Пропорциите на BMW X1 демонстрират впечатляваща увереност, а интериорът предлага изключителна гъвкавост. С BMW xLine и BMW Sport Line имате на разположение два дизайнерски свята, с които поставяте особени акценти в екстериора и интериора. Благодарение на комбинацията между технологиите на BMW EfficientDynamics и ефективните BMW TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели, всички варианти на BMW X1 впечатляват с много нисък разход на гориво и вредни емисии.

 

Завладява съзнанието: първото BMW X2. Най-екстровертният модел на семейството BMW X е идеален за всички, които обичат да поемат по нови пътища и ценят пъргавата динамика, изключително прецизната управляемост и първокласната свързаност. При това за BMW X2 за пръв път се предлага пакетът M Sport X. Той комбинира динамичния характер на М спортния пакет със специалните качества на един BMW X автомобил – абсолютно неподражаем със спортни акценти, които не оставят никакви въпроси без отговор. Остава само един въпрос: Готови ли сте за BMW X2?

 

Като първият Sports Activity Vehicle навремето BMW X3 бе основател на своя автомобилен клас. Актуалното поколение отново е иновационен лидер в своя сегмент. С прогресивни функции като частично автоматизираното шофиране и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, BMW X3 издига радостта от шофирането до ново ниво. При това впечатлява с изразителното си, атлетично присъствие, особено висококачествената атмосфера в интериора и високия въртящ момент на BMW TwinPower Turbo дизелови и бензинови двигатели. Винаги готово за нови приключения.

 

BMW X4 привлича погледите, винаги и навсякъде. С екстровертния си дизайн то съчетава лайфстайл и динамика. Комбинира неща, които още никой не е комбинирал в този сегмент до момента: типичната за Х сила с естетиката на класическо купе. С мощните BMW TwinPower Turbo двигатели и серийното оборудване като променливото спортно кормилно управление и Контрол на динамиката BMW X4 демонстрира своя подчертано импулсивен характер.

 

И в третото си поколение BMW X5 отново надминава собствените си стандарти – като SAV (Sports Activity Vehicle), което предлага изключителен лукс навсякъде, където се поставят най-високи изисквания. Това се гарантира от множеството интелигентни технологии, които издигат ефективността, динамиката, комфорта и гъвкавостта на напълно ново ниво – дори и извън пътя. Най-доброто от два свята, комбинирано в един изключително комфортен Plug-in хибрид с двойно задвижване: BMW X5 xDrive40e iPerformance.

 

Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Изключителното оборудване като Design Pure Extravagance, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

 

Ако се интересувате от новите или употребявани автомобили на BMW X – тук ще намерите цялата информация, мнения от тестове и оферти за финансиране и лизинг на актуалните модели на BMW X, както и дилър за вашето пробно шофиране.