Android Auto Интеграция на смартфони меню на контролния дисплей BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

С Android Auto имате достъп до множество функции и съдържания на вашия смартфон във вашето BMW по време на пътуването.

Искате да ползвате своя Android смартфон и по време на пътуване във вашето BMW? С Android Auto имате достъп до множество функции и съдържания на вашия смартфон по време на пътуването. Свързването на вашия смартфон с автомобила е много комфортно и без кабел. Всички важни информации се изобразяват на контролния дисплей с познатата за приложенията за Android визия. По този начин Android Auto ви позволява лесен и сигурен достъп до познатите приложения на смартфона по време на шофиране.

Ползвайте Android Auto, за да можете да телефонирате, да диктувате новини, да ги изпращате или да управлявате своите Smarthome уреди по време на шофиране. А когато по радиото не звучи нищо, което харесвате, чрез TuneIn можете да намерите подходяща радиостанция, да слушате аудио-книги чрез Audible App или да следвате най-новите Podcasts и вашите любими списъци от заглавия в YouTube Music. През това време можете да ползвате удобна навигация от Google Maps или като получавате навигационните указания върху Head-Up дисплея - директно в зрителното ви поле.

Управлението на приложенията на смартфона се извършва удобно чрез системата за управление на вашето BMW или чрез гласови команди през Google Assistant. Просто кажете „Ok, Google“ или натиснете бутона за гласови команди на волана, за да активирате гласовия асистент на вашия смартфон.

Прочети повече
ANDROID AUTO.С Android Auto имате достъп до множество функции и съдържания на вашия смартфон във вашето BMW по време на пътуването.
Android Auto Интеграция на смартфони функции и преимущества, обяснени във видео

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ANDROID AUTO ВЪВ ВИДЕОТО.

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ANDROID AUTO.

Android Auto се предлага от юли 2020 година. Предпоставка за ползването на Android Auto е Android смартфон с операционна система Android 11 и 5 Ghz Wi-Fi, независимо от производителя. Съвместими са и смартфони на производителите Google и Samsung с операционна система Android 10.


Предпоставка за ползването на Android Auto е BMW Operating System 7. Услугата е част от опционалното оборудване Connected Package Professional (6C3/4). То се предлага само в комбинация с BMW Live Cockpit Plus (S6U2A) или BMW Live Cockpit Professional (6U3). При автомобили с BMW Operating System 7, които имат необходимото оборудване, съществува възможност за допълнително инсталиране на Android Auto чрез Remote Software Upgrade.


В държавите, в които не се предлага Connected Package Professional, Android Auto е част от опционалното оборудване Smartphone Integration (6CP).


Услугата Android Auto не е ограничена във времето и е налична постоянно във вашето BMW.


Указание: Предпоставките могат да различни в различните държави.

Прочети повече

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com
BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа