АТЛЕТИЧНОСТ+

BMW Серия 4 Кабриолет. 4 означава повече.

АТЛЕТИЧНОСТ+

BMW Серия 4 Кабриолет. 4 означава повече.

АТЛЕТИЧНОСТ+BMW Серия 4 Кабриолет. 4 означава повече.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 430i Кабриолет)

6,4

Макс. скорост в км/ч (BMW 430i Кабриолет)

250

Разход в л/100 км, комбинирано (BMW 430i Кабриолет)

8,6-8,0

СО2 емисии в г/км, комбинирано (BMW 430i Кабриолет)

194-183

Отваряне на покрива в секунди (BMW 430i Кабриолет)

прибл. 20 сек.

BMW 430i Кабриолет от

104 400 лв.

BMW Серия 4 Кабриолет: уловете слънцето, усетете вятъра и се насладете на специалните моменти при шофиране. Със спортна пъргавина и вълнуваща динамика – съпроводени с впечатляващ аеродинамичен дизайн и стилно оборудване с иновативни функционалности. За една модерна интерпретация на автомобилната свобода.

ВЪЛНУВАЩА ПЪРГАВИНА.

Насладете се на чистата свобода с динамика, която в тази форма може да ви предложи само BMW Серия 4 Кабриолет. Ефективните двигатели с особено висока тяга, типичното за BMW задно задвижване, перфектното разпределение на теглото между осите и опционалната 8-степенна трансмисия Steptronic осигуряват уникално динамично изживяване при шофиране. При перфектно поведение на пътя и първокласен комфорт на возене.

„Ние създаваме високо емоционален дизайн, който е автентичен и насочен към бъдещето.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН.

ПЕРФЕКТНА ФОРМА.

Дизайнът на BMW Серия 4 Кабриолет е пленителен – както при отворен, така и при затворен твърд покрив – благодарение на уникалното съчетание между спортна естетика, хармонични линии и мощна динамика. Които превръщат всяко пътуване в самоуверено изявление.
Read more

СПОРТНА ПРЕДНА ЧАСТ.

Предната част на BMW Серия 4 Кабриолет изразява иновативен спортен дух. Характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка е оградена от моделираните LED фарове и излъчва мощна атлетичност. Големите въздухозаборници с интегрирани LED фарове перфектно допринасят за динамичното излъчване.
Read more

АТЛЕТИЧЕН СИЛУЕТ НА КАБРИОЛЕТ.

Издълженият дизайн с контурирани странични части подчертава спортната елегантност на BMW Серия 4 Кабриолет. Клиновидният силует се слива с изразителната задна част и създава усещането за пленителна динамика. Независимо дали твърдият покрив е отворен или затворен.
Read more

ИЗРАЗИТЕЛНА ЗАДНА ЧАСТ.

Задната част на BMW Серия 4 Кабриолет впечатлява със стабилната си, солидна стойка и мощната броня с интегрирани ауспухови тръби. Оформените по нов начин двойни LED задни светлини допринасят за атрактивното подчертаване на широчината и акцентират динамичните форми.
Read more

ЛИНИИТЕ НА ОБОРУДВАНЕТО НА BMW СЕРИЯ 4 КАБРИОЛЕТ.

Искате да придадете на BMW Серия 4 Кабриолет още повече спортен дух и ексклузивност? Различните модели и оборудвания, както и BMW Individual предлагат богата гама от възможности за индивидуализиране на автомобила. Точно според вашия вкус.

ЕКСКЛУЗИВЕН ИНТЕРИОР.

ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТЕН.

Ексклузивният интериор на BMW Серия 4 Кабриолет комбинира спортен дух с модерна функционалност. Множеството информационни и комуникационни технологии и интериорът с висококачествени материали, оформен перфектно към нуждите на водача, отговарят на най-високите стандарти по отношение на комфорта. При това вътрешното осветление създава уникално изживяване по време на шофиране.
Read more

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА.

В центъра на ориентирания към водача кокпит е разпологен серийният спортен кожен мултифункционален волан. BMW Head-Up дисплеят и новото мултифункционално арматурно табло се предлагат като опция и показват свързаните с шофирането информации като прегледни изображения. С новата навигационна система Professional сте свързани перфектно – също както и с BMW Connected App, което свързва вашия смартфон с вашето BMW Серия 4 Кабриолет.
Read more

ПЕРФЕКТНА ИЗРАБОТКА.

Елегантното вътрешно оборудване на BMW Серия 4 Кабриолет впечатлява с богатата гама от висококачествени материали с първокласна изработка. Насладете се на перфектен комфорт на седене, по желание на висококачествени спортни седалки, тапицирани с фина кожа. Атрактивните интериорни и акцентиращи лайстни, както и изисканите хромирани детайли и контрастният шев на арматурното табло допълнително облагородяват естетичната атмосфера.
Read more

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

 • Научете повече

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

Открийте чистия спортен дух, прогресивния дизайн и ексклузивния комфорт на цялото моделно семейство на BMW Серия 4. Насладете се на още по-висока динамика при BMW M4 и M3 автомобилите с тяхното въодушевяващо ДНК от моторните спортове.

Read more
 • Научете повече

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M4 Купе :
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 235-227
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 10-9,7

  BMW 440i Гран Купе :
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 207-193
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 9,2-8,5

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.