Amazon Alexa в автомобила жена зад волана на BMW.

AMAZON ALEXA*.

Ползвайте практичните функции на Amazon Alexa при пътуване с вашето BMW.

Ползвате Amazon Alexa в дома си? А защо не и във вашето BMW? За максимален комфорт и най-добри развлечения на ваше разположение дори и в автомобила са множество от практичните функции на Amazon Alexa.

 

* Amazon, Alexa и всички свързани с тях марки са запазена марка на Amazon.com, Inc. или на свързаните с нея дъщерни компании.

Прочети повече
AMAZON ALEXA*.Ползвайте практичните функции на Amazon Alexa при пътуване с вашето BMW.
 Така функционира Amazon Alexa BMW ConnectedDrive Дигитални услуги

ОТ ТОВА ВИДЕО ЩЕ НАУЧИТЕ КАК МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ AMAZON ALEXA ВЪВ ВАШЕТО BMW.

ФУНКЦИИТЕ НА AMAZON ALEXA ВЪВ ВАШЕТО BMW.

Стриймвайте музика, управлявайте календара си или управлявайте съвместими смартфони - на ваше разположение дори и във вашето BMW са множество от практичните функции на Amazon Alexa.

Дори и когато пътувате сами, Amazon Alexa е перфектният спътник при всяко пътуване с вашето BMW. Независимо дали имате въпрос, проверявате календара си или искате да настроите температурата в дома си - ползвайте Alexa в автомобила и се възползвайте при пътуване от хилядите възможности, с които гласовата услуга на Amazon облекчава живота ви.

Приятели седят в BMW и слушат музика чрез Amazon Alexa

Стриймвайте любимата си музика.

„Alexa, пусни музика.“ Най-новите хитове, онлайн-радио или вълнуващи аудио-книги: С Amazon Alexa своите любими неща и във вашето BMW. Получете достъп до услугите като Amazon Music или Audible чрез гласови команди. За ползването на музика чрез Alexa във вашето BMW се ползва съществуващата тарифа за пренос на данни на свързания с автомобила смартфон. Възможно е генерирането на разходи за пренос на данни от страна на вашият мобилен оператор.
Водач управлява от автомобила своите Smarthome устройства с Amazon Alexa

Управляване на Smarthome от BMW

Alexa, настрой термостата в хола на 22° C.” Пътувате обратно към дома след отпуската и искате да включите отоплението? Това не е проблем с Alexa във вашето BMW и съвместими смартфони. Когато сте свързали гласовата услуга на Amazon с автомобила си чрез My BMW App, можете удобно да управлявате своите съвместими Smarthome устройства от автомобила.
Проверка на метеорологичната прогноза с Amazon Alexa в BMW

Проверка на метеорологичната прогноза

“Alexa, ще вали ли утре?” Гласовата услуга на Amazon е на ваше разположение с отговори и при пътуване с вашето BMW - както сте свикнали. Информирайте се за времето при целта на пътуването ви, попитайте за метеорологичната прогноза за уикенда или дали трябва да вземете чадър през следващия ден. С метеорологичната информация от Amazon Alexa вие винаги сте подготвени оптимално при пътувания.

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА AMAZON ALEXA В АВТОМОБИЛА.

Предпоставки за ползването на Amazon Alexa в автомобила са BMW Operating System 5, 6 и 7 с разпознаване и управление с гласови команди, както и опционалните оборудвания Навигационна система (6UN), Навигационна система Plus (6UP), Навигационна система Business (SA 606) или Навигационна система Professional (SA 609) респ. Connected Package Professional (SA6C3/6C4).

В автомобила Amazon Alexa може да бъде инсталирана само в комбинация с My BMW App, сметка в Amazon-Konto и акаунт в BMW ConnectedDrive.

За да може функционалността на Amazon Alexa в автомобила винаги да е на най-актуалното ниво, софтуерът на iOS или Android на вашия смартфон, както и софтуерът на Amazon Alexa App трябва винаги да са актуални.

Наличността и функционалността на Amazon Alexa може да е различна в отделни държави.

Прочети повече

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com
BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа