Мъже в BMW iX на снежен пейзаж

СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

#WHATEVERHAPPENS. НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СТУДЕНИТЕ МЕСЕЦИ С BMW ОРИГИНАЛНИТЕ ДЖАНТИ И ГУМИ, АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА, КАКТО И BMW SERVICE.

Когато сезоните се сменят, е време да разгледате природата. Защото дори дъждовното и студено време не е причина да си останете у дома. То е възможност да се насладите на вълшебната страна на този свят. Ние ви предлагаме перфектното оборудване, за да се движите сигурно по пътя и да се наслаждавате на пътуването във всеки момент - независимо накъде сте се отправили. Насладете се на BMW Service, BMW комплектите колела за зимата, както и на BMW Аксесоарите за есента и зимата – създадени по мярка за вас и вашето BMW.

Прочети повече
СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.#WHATEVERHAPPENS. НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СТУДЕНИТЕ МЕСЕЦИ С BMW ОРИГИНАЛНИТЕ ДЖАНТИ И ГУМИ, АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА, КАКТО И BMW SERVICE.

ОРИГИНАЛНИ BMW АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ.

Радостта от шофирането не зависи от времето.

Водачите, които искат да използват нов дизайн на протектора през есента и зимата и искат да се наслаждават на перфектно сцепление, в сътрудничество с водещите производители на гуми (напр. Dunlop, Goodyear, Michelin и Pirelli), ние сме разработили специални сезонни предложения на гуми с маркировка “звезда”. BMW гумите с маркировка “звезда” осигуряват най-добро поведение на пътя, оптимално сцепление и висока сигурност. Това означава: Оригиналните BMW джанти и гуми не са стилен компромис, а изявление.
BMW Аксесоари за есента и зимата 19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 871 M Jet Black

19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 871 M Jet Black, комплект зимни колела.

Висококачествените 19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 871 М са в цвят Jet Black. Комплект зимни колела с контрол на налягането в гумите, размер на джантите 8J x 19 с гуми 245/45 R19 102H XL.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата 17-инчови BMW джанти с Y-образни спици 896 Refined Silver

17-инчови BMW алуминиеви джанти с Y-образни спици 896 Refined Silver, комплект зимни колела.

Впечатляващите 17-инчови BMW алуминиеви джанти с Y-образни спици 896 в цвят Refined Silver придават индивидуално излъчване на автомобила със своята визия. Комплект зимни колела с контрол на налягането в гумите, размер на джантите 7J x 17 с гуми 205/65 R17 100H XL.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата 21-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 1012 Bicolor

21-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 1012 в Bicolor (Midnight Grey, полирани до блясък), комплект зимно колело.

Висококачествените 21-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 1012 са в цвят Bicolor Midnight Grey, полирани до блясък, и със спортната си визия допринасят за индивидуалното излъчване на автомобила. Комплект зимни колела с контрол на налягането в гумите, размер на джантите 9J x 21 с гуми 255/50 R21 109H XL M+S.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата 21-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 1011 Jet Black

21-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 1011 Jet Black, комплект зимно колело.

Висококачествените 21-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 1011 са в цвят Bicolor Midnight Grey, полирани до блясък, и със спортната си визия допринасят за индивидуалното излъчване на автомобила. Комплект зимни колела с контрол на налягането в гумите, размер на джантите 9J x 21 с гуми 255/50 R21 109H XL M+S.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата 19-инчови M джанти с Y-образни спици 859 M Bicolor

19-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 859 (Jet Black, полирани до блясък), комплект зимни колела отпред и отзад.

Ексклузивните 19-инчови BMW алуминиеви джанти с Y-образни спици 859 М спици са в цвятBicolor Jet Black, полирани до блясък, и осигуряват особено спортно излъчване. Комплект RDC зимни колела, размер на джантите 8,5J x 19 с гуми 245/40 R19 98V XL отпред, джанти с размер 9J x 19 с гуми 255/40 R19 100V XL отзад.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW вериги за сняг Comfort Plus

BMW вериги за сняг Comfort Plus

BMW веригите за сняг Comfort Plus се отличават с максимално сцепление и лесен монтаж, както и сигурен монтаж със самообтягаща система. Благодарение на оптималното позициониране върху гумите те не се нуждаят от защита на джантата и с интегрираната скоба от пружинна стомана могат да бъдат монтирани с няколко движения.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата Комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set

Комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set

С интуитивния комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set можете лесно да възстановите мобилността си след повреда на гума. Независимо от размера на гумите могат да бъдат отстранени повреди по протектора с диаметър до 4 мм, което да ви позволи да се придвижите до най-близкия сервизен партньор на BMW.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW капачки на вентилите с емблема

BMW капачки на вентилите с емблема

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на BMW

Към продукта

BMW УСЛУГИ ЗА КОЛЕЛА И ГУМИ.

BMW Услуги за колела и гуми

Колко е хубаво важните неща да бъдат поверени в правилните ръце.

Ние не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, вие ще се възползвате и от проверка на дълбочината на протектора и на вашите спирачки. Ние ви предлагаме смяна на джантите и гумите (включително балансиране) при първокласно съотношение цена/качество. Проверката и поддръжката ще бъде извършена с най-голямо старание и компетентност. С нашето професионално съхранение на колелата (включително измиване и балансиране) вие си спестявате ненужни усилия и цено място.

ОРИГИНАЛНИ BMW ГУМИ С МАРКИРОВКА “ЗВЕЗДА”.

Оригинални BMW гуми с маркировка “звезда”

При джантите и гумите основен приоритет са качеството, опита и сигурността.

Маркировката “звезда” показва, че гумите са произведени специално за BMW - и то според най-високите стандарти. Още в ранната фаза на разработката на автомобила започва и разработката на гумите, която продължава до три години и приключва с всеобхватни тестове. Гумите с маркировка “звезда” се тестват в шест основни категории: Сигурност, износване, комфорт, ефективност и - характерно за BMW - в двете категории на радостта от шофирането (характеристики при шофиране и спортно поведение на пътя). Освен това те се произвеждат в сътрудничество с подбрани премиум производители (напр. Dunlop, Goodyear, Michelin и Pirelli) Просто попитайте вашия BMW сервизен партньор за гумите с маркировка “звезда” - изработени по мярка, тествани и сигурни.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА ЕКСТЕРИОР.

Вдъхновяващи във всяко отношение.

Ако искате да се насладите на зимния сезон, трябва да сте добре подготвени. Това не е проблем с Оригиналните BMW Аксесоари. Възползвайте се от по-високия комфорт при шофиране и се насладете на богатата гама от опции, които ще превърнат вашето BMW в перфектния спътник за вашите планове през зимата.

BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната BMW кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 420 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо.

Модерната кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата Заключващ се, изтеглящ се странично BMW багажник

Заключващ се, изтеглящ се странично BMW багажник.

Заключващият се, изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове осигурява сигурно закрепване на до 5 чифта ски или 4 сноуборда и позволява лесно товарене, особено при по-високи автомобили. Той може да бъде комбиниран с всички багажници за покрив на BMW и е подходящ и за щеки.
Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW LED проектори на вратите

BMW LED проектори на вратите.

Новите BMW LED проектори на вратите с повишено качество на проекцията и изключително дълъг живот превръщат качването и слизането в уникално изживяване. Те се активират автоматично при отваряне на вратите и перфектно осветяват зоната за качване по индивидуален начин, като проектират графика на земята до автомобила. Чрез сменяеми диапозитиви водачът може сам да определя проектираната графика и има избор между логото на BMW и логото на BMW M.

Към продукта

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА ИНТЕРИОР.

Дори и отвън: Изключителни.

Оригиналните BMW Аксесоари напълно заслужават името си: Те са създадени с най-висока прецизност и са вдъхновени от чистата мощност. Разширете своя простор, стила си, сигурността си - или всичко заедно. Защото с лекота можете да съчетаете сигурността и елегантността.
BMW Аксесоари за есента и зимата Универсална стойка за таблети със Safety Case за системата Travel & Comfort.

BMW Универсална стойка за таблети със Safety Case за системата Travel & Comfort.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW базова стойка BMW универсална кука за система Travel & Comfort.

BMW универсална кука за система Travel & Comfort.

Универсалните куки на системата Travel & Comfort позволяват закачането на дрехи или леки чанти на облегалката на седалката, така че те да са предпазени от замърсяване в пространството за краката. Благодарение на бързото закрепване универсалната кука се монтира лесно и стабилно на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалката за дрехи предлага възможност за закачане на дрехи на гърба на облегалката. Тя лесно и сигурно монтира на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване "Travel & Comfort". Благодарение на хотелската функция (конвенционална закачалка) тя може се ползва и извън автомобила.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Всесезонни стелки отпред

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. С черния си цвят и надписа BMW те перфектно се вписват в интериора.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW стелка за пода на багажник

BMW стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава BMW стелка за пода на багажника с висок ръб и изискан дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. В черен цвят и с висококачествен детайл от неръждаема стомана с BMW лого, тя перфектно подхожда на интериора на багажника.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW чанта за облегалката Anthracite/Blue

BMW чанта за облегалката Anthracite/Blue.

Идеална за пътуванията с деца. Чантата с миеща се повърхност се закрепва на облегалките на предните седалки. С множеството си затварящи се джобове и отделната стойка за бутилки тя предлага възможности за съхранение на най-различни принадлежности за пътувания. Тя се пренася лесно и при нужда може да се сгъне.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro включва висококачествени QHD и Full-HD камери, които следят случващото се пред и зад вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания извън автомобила системата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.

Към продукта
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW кожен калъф за ключа

BMW кожен калъф за ключа.

Висококачественият BMW калъф за ключа служи като изработена по мярка предпазна обвивка на дистанционното управление. Изработеният по мярка калъф за ключа от висококачествена черна кожа Nappa надеждно защитава от замърсяване и драскотини. Особено практично: За управление на функционалните бутони не е необходимо да вадите ключа от калъфа.

Към продукта
Жена се навежда през прозореца на автомобила

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА.

Нищо не може да попречи на вашето пътуване в планините, на разходката из града или спонтанното шофиране. Насладете се на най-вълнуващите моменти през този сезон с Оригиналните BMW Аксесоари за есенно-зимния сезон. Изберете между множеството опции, за да можете да оформите своето BMW според желанията си и през есента и зимата. Поставете стилен акцент, без да правите компромиси със сигурността.

BMW ПРОДУКТИ ЗА ПОДДРЪЖКА.

Висококачествена и нежна грижа за вашето BMW.

Погрижете се за автомобила си. Ние ви предлагаме подходящите препарати са ясна видимост и бляскаво излъчване във всяка ситуация - все пак вашите джанти неслучайно са блестящи.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW стъргалка за лед телескопична с метла за сняг

BMW стъргалка за лед телескопична с метла за сняг.

Премахнете леда и снега. Стъргалката за лед е оборудвана с острие за лед, както и метла за сняг, с които без усилие да отстраните леда и снега от всички прозорци на автомобила. Благодарение на регулируемата си дължина (от 78-100 см) достигате съвсем лесно до прозорците на един голям автомобил.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW комплект за поддръжка Winteredition

BMW комплект за поддръжка Winteredition.

Готови за студените зимни дни: BMW комплектът за поддръжка Winteredition е съгласуван перфектно с нуждите от грижа за автомобила при зимни условия. Включва незамръзваща течност за чистачки, размразител за стъкла, препарат за почистване на интериора и стъргалка за лед и се съхранява практично ввъв включената в комплекта брезентова чанта.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата Незамръзваща течност за чистачки

Незамръзваща течност за чистачки

Предотвратява замръзването на системата за измиване на прозорците и чрез висококачествените си миещи свойства осигурява оптимална видимост през студените месеци с типичния за BMW приятен аромат Apricelle.  

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата Микрофибърна кърпа за интериора

Микрофибърна кърпа за интериора.

Оптимална поддръжка за вашия интериор: Благодарение на специалната технология на тъкане микрофибърната кърпа BMW е особено нежна към вътрешните повърхности.

Прочети повече

НАЙ-ДОБРИТЕ ЧАСТИ ЗА ЕСЕНТА. M PERFORMANCE PARTS.

Насладете се на вълнуващото усещане от моторните спортове с ексклузивните BMW M Performance Parts.

Моторните спортове са вездесъщи. Всяка отделна M Performance Part е индивидуално изявление и придава на вашето BMW истински характер от моторните спортове. За всеки автомобил се предлага голям избор от аксесоари в областите аеродинамика, задвижване, външен дизайн, кокпит, окачване и джанти. Готови ли сте да се насладите на спортната индивидуалност?

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата 19-/20-инчови M джанти с Y-образни спици 963 M Frozen Gunmetal Grey

19-/20-инчови M ковани джанти с Y-образни спици 963 М Frozen Gunmetal Grey, комплект зимни колела.

Висококачествените 19-/20-инчови M ковани джанти с Y-образни спици 963 М Frozen Gunmetal Grey с фрезован надпис M Performance придават особено спортно излъчване на автомобила със своята ексклузивна визия. Комплект RDC зимни колела, размер на джантите 9,5J x 19 с гуми 275/40 R19 100V XL отпред, джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 285/30 R20 99V XL отзад.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M корпуси на външните огледала Карбон

M корпуси на външните огледала Карбон.

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите M на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance изпускателна система от титан.

M Performance изпускателна система от титан.

Спиращ дъха звук: M Performance изпускателната система въодушевява с безкомпромисния си звук от моторните спортове. Крайното изпускателно гърне и спортният модул на ауспуховите накрайници са изработени от подходящ за моторните спортове титан.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance заключващ бутон

M Performance гръб на облегалка на седалката Alcantara/Carbon гланц

M Performance облегалката на седалката от гланциран карбон придава на седалките висококачествена визия от моторните спортове. Елементите на гърба на облегалката на седалката от карбон са облагородени с полиуретанов лак и са полирани до блясък. Останалата част от гърба на облегалката е от изискана Alcantara. С интегрирана алуминиева емблема M Performance.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance среден подлакътник

M Performance среден подлакътник Alcantara.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance лента за теглене

M Performance лента за теглене.

Червената M Performance лента за теглене за предната и задната част е предназначена за използване на състезателните писти. Черното лого на М визуално подсказва за моторните спортове. Също като серийната халка за теглене и лентата за теглене се монтира лесно. Практично: С разрешение за ползване за много модели  и шаблон за изрязване на капака за алката за теглене.

Прочети повече
BMW Аксесоари за джанти и гуми M Performance заключващ бутон

M Performance заключващ бутон.

Подходящ магнит за погледите за феновете на най-мощната буква на света. M Performance заключващия бутон допълва всеки спортен интериор. Бутонът от елоксиран в черен цвят алуминий е с цветно лого на М и се вписва перфектно във визията на другите M Performance компоненти.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW капачки на вентилите с лого на М

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на М.  

Прочети повече

СЪЗДАДЕН ПО МЯРКА BMW СЕРВИЗ.

Разчитайте на безброй възможности.

Насладете се напълно на студените месеци и се възползвайте от великолепния BMW Сервиз, при който нашите експерти ще се погрижат за автомобила ви. Нашата задача е автомобилът ви винаги да е в перфектно състояние, за да можете да шофирате сигурно и с радост през есента и зимата.

BMW Аксесоари за есента и зимата жена със затворени очи в BMW X1
BMW Service Inclusive мъж пред BMW i4 (G26) на брега

BMW Service Inclusive.

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж една фиксирана сума, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени. Вашето BMW винаги е в най-добри ръце, и то при всички участващи BMW сервизни партньори по целия свят.

Насладете се сега
BMW Value Service мъж и жена пред гараж с BMW X5

BMW Value Service.

На това можете да разчитате: BMW Value Service. Независимо дали става дума за спирачките, маслото или микрофилтъра, едно е ясно: В BMW Value Service частите и трудът са включени на атрактивна и прозрачна цена. Тази първокласна оферта важи за всички модели на BMW на възраст от пет години или повече - защото колкото по-стар е вашият автомобил, толкова повече нашите условия за обслужване си заслужават.

Насладете се сега
BMW Service мъж и жена разговарят пред BMW iX

Цялата гама на BMW Service.

За повече безгрижна радост от шофирането, запознайте се с другите ни атрактивни сервизни предложения и намерете точно услугата, която най-добре отговаря на вашия модел BMW и вашите индивидуални нужди. 

Насладете се сега
My BMW App жена със смартфон пред BMW iX

My BMW App.

Интелигентно, актуално, обмислено: С модерния си дизайн и интуитивен потребителски интерфейс My BMW App ще ви съпровожда в едно напълно ново изживяване на мобилността. Планирайте следващото си пътуване, проверете статуса на своето BMW, запазете час за следващото сервизно обслужване или ползвайте множеството функции за управление от дистанция - съвсем лесно от смартфона си.

Насладете се сега