BMW M4 G82 2020 Sao Paulo Yellow три четвърти изглед отпред в движение

THE М4.

BMW M

НОВИТЕ BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ

THE М4.НОВИТЕ BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ

BMW M4 Competition Купе, BMW M4 Купе и BMW M440i xDrive Купе.

BMW Серия 4 Купе М Автомобилите предлагат възхитителна комбинация между естетика, силен характер и типичния за М спортен дух. Триото се води от BMW M4 Competition Купе с впечатляващите 510 к.с. и 650 Нм въртящ момент. Оборудвано с High Performance BMW M TwinPower Turbo двигател, 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic, опционално задвижване на четирите колела M xDrive*, Активен М диференциал и множество технологии, заимствани от моторните спортове, то гарантира максимална динамика на управлението - както във всекидневието, така и на състезателната писта. BMW M4 Купе развива спортните 480 к.с. и 550 Нм въртящ момент. Съчетанието между задно задвижване и 6-степенна механична скоростна кутия с оптимално подбрани предавателни числа позволява много динамичен стил на шофиране и превръща автомобила в пуристки и чистокръвен спортист. Палитрата от модели е допълнена с BMW M440i xDrive Купе: Спортното купе с мощност 374 к.с. освен с атрактивния си дизайн впечатлява и с особено балансираната комбинация между спортен дух, ефективност и комфортна пригодност за всекидневието. *M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ М АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на най-важните данни за динамиката: Дизайн, задвижване, окачване и мощност ва двигателя.

BMW M4 Competition Купе.

Максимална динамика със задно задвижване или M xDrive* *M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.
 • 6-цилиндров бензинов двигател High-Performance BMW M TwinPower Turbo с 510 к.с.
 • Спортна 8-степенна M Steptronic трансмисия с Drivelogic
 • Задно задвижване или задвижване на всички колела M xDrive*
 • 375 кВт (510 к.с.), 650 Нм, 0–100 км/ч за до 3,5 сек
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Sao Paulo Yellow три четвърти изглед отпред

BMW М4 Купе.

Пуристка динамика на управлението със задно задвижване и механична скоростна кутия.
 • 6-цилиндров бензинов двигател High-Performance BMW M TwinPower Turbo с 480 к.с.
 • Спортна 8-степенна M Steptronic трансмисия с Drivelogic
 • Спортно задно задвижване за максимална емоция
 • 353 кВт (480 к.с.), 550 Нм, 0–100 км/ч за 4,2 сек.
BMW M4 Купе G82 2020 Brooklyn Grey metallic три четвърти изглед отпред

BMW M440i xDrive Купе.

Перфектното съчетание между спортен дух, комфорт и пригодност за всекидневието.
 • 6-цилиндров бензинов двигател BMW M TwinPower Turbo с 374 к.с.
 • Спортна 8-степенна Steptronic
 • BMW xDrive
 • 275 кВт (374 к.с.), 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,5 сек.
BMW M440i xDrive Купе Arctic Race Blue metallic G22 2020 три четвърти изглед отпред
 • BMW M4 Competition Купе.
 • BMW М4 Купе.
 • BMW M440i xDrive Купе.

BMW M4 COMPETITION КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M4 Competition Купе.

BMW M4 Competition Купе е най-мощният модел на BMW Серия 4 M Автомобилите. Оборудван с High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател и множество заимствани и адаптирани от моторните спортове технологии на задвижването и окачването, това спортно купе предлага типичната за М динамика на управлението на най-високо ниво. Опционалното задвижване на четирите колела M xDrive* с Активен M диференциал винаги гарантира максимална динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Атлетичният характер на автомобила се подчертава от мощния език на формите отпред, отстрани и отзад, както и опционалните, специфични за М карбонови елементи в екстериора и интериора.
*M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.

BMW M4 Competition Купе G82 2020 Sao Paulo Yellow изглед отстрани
BMW M4 Competition Купе G82 2020 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

BMW M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресори, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителна мощност.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 2020 8-степенна трансмисия M Steptronic снимка отблизо на средната конзола интериор

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до комфортни почти неусетни и икономични. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана, както и с помощта на Drivelogic с една от трите автоматични програми.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M xDrive

М xDrive.

M xDrive* с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Опционалната, специфична за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD, 4WD Sport и – в режим DSC-off – 2WD. *M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M Carbon керамични спирачки снимка отблизо

M Carbon керамични спирачки.

При M Carbon керамичните спирачки спирачната мощ е още по-директна, те допринасят за намаляване на теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Това особено техническо оборудване се разпознава по карбоново-керамичните спирачни дискове и лакираните в цвят Gold matt спирачни апарати с логото на М на предната и задната ос. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 М Спортна изпускателна система изглед отзад

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез бутона SETUP програми за двигателя SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

Оформлението на предната част на BMW M4 Competition Купе е изявление за технически пуризъм. В центъра е разположена впечатляващата М бъбрековидна радиаторна решетка в максимално динамична и редуцирана интерпретация. Напълно черната и за пръв път без рамка бъбрековидна радиаторна решетка с хоризонталните, типични за М двойни пластини позволяват максимален поток на охладителен въздух за високооборотния М двигател. Големият, трапецовиден централен въздухозаборник в комбинация с достигащите до бъбрековидната радиаторна решетка тесни фарове подчертават атлетичния характер на автомобила.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Yellow изглед отстрани

Страничен дизайн.

Оформлението на предната част на BMW M4 Competition Купе е изявление за технически пуризъм. Черният карбонов покрив и вдъхновената от моторните спортове, аеродинамично оптимизирана зона на праговете снижават силуета на автомобила визуално и физически и го доближават още повече до пътя. Опционалните, изработени от карбон специфични за М външни огледала и М хрилете с обозначение на модела допълват спортното излъчване в комбинация с вълнуващите М ковани джанти.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M ковани джанти 826 M снимка отблизо

19/20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 826 М Black, с Track гуми с различен размер на предната и задната ос.

19-/20-инчови M ковани джанти с двойни спици 826 M Black с Track гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на предните джанти 9,5J x 19, гуми 275/35 R19, размер на задните джанти 10,5J x 20, гуми 285/30 R20. Динамичните възможности наTrack гумите зависят от метеорологичните условия и пътната настилка.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Покрив от CFRP снимка отблизо

Покрив от CFRP.

Като част от интелигентната концепция за олекотяване на конструкцията карбоновият покрив от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) допринася на понижаването на теглото на автомобила и снижава центъра на тежестта. Резултатът е по-висока пъргавина и динамика при движение по завои, при ускорение и при спиране.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Дизайн на задната част изглед отзад

Дизайн на задната част.

Задната част на BMW M4 Competition Купе подсказва за сила и атлетичност. Двата двойни, типични за М ауспухови накрайника изпъкват от задната част като спортно изявление - оградени от изработения опционално от карбон дифузор с подчертани вертикални финки. Продължаващата от праговете гланцирано черна повърхност обгръща дифузора и този спортен елемент изпъква висококачествено. Опционалният М заден спойлер от карбон за ръба на задния капак осигурява спортен завършек на каросерията.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M Carbon седалки тип “корито” интериор

M Carbon седалки тип “корито”.

M Carbon седалките тип “корито” с осветено лого М4 съчетават лекотата и състезателния характер на една седалка тип “корито” с функционалността на М Спортна седалка. Техните контури осигуряват перфектна странична опора и превъзходен комфорт при дълги пътувания. Те са съвместими с многоточкови предпазни колани, което ги прави напълно подходящи за състезания.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M Carbon волан кокпит

M Carbon волан.

M Carbon воланът осигурява усещания от моторните спортове. Монтираните на спиците декоративни лайстни от карбон обгръщат елементите за управление и допълват висококачествено усещане от волана. Наложилият се в моторните спортове материал се вписва и визуално в динамично оформения интериор.

BMW M4 КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M4 Купе.

BMW M4 Купе е пуристко спортно купе с изключителни динамични възможности на пътя. Това се дължи на High Performance BMW M TwinPower Turbo двигателя с мощност 480 к.с., задното задвижване и изключително модерните, заимствани от моторните спортове технологии като специфичното за М окачване с Активен М диференциал. 6-степенната механична скоростна кутия с перфектно подбрани предавателни числа и къси, прецизни ходове на скоростния лост позволява особено интензивно взаимодействие между водача и автомобила. Атлетичният екстериорен дизайн и характерните М дизайнерски елементи и оборудвания допълнително подчертават динамичния характер на BMW M4 Купе.

BMW M4 Купе G82 2020 Brooklyn Grey metallic три четвърти изглед отпред
BMW M4 Купе G82 2020 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

BMW M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресори, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителна мощност.
BMW M4 Купе G82 2020 2020 6-степенна механична М скоростна кутия и задно задвижване снимка отблизо на скоростния лост

Механична М скоростна кутия и задно задвижване.

6-степенната механична М скоростна кутия позволява много спортен стил на шофиране. Тя се отличава с лесното превключване, перфектните предавателни числа и късите и прецизни ходове на скоростния лост. Подходящо подбраните предавателни числа на предавките позволяват перфектно оползотворяване на характеристиките на двигателя по отношение на разгръщането на мощността и ефективността. Перфектно за деня на състезателната писта - със задното задвижване и при изключена DSC автомобилът се превръща в чистокръвен спортист. Благодарение на подаването на мощност само към задните колела автомобилът осигурява още повече емоции в граничен режим.
BMW M4 Купе G82 2020 Специфично за М окачване три четвърти изглед отзад

Специфично за М окачване.

Специфичното за М окачване съчетава последователно олекотената конструкция с особено голяма здравина, оптимизирана геометрия с широка следа и Активен М диференциал. Прецизните реакции и обратната връзка от кормилното управление и окачването на колелата осигуряват перфектен контрол над автомобила. С M Setup можете да адаптирате характеристиките му към желанията си.
BMW M4 Купе G82 2020 M Compound спирачки снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и осигуряват понижаване на теглото. Спирачните апарати в гланциран син цвят с логото на М осигуряват подчертано спортна визия на тази мощна спирачна система.
BMW M4 Купе G82 2020 M Carbon керамични спирачки снимка отблизо

M Carbon керамични спирачки.

При M Carbon керамичните спирачки спирачната мощ е още по-директна, те допринасят за намаляване на теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Това особено техническо оборудване се разпознава по карбоново-керамичните спирачни дискове и лакираните в цвят Gold matt спирачни апарати с логото на М на предната и задната ос. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
BMW M4 Купе G82 2020 Арки на предните калници снимка отблизо

Арки на предните калници.

Широко изпъкналите арки на калниците на BMW М4 Купе са визуално доказателство за атлетичността на спортното купе. Те са подходящата рамка за големите, прецизно оформени М ковани джанти в Bicolour Black.
BMW M4 Купе G82 2020 M хриле снимка отблизо

М хриле.

Типичния елемент на М хрилете с М означение на модела като силен триизмерен спортен акцент подчертава мощността и динамиката на автомобила и обещава изключително изживяване при шофиране. Те илюстрират динамичната комбинацията между техническо съвършенство и емоционална форма, което винаги е отличавало М автомобилите.
BMW M4 Купе G82 2020 М външни огледала снимка отблизо

М външни огледала.

Външните огледала с типичния за М дизайн с двойни конзоли и асферични огледала са оборудвани с електрическо регулиране и подгряване. Основата на огледалото е интегрирана визуално в страничната лайстна на прозореца и подчертава елегантния и спортен дизайн на автомобила.
BMW M4 G82 2020 19/20-инчови М ковани джанти 826 M снимка отблизо

19/20-инчови М ковани джанти с двойни спици 826 М Bicolor Black с гуми с различен размер на предната и задната ос.

19/20-инчови М ковани джанти с двойни спици 826 М Bicolor Black, с гуми с различен размер на предната и задната ос, Translucent Shadow, размери на джантите отпред 9,5J x 19, гуми 275/35 R19, размер на джантите отзад 10,5J x 20, гуми 285/30 R20.
BMW M4 Купе G82 2020 Хромирани ауспухови накрайници снимка отблизо

Хромирани ауспухови накрайници.

Двата типични за М двойни ауспухови накрайника на BMW М4 Купе изпъкват ярко на фона на гланцирано черния дифузор. Спортната визия се гарантира от изисканите хромирани накрайници в комбинация с подчертаните ламели на дифузора.
BMW M4 Купе G82 2020 М Спортни седалки интериор

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М4 подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.

BMW M440i xDRIVE КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M440i xDrive Купе.

Със стил извън зоната на комфорта: BMW M440i xDrive Купе поставя стандарт, не само с изключителната си динамика, но и с индивидуалния си дизайн. Ярките, специфични за М дизайнерски елементи в Cerium Grey - от вертикалната BMW бъбрековидна радиаторна решетка до ауспуховите накрайници - допълват динамичната визия на спортното купе. В интериора ексклузивният спортен дух на ориентирания към водача кокпит се подчертава от акценти като М Спортните седалки и М кожения волан.

BMW M440i xDrive Купе 2020 Arctic Race Blue metallic G22 2020 изглед отстрани модел седи в автомобила при отворена врата
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

За BMW М TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател от най-новото поколение на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics са характерни уверената мощ, нежният като коприна ход и въодушевяващият звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той е особено мощен и ефективен.
 BMW M440i xDrive Купе G22 2020 Адаптивно М окачване детайл задна броня

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 Променливо спортно кормилно управление интериор снимка отблизо

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 с M Спортен диференциал Arctic Race Blue metallic три четвърти изглед отстрани

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 Steptronic Sport трансмисия интериор детайл селектор на трансмисията

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 M Спортни спирачки детайл алуминиева джанта

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син металик и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 М рамка на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey изглед отпред

М рамка на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey.

Впечатляващата вертикална BMW бъбрековидна радиаторна решетка е символ на реминисценция към легенди от моторните спортове като BMW 328. Рамката на бъбрековидната радиаторна решетка в Cerium Grey придава особено присъствие на прогресивната решетка и интерпретира по нов начин традициите на BMW.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 M Аеродинамичен пакет снимка отблизо предна броня

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и двойният дифузор в Dark Shadow metallic и гланцирано черен цвят излъчват динамика и чист спортен дух. Дифузорът на M440i е изцяло в гланцирано черен цвят.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 2020 М алуминиеви джанти 848 М снимка отблизо

18-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack.

18-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 848 М Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 7,5J x 18, гуми 225/45 R18, размер а джантите отзад 8,5J x 18, гуми 255/40 R18.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 М Спортни седалки интериор снимка отблизо

М Спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW M440i xDrive Купе G22 2020 М кожен волан интериор снимка отблизо

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ.

Специфични за М уреди и концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе M Автомобилите.

Комфорт, сигурност и М усещане на най-високо ниво: По време на шофиране BMW Серия 4 Купе М Автомобилите ви подпомагат с множество иновативни технологии. Максимална прегледност се осигурява от специфично за М арматурно табло* и специфичния за М Head-Up дисплей*. Функциите като M Setup* с индивидуални конфигурации, червеният бутон Старт/Стоп* или средната конзола с бутони M MODE* и SETUP* осигуряват още по-интензивна атмосфера от моторните спортове. Възползвайте се от интелигентните асистиращи системи при шофиране или паркиране или комуникирайте по нов и лесен начин с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Освен това на ваше разположение са множество функции за свързаност и дигитални услуги, които оптимално ви свързват с вашето BMW и със света и които оформят мобилният ви живот още по-комфортно. * Предлага се за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.

BMW M4 Купе G82 2020 кокпит интериор
BMW M4 Купе G82 2020 Специфично за М арматурно табло

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло* осигурява особено прецизно и фокусирано изобразяване на данните за шофирането в режимите SPORT и TRACK. По този начин данните за налягането на въздуха в гумите и температурите винаги са пред погледа на състезателната писта. Управлението и конфигурацията се извършват чрез бутона M MODE на контролния блок на средната конзола.. * Предлага се за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW M4 Купе G82 2020 BMW M4 M Setup

M Setup.

M Setup* ви дава възможност да конфигурирате различни параметри на динамиката на управлението като характеристиките на двигателя, трансмисията и кормилното управление, настройките на амортисьорите, интензивността на намесите на Динамичния контрол на стабилността (DSC) или разпределението на мощността на опционалната система за задвижване на четирите колела M xDrive* към индивидуалните си изисквания. * M Setup се предлага за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе, M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.
BMW M4 Купе G82 2020 Интегрирана, специфична за М спирачна система.

Интегрирана, специфична за М спирачна система.

Интегрираната, специфична за М спирачна система на BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе освен понижение на теглото с около 2 килограма предлага и много висока динамика на спирането. За максимална индивидуализация водачът може чрез M Setup ситуативно да избира между характеристиките на педала на спирачките „Comfort“ и „Sport“ В зависимост от характеристиките се променят и реакциите на педала на спирачките. В режим „Sport“, особено при ниски скорости, при същия ход на педала отрицателното ускорение е по-силно, при високи скорости реакциите на педала при двете характеристики са много сходни.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей със специфично за М изобразяване* проектира важните за пътуването информации директно в зрителното поле на водача. Специфичното за М изобразяване може да бъде активирано с натискане на бутон, за да се изобразяват и включената предавка, оборотите под формата на динамична лента с Shift-Lights за оптималните моменти на превключване на предавките и указанията на навигационната система. * Специфичните за М функции се предлагат за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.
BMW M4 Купе G82 2020 Поле за управление на средната конзола

Поле за управление на средната конзола.

В удобната зона за управление на средната конзола с бутона М MODE* под бутона Старт/Стоп можете за променяте съдържанията на индикаторите. Още по-голям избор при конфигурацията на характеристиките на автомобила осигурява бутонът SETUP*. С него се отваря менюто за индивидуални настройки на динамиката на управлението. Другите бутони изключват или включват отделните асистиращи системи. *M MODE и SETUP се предлагат за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.
BMW M4 Купе G82 2020 Червен бутон Старт/Стоп

Червен бутон Старт/Стоп.

Червеният бутон Старт/Стоп* служи за безключово стартиране и изключване на двигателя, след като автомобилът е отключен. С него също така се изключва двигателят. Ключът на автомобила се разпознава автоматично, без да е необходимо пъхане на ключа. * Червеният бутон Старт/Стоп се предлага за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Digital Key (iPhone)

Digital Key.

Защо ви е да ползвате ключа на автомобила, след като смартфонът ви е винаги у вас? С услугата Digital Key можете да отключвате и заключвате вашето BMW и дори да стартирате двигателя. Можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone* да ползват вашето BMW. При това е възможно например ограничаване на мощността на двигателя и максималната скорост, например за начинаещи водачи. * Digital Key е съвместим само с подбрани модели на iPhone. Списъкът със съвместимите модели на iPhone може да намерите на bmw.com/digitalkey
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е up to date и оборудвано с най-актуалния софтуер? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при смартфоните. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашия автомобил.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Smartphone Integration

Интеграция на смартфони.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Пакет Connected Professional

Пакет Connected Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, интеграция на смартфони вкл Apple CarPlay и Android Auto или In-Car Experiences? Защо да избирате поотделно, след като можете да получите всичко накуп? С пакет Connected Professional си осигурявате най-важните услуги на BMW ConnectedDrive.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Телефония с безжично зареждане

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане, а вторият микрофон повишава качеството на разговорите по устройството Свободни ръце за водача и пътника до него. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър.
BMW M4 Купе G82 2020 M Drive Professional

M Drive Professional.

Независимо дали е ден на състезателната писта или дрифт-сесия - M Drive Professional* е оптималният спътник за шофиране с допълнителна порция адреналин. M Laptimer и M Drift Analyser се подпомагат в постигането на най-добрите времена за обиколка и оптималния ъгъл при дрифта, режимът M TRACK и 10-степенният M Traction Control осигуряват създадено по мярка поведение на пътя. *M Drive Professional се предлага за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Асистент за шофиране Professional

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Асистент за паркиране Plus

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW Серия 4 Купе М Автомобили G82 G22 Intelligent Personal Assistant

Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен асистент? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можете да му дадете и лично име за активиране. Той може да ви обясни всичко да автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
BMW M4 Купе BMW Individual Mint metallic G82 2021 три четвърти изглед отпред в покой
BMW M4 Купе BMW Individual Mint metallic G82 2021 изглед отстрани в покой
BMW M4 Купе BMW Individual Mint metallic G82 2021 три четвърти изглед отпред в покой
Пълно кожено оборудване BMW Individual 'Merino' Silverstone/Black BMW M4 Купе G82 2021 интериор

BMW INDIVIDUAL ЗА BMW M4 КУПЕ.

BMW М4 Купе по вълнуващ начин комбинира естетиката, харизмата и високата динамика. В съчетание с изключителните опционални оборудвания на BMW Individual вие допълнително подчертавате ексклузивния характер на мощното спортно купе. Изберете от множеството брилянтни лакови покрития на BMW Individual, като показаните тук лакове металик BMW Individual Oxide Grey, BMW Individual Aventurine Red, BMW Individual Tansanite Blue или BMW Individual Dravite Grey. Също толкова динамично и елегантно впечатление правят матовите лакови покрития на BMW Individual Frozen Brilliant White, BMW Individual Frozen Portimao Blue, BMW Individual Frozen Orange metallic, Frozen Dark Grey и Frozen Black. Спортно-елегантната атмосфера в интериора се оформя от М Спортните седалки, тапицирани с най-фина кожа 'Merino’. Гамата от оборудвания включва и пълните кожени оборудвания BMW Individual 'Merino’ Ivory White, Fjord Blue/Black, Fiona Red/Black и Tartufo - винаги с частична перфорация. Висококачествените интериорни лайстни на BMW Individual, като показаните тук Aluminium fabric high-gloss с акцентираща лайстна Pearl Chrome, лайстните от фино дърво BMW Individual Fineline Black със сребрист ефект с отворени пори или Piano finish Black поставят индивидуални акценти в ориентирания към водача интериор на BMW M4.

*Показаните тук илюстрации са примерни и представят интериора на BMW M3 Седан.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Изключително спортни оборудвания за BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе.

BMW M4 Competition Купе и BMW M4 Купе визуално впечатляват с атлетичния си и харизматичен дизайн. С висококачествените оборудвания на BMW M Performance Parts подчертавате още по-силно състезателния характер на автомобила - за максимално динамично излъчване.

BMW M4 Купе G82 2020 изглед отстрани с BMW M Performance Parts
BMW M4 Купе G82 2020 M Performance преден елемент от карбон снимка отблизо

M Performance преден елемент от карбон.

Подайте силни сигнали: M Performance предният елемент от 100% карбон по особено ексклузивен начин подчертава мъжествената визия на автомобила. Индивидуална визия от моторните спортове за най-високите изисквания.
BMW M4 G82 2020 20/21-инчови M Performance ковани джанти 1000 M снимка отблизо

20/21-инчови M Performance ковани джанти с кръстосани спици 1000 M Frozen Gold Bronze.

Висококачествените 20-/21-инчови M Performance ковани джанти Cross-spoke style 1000 M са в цвят Frozen Gold Bronze.
M Performance изпускателна система от титан BMW M4 Купе G82 2020

M Performance изпускателна система от титан.

За спиращ дъха звук в ушите ви: M Performance изпускателната система въодушевява с безкомпромисния си звук от моторните спортове. Крайното изпускателно гърне и спортният модул на ауспуховите накрайници са изработени от подходящ за моторните спортове титан.
BMW M4 Купе G82 2020 M Performance заден спойлер от карбон снимка отблизо

M Performance заден спойлер от карбон.

Срещу въздушния поток: M Performance задният спойлер е изработен от 100% висококачествен карбон и поставя неподражаеми акценти от моторните спортове в задната част на автомобила. Благодарение на оптимизираната аеродинамика той осезаемо подобрява спортното поведение на пътя. Динамика в най-индивидуалната си форма.
BMW M4 Купе G82 2020 19/20-инчови M Performance ковани джанти 963 M снимка отблизо

19/20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 963 М Frozen Gunmetal Grey.

Висококачествените 19/20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 963 М са в цвят Frozen Gunmetal Grey, с цветно лого на М и фрезован надпис M Performance.
BMW M4 Купе G82 2020 M Performance Winglets в задната част от карбон снимка отблизо

M Performance Winglets в задната част от карбон.

Широка стойка: M Performance Winglets в задната част визуално разширяват автомобила и подчертават неговата спортно-ексклузивна визия. Те са изработени от висококачествен карбон, вписват се прецизно в дизайна на автомобила и са в перфектна хармония с другите карбонови компоненти за екстериора.