Изглед отпред BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey
Двигател и тип горивоБензинPlug-in хибрид

THE X2

BMW X2: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

Двигател и тип горивоБензинPlug-in хибрид
THE X2BMW X2: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

Абсолютно уникално. Екстремно изключително. Спортните амбиции на BMW X2 се разпознават още на пръв поглед. С хладната си естетика то предлага пъргава динамика, която е ненадмината в този клас. В комбинация с висококачествения интериор и множеството иновативни технологии, то е екстроверният протагонист на едно ново време. Готови ли сте?

Прочети повече

АКЦЕНТИТЕ НА BMW X2.

Насладете се на дизайна, динамиката на управлението и светлинния дизайн на BMW X2.

Три четвърти изглед отпред BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey

ЕКСТЕРИОРЪТ НА BMW X2.

Върви по свой собствен път.

BMW X2 върви по собствен път - и го демонстрира. В комбинация с екстровертната му форма неговите динамични линии му осигуряват изключително спортен характер на купе. В същото време вълнуващите пропорции и уникално иновативните дизайнерски акценти осигуряват изключително излъчване. Идеално за всеки, който има желание за поеме в нови посоки.

Изглед отстрани BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey

BMW X2 M MESH EDITION.

Привлича всички погледи.

Екстровертно и индивидуално: с ексклузивните си дизайнерски елементи BMW X2 Edition M Mesh демонстира спортния си характер. Ексклузивните елементи демонстират неговата атлетична визия и обещават неподражаемо излъчване с екстровертен характер.

BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey Три четвърти изглед отзад

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X2.

Движи се отпред. Никога отзад.

Мощни двигатели. Директно кормилно управление. Опционално M Спортно окачване. Изключително прецизна управляемост, която поставя стандарти в този клас. За темпераментна динамика и стабилна пъргавина - независимо дали при спринтове или дълги пътувания, в града или по междуградските пътища с много завои. Всичко това може допълнително да се подобри с опционалното задвижване на четирите колела BMW xDrive. То осигурява на BMW X2 изключително сцепление и стабилност по курса, с които то се движи като по релси дори и в най-острите завои. Включително ускорен пулс - за всички, които са готови за това.

BMW X2 xDrive25e Plug-in хибрид F39 в движение по пътя от перспектива птичи поглед
BMW X2 xDrive25e Plug-in хибрид F39 в движение по пътя от перспектива птичи поглед

ДИНАМИЧНО ДО НАЙ-ДРЕБНИТЕ ДЕТАЙЛИ.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW X2.

С екстровертния си дизайн и характера на купе BMW X2 дефинира по нов начин характерното спортно излъчване на пътя. Ексклузивните дизайнерски елементи на Edition M Mesh му придават още по-изразително излъчване. Като се започне от впечатляващата BMW Mesh бъбрековидна радиаторна решетка, атлетичният дизайн в екстериора продължава надписа Х2 на предния капак и страничните панели до внушителните М аеродинамични джанти. Също толкова спортно и стилно ви посреща интериорът на BMW X2: висококачествените дизайнерски акценти като ексклузивните лайстни на праговете с надпис „Edition“ или М Спортните седалки с комбинирана кожена тапицерия 'Dakota'/Alcantara доказват спортните премиум амбиции.
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey три четвърти изглед отпред двойна бъбрековидна радиаторна решетка
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey три четвърти изглед отзад
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey изглед отстрани
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey алуминиеви джанти
BMW X2 2020 F39 кокпит интериор
BMW X2 2020 F39 интериор средна конзола
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey три четвърти изглед отпред двойна бъбрековидна радиаторна решетка
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey три четвърти изглед отзад
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey изглед отстрани
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey алуминиеви джанти
BMW X2 2020 F39 кокпит интериор
BMW X2 2020 F39 интериор средна конзола

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW X2 M35i:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,1-6,8
СО2 емисии в г/км (комбинирани): 163-154

 

BMW X2 xDrive20d:
Среден разход на гориво в л/100 км: 5,0-4,6
СО2 емисии в г/км (комбинирани): 131-122


Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел.

Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.


Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.


Данните вече са измерени на базата на новия тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.

Прочети повече