колела

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат бързо и лесно да бъдат подредени. Чантите се монтират лесно и бързо и са в характерния дизайн на M Performance. Този начин както летните, така и зимните комплекти джанти и гуми се опаковат сигурно и спортно-ексклузивно до следващата смяна.
Към продукта
Мъж излиза от модерна къща и отива към BMW iX, стоящо пред нея.

BMW УСЛУГИ ЗА КОЛЕЛА И ГУМИ.

Открийте подходящите гуми за вашето следващо пътуване. Нашите експерти ще сменят летните ми гуми и ще проверят налягането - при първокласно съотношение цена/качество.

ОРИГИНАЛНИ BMW CHARGING АКСЕСОАРИ.

Заредени с летни усещания: моето пътуване.

Ако искате да сте готови за лятото, вашето BMW трябва не само да е оборудвано с аксесоари, но и да е напълно заредено. Информирайте се за нашите Оригинални BMW аксесоари за зареждане, които са съгласувани перфектно с изискванията на вашия електромобил. Така можете да го превърнете във вашето лято.

Прочети повече
BMW продукти за зареждане BMW кабел за зареждане 5 м за обществени зарядни станции

BMW кабел за зареждане 5 м за обществени зарядни станции.

BMW кабелът за зареждане е с дължина 5 м и позволява бързо и лесно зареждане на обществени станции, които поддържат Mode 3. Електрическите и хибридни автомобили BMW могат да бъдат зареждани по-бързо, отколкото със стандартния кабел. Благодарение на стандартизирания по ЕСЕ щекер това е възможно в цяла Европа.

Прочети повече
Товарене на BMW iX до wallbox.

BMW Зарядна станция

Бензиностанцията за дома. С фиксираната BMW Wallbox зарядна, BMW се зарежда бързо, надеждно и удобно с мощност до 22 кВт. Има и опция за управление на достъпа до BMW Wallbox посредством My BMW App.

Прочети повече
Аксесоар BMW Flexible Fast Charger.

Гъвкаво бързо зарядно устройство

BMW Flexible Fast Charger е мобилна зарядна станция за всички електромобили. С нея можете да зареждате у дома и докато сте на път от битови и индустриални контакти. Дължината на кабела е 6 м. Максималната мощност при зареждане е до 2,3 кВт (Type E+F, Schuko, 10 A).

Прочети повече

BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА ВАШИТЕ ПРОЛЕТ И ЛЯТО.

Моят особен акцент през лятото.

Това е вашето лято и вашето време да блеснете. С BMW M Performance Parts ще придадете на вашето BMW максимална индивидуалност и истински характер от моторните спортове. Превърнете своето BMW в магнит за погледите и това лято във вашето лято - без компромиси.

Прочети повече
20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M Jet Black matt

20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M Jet Black matt.

Висококачествените 20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M са в цвят Jet Black matt с цветно лого на М. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/45 R20 110Y XL RSC отпред и джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 305/40 R20 112Y XL RSC отзад.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance Карбонова предна декоративна решетка

BMW M Performance Карбонова предна декоративна решетка

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена старателно на ръка от карбон, декоративните пластини са от много здрава пластмаса. Този визуален акцент в предната част на автомобила осигурява особено изискана, спортно-индивидуална визия.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance стелки

BMW M Performance стелки.

Великолепна визия, превъзходна стабилност: M Performance стелките придават на автомобила индивидуална спортна визия и в зоната за краката. С лого на М и надпис M Performance. Кантът с кожена визия с декоративен шев в контрастни цветове и бродираната лента с цветовете на М допълват висококачествената визия.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance Карбонови корпуси на външните огледала

BMW M Performance Карбонови корпуси на външните огледала

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance Карбонова бленда на предния въздухозаборник

Преден въздухозаборник

Поемете си дълбоко дъх: Изисканите карбонови бленди на въздухозаборниците поставят характерни акценти от моторните спортове в предната част на автомобила. Впечатляващата им визия подчертава спортно-ексклузивния характер на автомобила. Блендите се вписват прецизно в дизайна на на бронята и са в перфектна хармония с другите карбонови компоненти за екстериора.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance стикер

Designation стикер

M Performance стикерът е съгласуван перфектно с фолиото на страничните прагове във Frozen Black или гланцирано черните елементи на страничните прагове. Той поставя допълнителен визуален акцент и подчертава индивидуалната визия на страничната част на автомобила.

Прочети повече

BMW СЕРВИЗ.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Жена, шофираща BMW M440i, и мъж до нея в автомобила.

Подпишете веднъж. За да пестите дълго време. С BMW Service Inclusive. Спестете много пари с нашия сервизен пакет с атрактивна фиксирана ставка. Нашият атрактивен сервизен пакет включва всички оригинални услуги на BMW на фиксирана цена и спестява много пари в сравнение с платените поотделно услуги.

BMW ТЕЛЕУСЛУГИ.

Мъж с телефон и жена с раница, стоящи пред BMW iX.

С BMW Телеуслуги се наслаждавате на максимална сигурност и комфорт, когато става дума за сервизни въпроси. От по-дребни обслужвания до бърза помощ при инциденти и повреди - благодарение на BMW Телеуслуги и BMW ConnectedDrive не трябва да правите много, за да получите правилната подкрепа в подходящия момент. Вашето BMW автоматично разпознава тази необходимост и предава всички важни данни за автомобила на нашите специалисти. По този начин винаги се предприемат правилните мерки.

MY BMW SERVICE.

Телефон с отворен My BMW App и iX с аксесоари на заден план.

My BMW Service ви предлага широка гама от услуги, които да улеснят живота ви. Като започнем с онлайн запазване на час за сервиза, през свързаността на вашето BMW, по-специално с My BMW Аpp, до безконтактно приемане в сервиз, за да избегнете чакането, и Smart Video Communication за максимална прозрачност на дейностите, извършвани в сервиза. Нашите предложения за дигитални услуги са съобразени с вашите нужди и желания.

BMW VALUE SERVICE.

Човек, отиващ към BMW iX пред къща.

На това можете да разчитате: BMW Value Service. Независимо дали става дума за спирачките, маслото или микрофилтъра, едно е ясно: В BMW Value Service частите и трудът са включени на атрактивна и прозрачна цена. Тази първокласна оферта важи за всички модели на BMW на възраст от пет години или повече - защото колкото по-стар е вашият автомобил, толкова повече нашите условия за обслужване си заслужават.

BMW Сервиз - Отваряне на капака с ръка.

BMW Сервизи.

При вашия BMW сервизен партньор вие и вашето BMW сте в най-добри ръце. От дългосрочните сервизни пакети на BMW Service Inclusive, през атрактивните цялостни цени на BMW Value Service до нашите безконтактни услуги или Оригиналното BMW моторно масло и много други индивидуални услуги, ние винаги имаме оптималното решение за вас - за всеки модел на BMW, за вашите индивидуални потребности и за много безгрижни километри, които са пред вас.

ВЪПРОСИ ЗА ВАШИТЕ ГУМИ? НИЕ ИМАМЕ ОТГОВОРИТЕ.

  • Кое е правилното налягане в гумите?
  • Кога и колко често трябва да проверяват налягането в гумите?
  • Какво са BMW гуми с маркировка “Звезда”?
  • Как да открия подходящите гуми за моя автомобил?
  • Кога е време за летните гуми?
  • Да запазя или да сменя моите гуми?