BMW M235i xDrive Гран Купе 2020 Black Sapphire metallic F44 три четвърти изглед отстрани

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ В ДЕТАЙЛИ: ОБОРУДВАНЕ И ФУНКЦИИ

Първото BMW M235i xDrive Гран Купе е тук не за да разшири сегмента, а за стане негов лидер. Тук ще получите цялата информация за изключителната динамика на управлението, мощния M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател и провокативния дизайн с ексклузивни М акценти, които продължават от екстериора до ориентирания към водача кокпит.

Прочети повече
THE 2BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ В ДЕТАЙЛИ: ОБОРУДВАНЕ И ФУНКЦИИ

ДИЗАЙН.

Оборудванията на BMW M235i xDrive Гран Купе за екстериора и интериора.

Спортно отвътре, атлетично отвън: BMW M235i xDrive Гран Купе демонстрира безкомпромисната си динамика с всеки детайл. Не на последно място и благодарение на М Аеродинамичния пакет, както и ексклузивните М акценти в Cerium Grey. Характерните елементи като BMW бъбрековидната радиаторна решетка с Mesh дизайн, ауспуховите накрайници на изпускателната система със свободна форма или М задният спойлер допълват мускулестата визия и линиите на спортното купе, докато оборудванията като М Спортните седалки или М педалите насочват атмосферата в интериора към максимална динамика.
BMW M235i xDrive Гран Купе 2020 Black Sapphire metallic F44 три четвърти изглед отзад
BMW бъбрековидна радиаторна решетка с Mesh дизайн BMW M235i xDrive Гран Купе 2020 Black Sapphire metallic F44 снимка отблизо

BMW бъбрековидна радиаторна решетка с Mesh дизайн.

BMW бъбрековидна радиаторна решетка с Mesh дизайн е в цвят Cerium Grey и е с старателно оформена мрежа във вътрешността си. Тази вдъхновена от моторните спортове мрежеста структура придава на предната част дълбочина и усещане за високо качество и поставя висококачествен и в същото време динамичен акцент в детайлите.
Специфична за М изпускателна система BMW M235i xDrive Гран Купе 2020 Black Sapphire metallic F44 изглед отзад

Специфична за М изпускателна система.

С минималното си насрещно налягане специфичната за М изпускателна система от двете страни подпомага внушителното разгръщане на мощността на двигателя.Нейният характерен звук може да се управлява от механизъма на интегрираните клапи и подчертава спортните амбиции на автомобила. Ауспуховите накрайници със свободна форма в цвят Cerium Grey поставят визуални акценти.
М Аеродинамичен пакет BMW M235i xDrive Гран Купе 2020 Black Sapphire metallic F44 отпред

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и покрития на страничните прагове излъчва чиста динамика и подчертава спортния характер на автомобила. Елементите за лакирани в цвета на каросерията и са оборудвани с вложки в цвят Dark Shadow. При BMW M235i детайлите са гланцирано черни.
М заден спойлер BMW M235i xDrive Гран Купе 2020 Black Sapphire metallic F44 изглед отзад

М заден спойлер.

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
М Спортни седалки BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

М Спортни седалки.

М Спортните седалки с интегрирани подглавници, ниски повърхности за седене, както и високи бордове на седалката и облегалката предлагат подобрена странична опора дори и в бързи последователни завои. Освен това благодарение на интегрираното регулиране на широчината на облегалката седалката може да бъде адаптирана индивидуално към тялото.
М кожен волан BMW M235i xDrive Гран Купе F44 кокпит

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
Велурени стелки BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

Велурени стелки.

Велурените стелки за пространството на краката на пътниците на предната и задната седалка са изработени по мярка и отблъскват водата и мръсотията. Те са съгласувани по цвят с тапицерията на пода, предпазват го, облекчават почистването и създават усещане за високо качество.
Интериорните лайстни 'Illuminated Brooklyn’ BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

Интериорните лайстни 'Illuminated Brooklyn’.

Интериорните лайстни 'Illuminated Brooklyn’ с акцент 'Triangle на арматурното табло и тапицериите на вратите придават на интериора прогресивна атмосфера с усещане за високо качество. Прозиращата шарка на дискретно осветените лайстни създава атрактивна и приятна атмосфера в интериора.
М предпазни колани BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

М предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
M Performance пакет BMW M235i xDrive Гран Купе Black Sapphire metallic F44 три четвърти изглед отстрани

M PERFORMANCE ПАКЕТ.

M Performance пакетът допълнително подчертава спортния потенциал на автомобила и осигурява максимална динамика при ускорение. Освен това понижаването на теглото осезаемо повишава динамиката на управлението. Характерните черни дизайнерски елементи и 18-инчовите М олекотени ковани джанти позволяват M Performance пакетът да се разпознава и отвън.

BMW M235i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW M235i xDrive Гран Купе F44

M TwinPower Turbo бензиновият двигател на BMW M235i xDrive Гран Купе с 306 к.с.

Върхов спортист, който излъчва чиста радост от шофирането: 4-цилиндровият бензинов двигател на BMW M235i е особено мощен, тъй като е оборудван с нови бутала, по-голям турбокомпресор, оптимизиран всмукателен колектор, High Performance пакет за охлаждане и М изпускателна система с управляеми клапи.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Технологиите на задвижването и окачването на BMW M235i xDrive Гран Купе.

Абсолютен върхов спортист: с М Спортното кормилно управление, 8-степенната трансмисия Steptronic и М Спортното окачване BMW M235i xDrive Гран Купе заема лентата за изпреварване в своя сегмент. Благодарение на Performance Control и оборудванията като интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive динамиката и страничното ускорение се превръщат в осезаемо изживяване във всички диапазони на скоростта. В комбинация с изключително мощния M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW M235i xDrive Гран Купе с лекота изпъква на фона на тълпата и осигурява забележителна самоувереност по всички пътища.
М Спортно кормилно управление BMW M235i xDrive Гран Купе F44 кокпит

М Спортно кормилно управление.

М спортното кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Автомобилът може да се управлява още по-прецизно и предлага още по-спортна управляемост, особено по пътища с много завои.
8-степенна трансмисия Steptronic Sport BMW M235i xDrive Гран Купе F44

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
Интелигентно задвижване на четирите колела xDrive BMW M235i xDrive Гран Купе F44 снимка отблизо отзад

xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предните и задните колела – за максимално сцепление, динамика на управлението и сигурност при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронното разпределение на мощността противодейства на недозавиването и презавиването в завоите.
М Спортно окачване BMW M235i xDrive Гран Купе F44

М Спортно окачване.

M спортното окачване се отличава със снижаването на каросерията с около 10 милиметра. То е оборудвано с по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW M235i xDrive Гран Купе с Адаптивно окачване

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и съчетава комфорта на возене и динамиката на управлението с максимална сигурност. Чрез превключвателя на контрола на шофирането водачът може да избере стандартната настройка COMFORT или режима SPORT.
М Спортни спирачки BMW M235i xDrive Гран Купе Black Sapphire metallic F44

М Спортни спирачки.

М спортните спирачки с многобутални тъмно сини спирачни апарати с логото на М се отличават с особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW M235i xDrive Гран Купе с Performance Control Black Sapphire metallic F44 три четвърти изглед отпред

Performance Control.

Performance Control се намесва чрез целенасочено спиране на вътрешните за завоя задвижващи колела. По този начин към външните колела се подава повече мощност. Така автомобилът получава завъртащ импулс в завоя, с което се повишава пъргавината и стабилността по курса.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.