#WHATEVERHAPPENS. BMW СЕРВИЗ.

БЕЗГРИЖНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО. ЗА ВСЕКИ ВОДАЧ И ЗА ВСЯКО BMW.

Вие и вашето BMW сте в най-добрите възможни ръце с вашия сервизен партньор на BMW. От дългосрочните сервизни пакети като BMW Service Inclusive, през атрактивните ол инклузив цени на BMW Value Service, до нашите BMW Repair and Care и много други индивидуални услуги. Ние винаги имаме оптималното предложение за вас - за всеки модел BMW, за вашите нужди и за многото безгрижни километри, които все още ви предстоят.

Мъж работи на смартфона си

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН ЧАС ЗА ОБСЛУЖВАНЕ - БЪРЗО И ЛЕСНО.

Доброто обслужване започва онлайн - бързо, лесно и по всяко време. Независимо дали става дума за сервиз на спирачки, смяна на масло или друга услуга: с BMW онлайн планирането на срещи предлагаме удобно решение за организиране на следващото ви посещение в сервиза. В края на краищата никой не познава вашия автомобил толкова добре, колкото нашите специалисти по сервизно обслужване на BMW. Просто изберете желаната от вас услуга и след това потърсете свободни часове за срещи с вашия местен сервизен партньор на BMW.

MY BMW APP.

Жена със смартфон пред BMW

Преимуществата за вас.

 • Гъвкаво онлайн уговаряне на час за обслужване
 • Преглед на услугите и предстоящата поддръжка за вашето BMW
 • Бърза BMW Пътна помощ благодарение на автоматично предаване на данни и местоположение на автомобила
 • Удобно контролиране и управление на автомобила, независимо от вашето местоположение
 • Новости и актуализации по темата BMW
Прочети повече
Жена със смартфон седи в BMW

Към My BMW App в три стъпки.

 1. Изтеглете My BMW App безплатно от Apple Store или Google Play Store.
 2. Влезте във вашия вашия BMW ID или създайте нов акаунт.
 3. Въведете номера на шасито на вашето BMW и свържете автомобила с My BMW App.
Прочети повече

ПРОВЕРКА И ПОДДРЪЖКА НА BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW на фона на летен пейзаж с модел

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж една фиксирана сума, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени. Вашето BMW винаги е в най-добри ръце, и то при всички участващи BMW сервизни партньори по целия свят.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Value Service BMW пред гараж с модели

На това можете да разчитате: BMW Value Service. Независимо дали става дума за спирачките, маслото или микрофилтъра, едно е ясно: В BMW Value Service частите и трудът са включени на атрактивна и прозрачна цена. Тази първокласна оферта важи за всички модели на BMW на възраст от пет години или повече - защото колкото по-стар е вашият автомобил, толкова повече нашите условия за обслужване си заслужават.

BMW УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ.

BMW удължена гаранция жена и мъж седят в BMW и гледат през прозореца

Насладете се на по-висока сигурност за до 5 години: С удължаването на гаранцията на BMW имате възможност да удължите своята 2-годишна стандартна гаранция за период от 3 до 5 години или 200 000 километра. Възползвайте се от комплексни услуги като бърз ремонт с Оригинални BMW части и се насладете на успокояващото усещане, че сте подготвени за всичко.

ОЩЕ BMW УСЛУГИ ЗА ВАС.

Винаги сме на ваше разположение - с професионални служители, най-новите методи за ремонт и оригинални BMW части. Нашите експерти гарантират, че първоначалното състояние ще бъде възстановено бързо и професионално, така че вашето BMW да остане истинско BMW. Нашите специалисти ще ви подкрепят навсякъде и по всяко време, дори и в случай на авария или повреда. Възползвайте се от пътната помощ на BMW, която ще ви помогне бързо и лесно.
Проактивна грижа, проверка и поддръжка; Жена с жълта риза и смартфон в ръка, облегната на белия капак на BMW

Proactive Care.

Ние сме на ваше разположение, преди да е станало спешно - това е нашето обещание за обслужване. Чувствителните сензори откриват рано необходимостта от поддръжка или ремонт на вашето BMW. Ако сензорите установят нещо необичайно, ще се свържем с вас.

Открийте сега
BMW пътна помощ Експерт от BMW пътна помощ разговаря с водача

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на ваше разположение денонощно - и то 365 дни в годината. Свържете се с нас чрез приложението My BMW или директно от автомобила чрез iDrive в менюто BMW ConnectedDrive и нашите експерти ще бъдат до вас по телефона или на място.

Насладете се сега
Ремонт и грижа за BMW. Ремонт на фарове на BMW.

Ремонт и грижа за BMW.

Независимо дали става дума за произшествие или козметичен ремонт: можете да се доверите на експертите в нашите сертифицирани сервизи за каросерии и боядисване на BMW. Те отстраняват всички големи и малки повреди, спазвайки най-високите стандарти за качество и оптимално съобразени с вашето BMW.

Насладете се сега
Сервизна акция Двама мъже разговарят

BMW Сервизни акции.

Безопасността на нашите клиенти и нашите продукти е важна за нас. Поради тази причина ние извършваме постоянен контрол на качеството. Можете да използвате номера на шасито, за да проверите дали вашето BMW в момента е включено в сервизна акция. BMW поема разходите за всички изтегляния и сервизни акции.

Научете повече
Проверка и техническо обслужване на автомобили BMW, ръка върху капака на BMW

Проверки и поддръжка на автомобили BMW.

Нашите експерти от BMW работят с иновативни технологии в сервиза и оригинални части за BMW. Това гарантира вашето удоволствие от шофирането и безопасност, както и запазване на стойността на вашето BMW. Без значение дали управлявате ново BMW или по-стар модел. 

Открийте сега
BMW Телеуслуги жена управлява дисплей в BMW

BMW Телеуслуги.

Дистанционните услуги на BMW правят живота ви по-комфортен: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор и се свързват с вас за уговаряне на час. Предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор.

Насладете се сега
Оригинални BMW части спирачни дискове изпитателен стенд

Оригинални BMW части.

Най-добрият избор са оригиналните BMW части. Те са разработени, произведени и интензивно тествани специално за вашето BMW. Независимо дали са нови или възстановени – оригиналните части на BMW предлагат най-високо качество, гарантират оптимална мощност и повишават остатъчната стойност.

Насладете се сега

BMW СЕРВИЗ: НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.

 • Какво е BMW Сервиз?
 • На какви интервали има смисъл да се обслужва BMW и какви са препоръчителните интервали за обслужване на моя автомобил?
 • Как да разбера от какво обслужване се нуждае моето BMW?
 • Как да открия най-близкия сервизен партньор на BMW?
 • Колко струва прегледа при сервизен партньор на BMW?
 • Какво е BMW VIN и къде мога да го намеря?