BMW X6 изглед отзад от перспектива „птичи поглед“.

THE X6

Детайли, оборудвания и технически данни на BMW X6.

BMW X6 демонстрира надмощието си на всички нива. Оборудвано с насочени към бъдещето технологии като Адаптивното М окачване Professional или Адаптивното въздушно окачване на предната и задната ос с xOffroad пакет, то предлага уникална динамика на управлението. Иновативните технологии като бъбрековидната радиаторна решетка BMW ‚Iconic Glow‘ или BMW Лазерните светлини с индивидуален Х-дизайн подчертават екстравагантността и пионерския му дух. Максималната сигурност се осигурява от най-новото поколение асистиращи системи на BMW. В интериора пътниците биват посрещнати от други иновативни детайли на оборудването като темперираните поставки за чаши или концепцията за управление BMW Operating System 7.0 с впечатляващи 12,3-инчови дисплеи.

Прочети повече
THE X6Детайли, оборудвания и технически данни на BMW X6.

АВТОРИТЕТЪТ ИМА МНОГО ФОРМИ.

Моделите и оборудванията на BMW X6.

Пакет xLine

BMW xLine излъчва стабилен спортен дух. В екстериора характерния Х характер се осигурява от изразителни дизайнерски елементи - като бъбрековидната радиаторна решетка и елемента на задната броня от матиран алуминий, както и страничните прагове от матиран алуминий, които осигуряват перфектната атмосфера за следващото приключение.

BMW X6, xLine, конфигуриране.

BMW xLine излъчва стабилен спортен дух. В екстериора характерния Х характер се осигурява от изразителни дизайнерски елементи - като бъбрековидната радиаторна решетка и елемента на задната броня от матиран алуминий, както и страничните прагове от матиран алуминий, които осигуряват перфектната атмосфера за следващото приключение.

  • Екстериор

  • Интериор

Пакет M Sport

М Спортният пакет придава на автомобила още по-спортен характер. В допълнение към по-спортната визия на екстериора и интериора М Спортният пакет гарантира и повишаване на радостта от шофирането. Адаптивното М окачване, трансмисията Steptronic Sport , М Спортната изпускателна система, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

BMW X6, Пакет M Sport, конфигурирне.

М Спортният пакет придава на автомобила още по-спортен характер. В допълнение към по-спортната визия на екстериора и интериора М Спортният пакет гарантира и повишаване на радостта от шофирането. Адаптивното М окачване, трансмисията Steptronic Sport , М Спортната изпускателна система, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

  • Екстериор

  • Интериор

BMW Individual

Оборудването BMW Individual подчертава отличителното излъчване на новото BMW X6 с ексклузивните лакови покрития в комбинация с фини кожени тапицерии и интериорни лайстни.

BMW X6, BMW Individual, конфигуриране.

Оборудването BMW Individual подчертава отличителното излъчване на новото BMW X6 с ексклузивните лакови покрития в комбинация с фини кожени тапицерии и интериорни лайстни.

  • Екстериор

  • Интериор

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X6.

Динамиката на управлението на новото BMW X6.

Независимо дали е BMW X или BMW M, върховите постижения са гарантирани на всеки терен. С компонентите за динамиката на управлението като Адаптивното М окачване Professiona в комбинация със задвижването на четирите колела xDrive новото BMW X6 осигурява върхова динамика на всякакви терени. Насладете се на надмощието в детайли.

Снимка отблизо на М Спортната изпускателна система на BMW X6.

М Спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система предлага звукова характеристика, която с контрола на шофирането може да се настрои за още по-интензивен звук в програмите SPORT и SPORT+, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X6 Адаптивно М окачване.

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
BMW X6 снимка отблизо на М Карбон корпуси на външните огледала.

М Карбон корпуси на външните огледала.

М Карбон корпусите на външните огледала подчертават мощния и спортен дизайн на автомобила.
BMW X6 снимка отблизо на М Карбон задния спойлер.

М Карбон заден спойлер.

М Карбон задният спойлер подчертава мощният и спортен дизайн на автомобила и повишава аеродинамичното притискане върху задната ос.
BMW X6 интериор с фокус върху спортните седалки.

Спортни предни седалки

Спортни и комфортни: серийните и индивидуално регулируеми спортни предни седалки се отличават с множество възможности за електрическо регулиране, включително и на широчината на облегалката и наклона на седалката. По-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката и облегалката и регулируемата опора за бедрата осигуряват великолепна ергономия и по-висока странична опора дори и при бързо шофиране по завои.
BMW X6 със задвижване на четирите колела xDrive.

xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и променливо между предните и задните колела – за още по-добро сцепление, динамика на управлението и сигурност при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронното разпределение на мощността противодейства на недозавиването и презавиването в завоите.
BMW X6, интериор с фокус върху офроуд режимите.

xOffroad пакет.

За BMW X6 се предлага xOffroad пакет, с който винаги можете да се движите сигурно и бързо както на пътя, така и по не толкова стабилни настилки. Четирите избираеми офроуд-режима адаптират задвижването на четирите колела xDrive още по-презизно към актуалната настилка - за още по-добро сцепление на пясък, камъни, чакъл и сняг.
BMW X6, интериор с фокус върху Контрола на шофирането.

Контрол на шофирането.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режима SPORT, който позволяват още по-динамично шофиране. Новата, интерактивна функция Adaptive Mode постоянно адаптира Адаптивното окачване, кормилното управление и трансмисията Steptronic към актуалната ситуация на пътя.

ДИЗАЙНЕРСКИТЕ АКЦЕНТИ НА BMW X6.

Дизайнерските акценти на новото MW X6.

Атлетичната каросерия на BMW X6 още на пръв поглед подсказва за абсолютната мощ, затаена във внушителния BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател с мощност 530 к.с. Атлетичният дизайнерски език освен от внушителните 22-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици е увенчан и с други спортни детайли. Оборудванията като бъбрековидната радиаторна решетка BMW ‚Iconic Glow‘, BMW Лазерните светлини с Х-дизайн и панорамният стъклен покрив Sky Lounge поставят изискани акценти. Интериорът е не по-малко впечатляващ с ексклузивните си дизайнерски елементи като кристалните апликации ‘CraftedClarity’, спортните седалки или вътрешното осветление.

Мъж се обляга на BMW X6, изглед отстрани на фона на градски рейзаж.
Снимка отблизо на предната част на BMW X6 с бъбрековидна радиаторна решетка BMW ‘Iconic Glow’ от перспектива „птичи поглед“.

Бъбрековидна радиаторна решетка BMW ‘Iconic Glow’.

BMW бъбрековидната радиаторна решетка 'Iconic Glow’ поставя впечатляващи визуални акценти. С иновативната LED световодна технология тя позволява привличащи вниманието светлинни оформления в бяло - например по време на шофиране или при отключване или заключване на автомобила.
Снимка отблизо на BMW X6 с фокус върху лазерните светлини.

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 500 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините Х акценти и надписът „BMW Laser“ подчертават технологичните амбиции на автомобила.
Изглед отстрани на BMW X6 с фокус върху Светлинния килим при посрещане.

Светлинен килим при посрещане.

Светлинният килим при посрещане проектира светлинна графика от вратите на автомобила и създава приятна гостоприемна атмосфера още при качване. Благодарение на светлинния килим слизането от автомобила при тъмнина също е по-комфортно и сигурно.
Снимка отблизо на панорамният стъклен покрив на BMW X6.

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
BMW X6, екстериор с фокус върху алуминиева джанта.

22-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 742 М с гуми с различен размер на предната и задната ос.

22-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 742 М Jetblack и гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите отпред 9,5J x 22, гуми 275/35 R22, размер на джантите отзад 10,5J x 22, гуми 315/35 R22.
BMW X6, кокпит с поглед към вътрешното осветление.

Вътрешно осветление.

Серийното вътрешно осветление включително дифузното контурно осветление на предните и задните врати създава спокойно, комфортно светлинно настроение в интериора. Светлинният килим за добре дошли осветява пространството пред вратите на автомобила при качване и слизане. Предлагат се шест светлинни дизайна с регулируема яркост в цветовете бяло, синьо, оранжево, бронзово, люляково и зелено.
BMW X6, интериор с фокус върху кристалните апликации 'CraftedClarity'.

Кристални апликации 'CraftedClarity' за интериорните елементи.

Кристалните апликации ''CraftedClarity’ включват изработени на ръка кристални детайли, които видимо и осезаемо облагородяват интериора. Детайлите за селектора на трансмисията, регулатора на силата на звука, iDrive контролера и бутона Старт/Стоп са изработени от изискан кристал.
Интериор със снимка отблизо на панорамният стъклен покрив Sky Lounge на BMW X6.

Панорамен стъклен покрив Sky Lounge.

Панорамният стъклен покрив Sky Lounge създава усещане за разточителен простор през деня, както и приятна атмосфера при тъмнина благодарение на светлинната графика, съставена от над 15 000 светлинни елемента. Светлинната графика може да се превключва в шестте цвята на дифузното осветление на интериора.

ИНОВАТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА BMW X6.

Иновативните технологии на новото BMW X6.

С BMW X6 лидерската позиция е лесна: с гамата от най-нови технологии и оборудвания, които позволяват всяко пътуване да бъде максимално комфортно. Иновативните функции като темперираните поставки за чаши или внушителният 12,3-инчов контролен дисплей с тъчфункция ви подпомагат при всяка ситуация. Благодарение на развлекателната система за задните места Professional, комфортните седалки с масажна функция и активна вентилация, както и пакета Ambient Air не наслаждавате на най-високо ниво на развлечения и релаксация.

Снимка отблизо на пакета за багажника на BMW X6.

Пакет за багажника.

Пакетът за багажното отделение включва не само гъвкави мрежи за закрепване и плъзгащи се релси срещу пързаляне в багажника, но и гъвкава мрежа, която може да бъде закрепена на различни халки и освен това може да бъде ползвана като чанта за пазаруване.
Снимка отблизо на интериора на BMW с фокус върху темперираните поставки за чаши.

Темперирани поставки за чаши.

Темперираните поставки за напитки на средната конзола могат с натискане на бутон поотделно да охлаждат или затоплят поставените в тях напитки. Климатизацията се активира чрез бутоните отляво и отдясно. Освен това вътрешното осветление показва функцията (в синьо за охлаждане и червено за затопляне).
BMW X6, кокпит с изглед към Head-Up дисплея.

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се например актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
BMW X6, кокпит с изглед към BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча.
Снимка отблизо на интериора на BMW с фокус върху високоговорител.

Озвучителна система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound.

С двата си диамантени високочестотни високоговорителя озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound предлага изключително студийно качество на звука на всички места в автомобила. Общо 20 целенасочено позиционирани високоговорителя с обща мощност 1 500 вата осигуряват въодушевяващо изживяване за слуха. Специфичното осветяване на отделните високоговорители подчертава и визуално изключителното качество на звука.
Снимка отблизо на интериора на BMW с фокус върху мултимедийната система за задните места Professional.

Мултимедийна система за задните места Professional.

Оборудването Мултимедийната система за задните места Professional включва два независими цветни тъч-дисплея с висока разделителна способност с диагонал 10,2 инча (с променлив наклон) и един Blu-ray плеър. Това позволява ползването на навигацията и интернет по време на пътуване (при наличие на договор с мобилен оператор). Освен това са включени и един USB интерфейс, както и интерфейси за MP3 плейър, игрални конзоли и слушалки (също и безжични).
BMW X6 снимка отблизо на пакета аромати Ambient Air.

Пакет Ambient Air.

Пакетът Ambient Air включва функции за ароматизиране и йонизиране на въздуха. На разположение са различни аромати, които са композирани специално за автомобила. Два от тях могат да бъдат ползвани паралелно, като се избира единият от тях.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ И ФУНКЦИИТЕ ЗА СВЪРЗАНОСТ НА BMW X6.

Асистиращите системи и функциите за свързаност на новото BMW X6.

Освен всички технологии и функции като BMW Head-up дисплея BMW X6 предлага повече от достатъчно място и за множество асистенти и услуги. Най-новото поколение на BMW асистиращите системи като Асистентът за движение на заден ход или Асистентът за шофиране Professional с асистент за завиване и водене в лентата вкл. подпомагане в тесни участъци, локалното предупреждение за опасности и Асистентът за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар винаги осигуряват максимално ниво на сигурност. А благодарение на иновативния гласов асистент BMW Intelligent Personal Assistant вие винаги можете да се концентрирате върху най-важното: чистата радост от шофирането.

BMW X6 кокпит с поглед към Head-Up дисплея.
BMW X6 кокпит с поглед към BMW Intelligent Personal Assistant на Head-Up дисплея.

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е чудесно, ако във вашето BMW има и ваш личен асистент? Комуникирайте чрез BMW Intelligent Personal Assistant с вашето BMW. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можеде да му дадете лична активираща команда. Той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да опознаете своето BMW още по-добре.
BMW X6 кокпит с поглед към настройките на климатичната инсталация.

Automate My Habits.

Когато е студено, винаги активирате подгряването на седалката на третата степен? Automate My Habits запомня предпочитаните настройки и по желание ги автоматизира. Така вие можете да се наслаждавате на пътуването, докато вашият BMW Intelligent Personal Assistant ще се погрижи за уюта ви. Ще последват и други автоматизирани функции.
BMW X6 кокпит с поглед към Connected Music на Head-Up дисплея.

Connected Music.

Слушайте любимата си музика независимо къде се намирате. Класическа музика по магистралите, джаз в натоварения трафик или поп-музика при спокойно пътуване. С Connected Music стриймвате неограничено и директно чрез вградената в автомобила SIM карта над 30 милиона заглавия на музикалните партньори на BMW Deezer и Napster.
Водачът получава подкрепа от ConnectedDrive Услуги на BMW X6.

ConnectedDrive Услуги.

ConnectedDrive Услуги ви отварят вратата към дигиталния свят на BMW. Бъдете винаги максимално информирани, като по време на движение ползвате автомобилните приложения като Новини, Метеорологична прогноза или Country Information. ConnectedDrive Услуги е базов пакет, за да можете да поръчате други дигитални услуги.
BMW X6 кокпит с поглед към Асистента за паркиране Plus на Head-Up дисплея.

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW X6 кокпит с поглед към Асистента за шофиране Professional на Head-Up дисплея.

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и максимална сигурност при критични и монотонни и ситуации на пътя. Той включва: Асистент за завиване и водене в лентата вкл. подпомагане в тесни участъци, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, Локално предупреждение за опасности и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар, както и други функции за сигурност.
Мъж с пакета ConnectedPackage Professional в ръка.

Пакет Connected Professional.

Concierge Service, Remote Services, Real Time Traffic Information, подготовка за Apple CarPlay®, Connected Music или In-Car Experiences? Защо да избирате поотделно, след като можете да получите всичко накуп? С пакет Connected Professional си осигурявате най-важните услуги на BMW ConnectedDrive, както и BMW Music за безплатен тест.
Мъж управлява чрез Connected Command от задната част.

Connected Command.

Искате да се концентрирате напълно върху пътуването? В този случай можете да поверите управлението на спътниците си. С Connected Command това е много лесно. Чрез BMW Connected App спътниците ви, стига вие да им разрешите, получават достъп до развлекателната и навигационната система, като могат да управляват и важни функции на климатичната инсталация.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Disclaimer reference invalid