BMW Vision Neue Klasse X

BMW VISION NEUE KLASSE

X

НОВАТА ЕРА X.

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО СЕ ПРЕВРЪЩА В РАДОСТ ОТ ЖИВОТА.

Колкото мощен, толкова и маневрен. Колкото впечатляващ, толкова и модерен. Необходим за откриване на нови неща. Изпитайте как BMW Vision Neue Klasse X съчетава на пръв поглед несъвместими неща, за да постигне нещо ново.

0:00
0:00 /  0:00

АКЦЕНТИТЕ НА

BMW VISION NEUE KLASSE X.

Устойчивостта при BMW Vision Neue Klasse X

КРЪГОВ И УСТОЙЧИВ.

BMW Group показва пътя към кръговата икономика на автомобилната индустрия с BMW Vision Neue Klasse X. Ние постоянно намаляваме въглеродния отпечатък през целия жизнен цикъл на всички наши автомобили. Разработихме и нов повърхностен материал за интериора на Neue Klasse, който е заместител на кожата. Той съдържа 100 % съставки на биологична основа, произвежда се изцяло без петрол и може да се рециклира в края на жизнения си цикъл.

Индивидуалността при BMW Vision Neue Klasse X

ИЗЖИВЯВАНЕ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС. ЗАВЛАДЯВАЩО И ЛИЧНО.

Независимо дали става въпрос за операционната система, за осветлението, или дори за звука на автомобила: Направете интериора на BMW Vision Neue Klasse X ваше лично пространство за преживявания. Спортен, спокоен или елегантен характер: разнообразни и свободно конфигурируеми опции за настройка ви помагат да постигнете точно желания тон.

Бъдете информирани за BMW Vision Neue Klasse X

ВИЗИЯТА Е САМО НАЧАЛОТО.

BMW Vision Neue Klasse X Family

BMW NEUE KLASSE Е ПОВЕЧЕ ОТ АВТОМОБИЛ.

С BMW Neue Klasse ние даваме нова представа за мобилността: електрическа, цифрова и кръгова икономика. Научете повече за двата наши нови иновативни автомобила от BMW Neue Klasse и новата ера на мобилността.