BMW X1 е перфектният автомобил за всички, които искат да интерпретират радостта от шофирането в зависимост от личните си нужди и предпочитания. С мощно оформените си SAV пропорции, изключително гъвкавия интериор той веднага демонстрира, че е истински Х модел. Както ексклузивният интериор, така и екстериорът могат да бъдат индивидуализирани според вашите представи с трите дизайнерски варианта BMW xLine и BMW Sport Line. Благодарение на комбинацията от технологиите BMW EfficientDynamics и ефективните BMW TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели BMW X1 впечатлява с изключително ниски стойности на разхода на гориво и вредните емисии.


Завладява съзнанието: първото BMW X2. Най-екстровертният модел на семейството BMW X е идеален за всички, които обичат да поемат по нови пътища и ценят пъргавата динамика, изключително прецизната управляемост и първокласната свързаност. При това за BMW X2 за пръв път се предлага пакетът M Sport X. Той комбинира динамичния характер на М спортния пакет със специалните качества на един BMW X автомобил – абсолютно неподражаем със спортни акценти, които не оставят никакви въпроси без отговор. Остава само един въпрос: Готови ли сте за BMW X2?


Като първия Sports Activity Vehicle навремето BMW X3 бе основател на своя автомобилен клас. Актуалното поколение отново е иновационен лидер в своя сегмент. С прогресивни функции като частично автоматизираното шофиране и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, BMW X3 издига радостта от шофирането до ново ниво. При това впечатлява с изразителното си, атлетично присъствие, особено висококачествената атмосфера в интериора и високия въртящ момент на BMW TwinPower Turbo дизелови и бензинови двигатели. Винаги готово за нови приключения. С BMW X3 xDrive30e вариантите на задвижването се допълват с Plug-in хибрид.


Електрическо и електризиращо: всеки детайл, всяка характеристика, просто всичко при BMW i3 с eDrive е създадено за пулсиращия живот в големия град. Задвижвано с нулеви емисии от електромотора си, BMW i3 гарантира градска мобилност най-вече там, където това е от особено голямо значение за един автомобил за големия град: в центровете на градовете, където вече има ограничения за определени автомобили. Като се абстрахираме от екологичните аспекти, BMW i3 впечатлява преди всичко със спиращото дъха ускорение, независимо дали от ниска скорост или от място – а с високоволтовия си акумулатор (високоволтова литиево-йонна батерия) и пробега до 260 километра във всекидневието то може да достигне до всички цели дори и извън рамките на големия град. Като в същото време позволява и комфортни извънградски пътувания без притеснения за пробега.


BMW X4 привлича погледите, винаги и навсякъде. С екстровертния си дизайн то съчетава лайфстайл и динамика. Комбинира неща, които още никой не е комбинирал в този сегмент до момента: типичната за Х сила с естетиката на класическо купе. С мощните BMW TwinPower Turbo двигатели и серийното оборудване като променливото спортно кормилно управление и Контрол на динамиката BMW X4 демонстрира своя подчертано импулсивен характер.


И в третото си поколение BMW X5 отново надминава собствените си стандарти – като SAV (Sports Activity Vehicle), което предлага изключителен лукс навсякъде, където се поставят най-високи изисквания. Това се гарантира от множеството интелигентни технологии, които издигат ефективността, динамиката, комфорта и гъвкавостта на напълно ново ниво – дори и извън пътя. Най-доброто от два свята, комбинирано в един изключително комфортен Plug-in хибрид с двойно задвижване: BMW X5 xDrive45.


Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Изключителното оборудване като Design Pure Extravagance, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.


Еднa нова ера във високия клас: BMW X7 е олицетворение на нов тип автомобилен лукс. С първокласната си елегантност и изключително присъствие то дефинира една нова ера на радостта от шофирането. А с иновативния си дизайн BMW X7 оставя трайно впечатление още при пръв поглед.


Ако се интересувате от новите или употребявани автомобили на BMW X – тук ще намерите цялата информация, мнения от тестове и оферти за финансиране и лизинг на актуалните модели на BMW X, както и дилър за вашето пробно шофиране.

Прочети повече