#WHATEVERHAPPENS. BMW СЕРВИЗ.

БЕЗГРИЖНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО. ЗА ВСЕКИ ВОДАЧ И ЗА ВСЯКО BMW.

При вашия BMW сервизен партньор вие и вашето BMW сте в най-добри ръце. С дългосрочните сервизни пакети като BMW Service Inclusive, през атрактивните цени на BMW Value Service до BMW ремонти и поддръжка и множество други индивидуални услуги. Ние винаги имаме оптималната оферта за вас - за всеки модел на BMW, за вашите потребности и за многото безгрижни километри, които са пред вас.

Мъж работи на смартфона си

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН ЧАС ЗА ОБСЛУЖВАНЕ - БЪРЗО И ЛЕСНО.

Добрата услуга започва онлайн – бързо, лесно и по всяко време. Независимо дали става дума за обслужване на спирачките, смяна на масло или друго обслужване: С BMW онлайн уговарянето на час за обслужване ние ви предлагаме комфортно решение за резервиране на вашия следващ час за обслужване. Защото никой не познава вашия автомобил по-добре от нашите BMW сервизни специалисти. Просто изберете желаната услуга и след това намерете свободни часове при вашия сервизен партньор на BMW.

MY BMW APP.

Жена със смартфон пред BMW

Преимуществата за вас.

 • Гъвкаво онлайн уговаряне на час за обслужване
 • Преглед на услугите и предстоящата поддръжка за вашето BMW
 • Бърза BMW Пътна помощ благодарение на автоматично предаване на данни и местоположение на автомобила
 • Удобно контролиране и управление на автомобила, независимо от вашето местоположение
 • Новости и актуализации по темата BMW
Прочети повече
Жена със смартфон седи в BMW

Към My BMW App в три стъпки.

 1. Изтеглете My BMW App безплатно от Apple Store или Google Play Store.
 2. Влезте във вашия вашия BMW ID или създайте нов акаунт.
 3. Въведете номера на шасито на вашето BMW и свържете автомобила с My BMW App.
Прочети повече

BMW ПРОВЕРКА И ОБСЛУЖВАНЕ.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW на фона на летен пейзаж с модел

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж една фиксирана сума, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени. Вашето BMW винаги е в най-добри ръце, и то при всички участващи BMW сервизни партньори по целия свят.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Value Service BMW пред гараж с модели

На това можете да разчитате: BMW Value Service. Независимо дали става дума за спирачките, маслото или микрофилтъра, едно е ясно: В BMW Value Service частите и трудът са включени на атрактивна и прозрачна цена. Тази първокласна оферта важи за всички модели на BMW на възраст от пет години или повече - защото колкото по-стар е вашият автомобил, толкова повече нашите условия за обслужване си заслужават.

BMW УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ.

BMW удължена гаранция жена и мъж седят в BMW и гледат през прозореца

Насладете се на по-висока сигурност за до 5 години: С удължаването на гаранцията на BMW имате възможност да удължите своята 2-годишна стандартна гаранция за период от 3 до 5 години или 200 000 километра. Възползвайте се от комплексни услуги като бърз ремонт с Оригинални BMW части и се насладете на успокояващото усещане, че сте подготвени за всичко.

ОЩЕ BMW УСЛУГИ ЗА ВАС.

Винаги сме на ваше разположение - с професионални служители, най-новите методи за ремонт и оригинални BMW части. Нашите експерти гарантират, че първоначалното състояние ще бъде възстановено бързо и професионално, така че вашето BMW да остане истинско BMW. Нашите специалисти ще ви подкрепят навсякъде и по всяко време, дори и в случай на авария или повреда. Възползвайте се от пътната помощ на BMW, която ще ви помогне бързо и лесно.
BMW пътна помощ Експерт от BMW пътна помощ разговаря с водача

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на ваше разположение денонощно - и то 365 дни в годината. Свържете се с нас чрез приложението My BMW или директно от автомобила чрез iDrive в менюто BMW ConnectedDrive и нашите експерти ще бъдат до вас по телефона или на място.

Насладете се сега
BMW ремонти и поддръжка специалист на BMW полира автомобил

BMW ремонти и поддръжка.

Независимо дали става въпрос за злополука или козметичен ремонт, поправка на щети по каросерията или боядисване на повредена част: След подробен анализ на щетите, нашите специалисти ще ви предложат ремонта, който е точно за вас - прозрачен, според най-високите стандарти за качество и оптимално съобразен с вашето BMW.

Насладете се сега
Сервизна акция Двама мъже разговарят

BMW Сервизни акции.

Безопасността на нашите клиенти и нашите продукти е важна за нас. Поради тази причина ние извършваме постоянен контрол на качеството. Можете да използвате номера на шасито, за да проверите дали вашето BMW в момента е включено в сервизна акция. BMW поема разходите за всички изтегляния и сервизни акции.

Научете повече
BMW Телеуслуги жена управлява дисплей в BMW

BMW Телеуслуги.

Дистанционните услуги на BMW правят живота ви по-комфортен: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор и се свързват с вас за уговаряне на час. Предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор.

Насладете се сега
Оригинални BMW части BMW сервизен партньор монтира Оригинална BMW част

Оригинални BMW части.

За пълната функционалност на вашето BMW е важно взаимодействието на всички части. Затова заложете на Оригинални BMW части. Независимо дали са Оригинални BMW нови части или Оригинални BMW възстановени части - всяка Оригинална BMW част предлага най-високо качество за оптимална мощност.

Насладете се сега

BMW СЕРВИЗ: НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.

 • Какво е BMW Сервиз?
 • На какви интервали има смисъл да се обслужва BMW и какви са препоръчителните интервали за обслужване на моя автомобил?
 • Как да разбера от какво обслужване се нуждае моето BMW?
 • Как да открия най-близкия сервизен партньор на BMW?
 • Колко струва прегледа при сервизен партньор на BMW?
 • Какво е BMW VIN и къде мога да го намеря?