АТЛЕТИЧНОСТ+

BMW Серия 4 Кабриолет. 4 означава повече.

АТЛЕТИЧНОСТ+

BMW Серия 4 Кабриолет. 4 означава повече.

АТЛЕТИЧНОСТ+BMW Серия 4 Кабриолет. 4 означава повече.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 430i Кабриолет1)

6,4

Максимална скорост в км/ч (BMW 430i Кабриолет1)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW 430i Кабриолет1)

7,0-6,6

СО2 емисии в г/км (BMW 430i Кабриолет1)

162-154

Отваряне на твърдия покрив в секунди (BMW 430i Кабриолет1)

прибл. 20 сек.

(BMW 430i Кабриолет1) от

87 650 лева

BMW Серия 4 Кабриолет: уловете слънцето, усетете вятъра и се насладете на специалните моменти при шофиране. Със спортна пъргавина и вълнуваща динамика – съпроводени с впечатляващ аеродинамичен дизайн и стилно оборудване с иновативни функционалности. За една модерна интерпретация на автомобилната свобода.

ВЪЛНУВАЩА ПЪРГАВИНА.

Насладете се на чистата свобода с динамика, която в тази форма може да ви предложи само BMW Серия 4 Кабриолет. Ефективните двигатели с особено висока тяга, типичното за BMW задно задвижване, перфектното разпределение на теглото между осите и опционалната 8-степенна трансмисия Steptronic осигуряват уникално динамично изживяване при шофиране. При перфектно поведение на пътя и първокласен комфорт на возене.

„Ние създаваме високо емоционален дизайн, който е автентичен и насочен към бъдещето.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН.

ПЕРФЕКТНА ФОРМА.

Дизайнът на BMW Серия 4 Кабриолет е пленителен – както при отворен, така и при затворен твърд покрив – благодарение на уникалното съчетание между спортна естетика, хармонични линии и мощна динамика. Които превръщат всяко пътуване в самоуверено изявление.
Read more

СПОРТНА ПРЕДНА ЧАСТ.

Предната част на BMW Серия 4 Кабриолет изразява иновативен спортен дух. Характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка е оградена от моделираните LED фарове и излъчва мощна атлетичност. Големите въздухозаборници с интегрирани LED фарове перфектно допринасят за динамичното излъчване.
Read more

АТЛЕТИЧЕН СИЛУЕТ НА КАБРИОЛЕТ.

Издълженият дизайн с контурирани странични части подчертава спортната елегантност на BMW Серия 4 Кабриолет. Клиновидният силует се слива с изразителната задна част и създава усещането за пленителна динамика. Независимо дали твърдият покрив е отворен или затворен.
Read more

ИЗРАЗИТЕЛНА ЗАДНА ЧАСТ.

Задната част на BMW Серия 4 Кабриолет впечатлява със стабилната си, солидна стойка и мощната броня с интегрирани ауспухови тръби. Оформените по нов начин двойни LED задни светлини допринасят за атрактивното подчертаване на широчината и акцентират динамичните форми.
Read more

ЛИНИИТЕ НА ОБОРУДВАНЕТО НА BMW СЕРИЯ 4 КАБРИОЛЕТ.

Искате да придадете на BMW Серия 4 Кабриолет още повече спортен дух и ексклузивност? Различните модели и оборудвания, както и BMW Individual предлагат богата гама от възможности за индивидуализиране на автомобила. Точно според вашия вкус.

ЕКСКЛУЗИВЕН ИНТЕРИОР.

ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТЕН.

Ексклузивният интериор на BMW Серия 4 Кабриолет комбинира спортен дух с модерна функционалност. Множеството информационни и комуникационни технологии и интериорът с висококачествени материали, оформен перфектно към нуждите на водача, отговарят на най-високите стандарти по отношение на комфорта. При това вътрешното осветление създава уникално изживяване по време на шофиране.
Read more

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА.

В центъра на ориентирания към водача кокпит е разпологен серийният спортен кожен мултифункционален волан. BMW Head-Up дисплеят и новото мултифункционално арматурно табло се предлагат като опция и показват свързаните с шофирането информации като прегледни изображения. С новата навигационна система Professional сте свързани перфектно – също както и с BMW Connected App, което свързва вашия смартфон с вашето BMW Серия 4 Кабриолет.
Read more

ПЕРФЕКТНА ИЗРАБОТКА.

Елегантното вътрешно оборудване на BMW Серия 4 Кабриолет впечатлява с богатата гама от висококачествени материали с първокласна изработка. Насладете се на перфектен комфорт на седене, по желание на висококачествени спортни седалки, тапицирани с фина кожа. Атрактивните интериорни и акцентиращи лайстни, както и изисканите хромирани детайли и контрастният шев на арматурното табло допълнително облагородяват естетичната атмосфера.
Read more

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

 • Научете повече

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

Открийте чистия спортен дух, прогресивния дизайн и ексклузивния комфорт на цялото моделно семейство на BMW Серия 4. Насладете се на още по-висока динамика при BMW M4 и M3 автомобилите с тяхното въодушевяващо ДНК от моторните спортове.

Read more
 • Научете повече

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW М4 Купе (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,1 (8,3)
  СО2 емисии в г/км: 209 (194)

  BMW 440i Гран Купе (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,8-6,6
  СО2 емисии в г/км: 159-154

  Данните в скобите са за автомобил с 7-степенна М трансмисия с два съединителя с Drivelogic.

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1)
  Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.