BMW X5 движейки се из града през нощта

ВОДИ С АВТОРИТЕТ.

Новото BMW X5.

ВОДИ С АВТОРИТЕТ.

Новото BMW X5.

ВОДИ С АВТОРИТЕТ.Новото BMW X5.

BMW X5 е тук и поставя всички по местата им. Присъствието му е изписано на лицето – изправено, мощно и елегантно. Внушителната двойна радиаторна решетка подсказва какво ще се случи, когато си поеме дълбоко дъх. А изящният Х дизайн на фаровете не оставя съмнения за това кой ще поеме лидерството. Оборудвано с нови технологии за по-висока сигурност и най-висока динамика на управлението на всякаква настилка, новото BMW X5 знае накъде е тръгнало. И как ще пристигне първо.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,8–8,5
CO2 емисии в г/км: 200–193

ЛИДЕРСКИ КАЧЕСТВА, УМНОЖЕНИ ПО 5

 • 01 Характерни Х лазерни светлини със сини елементи
 • 02 Максимална динамика на управлението благодарение на пакета xOffroad с въздушно окачване на предната и задната ос
 • 03 Типичен Х дизайн с впечатляващо мощна интерпретация
 • 04 Перфектна свързаност благодарение на иновативната технология за свързаност и асистиращите системи
 • 05 Интелигентно управление на багажника (4) за максимален комфорт
Странична снимка на BMW X5, отворени са двете секции на задния капак
Багажно отделение на BMW X5

ПЕРФЕКТНО УПРАВЛЕНИЕ.

Багажникът на BMW X5 предлага комфорт от ново поколение. За удобно товарене и разтоварване долната и горната част на разделения заден капак могат да се отварят и затварят напълно електрически. В комбинация със системата за комфортен достъп е достатъчно леко, насочено движение на крака под задната броня. Пакетът за багажника (4) осигурява ред и сигурност: с отварянето на задния капак електрическата щора се изтегля назад и с натискане на бутон изчезва под пода на багажника, интегрираните подвижни и непозволяващи плъзгането на багажа релси му осигуряват необходимата опора по време на движение.

Новото BMW X5 е въплъщение на ДНК-то на семейството BMW X. В четвъртото си поколение този модел прави най-силно изявление по отношение на присъствиено и модерността. То дефинира един нов дизайнерски език на Х, внушителен, ясен и прецизен. Новият интериор предлага още повече лукс и една интуитивна концепция за управление.
Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design
Кокпит и концепция за управление на BMW X5

КОНТРОЛЕН ЦЕНТЪР.

Иновативната концепция за управление на BMW X5.

КОНТРОЛЕН ЦЕНТЪР.

Иновативната концепция за управление на BMW X5.

Иновативната концепция за управление на BMW Operating System 7.0 позволява още по-лесно управление на функциите на автомобила чрез жестове, гласови команди и управление с iDrive – напълно интуитивно. За тази цел бе разширена функционалността на контролера. Така например Дигиталните услуги като Приложения могат да бъдат избирани директно.

BMW TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW X5

БАЛАНСИРАНО ПОВЕДЕНИЕ.

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензонов двигател.

БАЛАНСИРАНО ПОВЕДЕНИЕ.

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензонов двигател.

BMW X5 xDrive40i (4) черпи с пълни шепи. В комбинация с великолепното сцепление на системата за задвижване на четирите колела BMW TwinPower Turbo двигателят предоставя мощност, която обещава радост от шофирането на най-високо ниво. 6-цилиндровият бензинов двигател развива внушителните 250 кВт (340 к.с.), като за най-ефективно изгаряне горивото се впръсква в цилиндрите с налягане до 350 бара. Налягане, което BMW X5 уверено превръща във върхова динамика.

Снимка на BMW X5 M50d движейки се през нощта в града

НОВОТО BMW X5 M50d.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.