3 модела BMW M2 Compeititon дрифтират на състезателна писта около града.

СЪЩИТЕ ПРАВИЛА. РАЗЛИЧНА ИГРА.

M87C

Новото BMW M2 Competition.

СЪЩИТЕ ПРАВИЛА. РАЗЛИЧНА ИГРА.

Новото BMW M2 Competition.

СЪЩИТЕ ПРАВИЛА. РАЗЛИЧНА ИГРА.Новото BMW M2 Competition.

Един спортен автомобил, който променя всеки път. BMW M2 Competition завладява с изключителната комбинация между мощност, пъргавина и прецизност. Големите въздухозаборници в предната броня сигнализират за концентрираната мощ на новия Bi-turbo редови 6 цилиндров двигател с 410 к.с*. BMW M2 Competition винаги е гаранция за максимална динамика с претенциите да поставя нови рекорди. Истински М автомобил, създаден за победителите.


BMW M2 Competition:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,0-9,9
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 228-225


Read more
BMW M

5 ВЪРХОВИ ФАКТИ.

 • 01 Bi-Turbo с оптимизирано тегло за максимално разгръщане на мощността
 • 02 Мощност 302 кВт (410 к.с.)
 • 03 Максимален въртящ момент 550 Нм
 • 04 От 0 до 100 км/ч за 4,2 сек с M DCT
 • 05 Максимални обороти 7,600 1 об/мин
Два модела BMW M2 Compeititon на състезателна писта около града.
Бяло BMW M2 Compeititon дрифтира на състезателна писта.

ДВА ТУРБОКОМПРЕСОРА. ЕДНА ЦЕЛ.

BMW M2 Competition не се нуждае от финална линия, за да бъде първо. С огромния си динамичен потенциал и забележителна пъргавина то оставя конкурентите далеч зад себе си. Благодарение на двата турбокомпресора с оптимизирано тегло мощният двигател реагира екстремно директно и се развърта необуздано леко – перфектно за бързи спринтове и спортни завои. С натискане на бутон звукът на М спортната изпускателна система може да бъде адаптиран към съответния режим на шофиране – мощен и даващ тон във всеки момент. Концепцията на охлаждането, тествана на състезателна писта, осигурява оптимална работна температура, докато специфичното за М окачване гарантира прецизна управляемост. Един автомобил за всички, които искат да диктуват състезанието от челна позиция.

Два модела BMW M2 Compeititon се състезават през нощта, с изглед от кокпита.
Кокпит и М спортни седалки в BMW M2 Compeititon.

СТАРТОВА ПОЗИЦИЯ. ДОРИ ПО-ПРЕДНА.

Кокпит, сякаш създаден за състезателната писта: последователно ориентирано към водача, специфичното за М арматурно табло с червени стрелки, разположен по средата уред за температурата и надпис M2 Competition. М коженият волан също е оптимизиран за върхова динамика. Чрез М1/М2 бутоните можете да конфигурирате индивидуални профили за шофиране, докато лостчетата за превключване на волана в съчетание с М скоростната кутия с два съединителя позволяват смени на предавките за части от секундата. Цялостните настройки се допълват от опционалните М спортни седалки: тапицирани с черна кожа Dakota с осветено лого на М2, те предлагат не само особено мощна визия, но и перфектна странична опора - М дизайн на финалната права, вдъхновен от моторните спортове.

ТАКА ЗВУЧАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ.

Разход на гориво и СО₂ емисии

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.