BMW M4 G82 2020 Sao Paulo Yellow три четвърти изглед отпред в движение

THE М4.

BMW M

НОВИТЕ BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ

THE М4.НОВИТЕ BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ

BMW M4 Competition Купе, BMW M4 Купе и BMW M440i xDrive Купе.

BMW Серия 4 Купе М Автомобилите предлагат възхитителна комбинация между естетика, силен характер и типичния за М спортен дух. Триото се води от BMW M4 Competition Купе с впечатляващите 510 к.с. и 650 Нм въртящ момент. Оборудвано с High Performance BMW M TwinPower Turbo двигател, 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic, опционално задвижване на четирите колела M xDrive*, Активен М диференциал и множество технологии, заимствани от моторните спортове, то гарантира максимална динамика на управлението - както във всекидневието, така и на състезателната писта. BMW M4 Купе развива спортните 480 к.с. и 550 Нм въртящ момент. Съчетанието между задно задвижване и 6-степенна механична скоростна кутия с оптимално подбрани предавателни числа позволява много динамичен стил на шофиране и превръща автомобила в пуристки и чистокръвен спортист. Палитрата от модели е допълнена с BMW M440i xDrive Купе: Спортното купе с мощност 374 к.с. освен с атрактивния си дизайн впечатлява и с особено балансираната комбинация между спортен дух, ефективност и комфортна пригодност за всекидневието. *M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ М АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на най-важните данни за динамиката: Дизайн, задвижване, окачване и мощност ва двигателя.

BMW M4 Competition Купе.

Максимална динамика със задно задвижване или M xDrive* *M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.
 • 6-цилиндров бензинов двигател High-Performance BMW M TwinPower Turbo с 510 к.с.
 • Спортна 8-степенна M Steptronic трансмисия с Drivelogic
 • Задно задвижване или задвижване на всички колела M xDrive*
 • 375 кВт (510 к.с.), 650 Нм, 0–100 км/ч за 3,9 сек.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Sao Paulo Yellow три четвърти изглед отпред

BMW М4 Купе.

Пуристка динамика на управлението със задно задвижване и механична скоростна кутия.
 • 6-цилиндров бензинов двигател High-Performance BMW M TwinPower Turbo с 480 к.с.
 • Спортна 8-степенна M Steptronic трансмисия с Drivelogic
 • Спортно задно задвижване за максимална емоция
 • 353 кВт (480 к.с.), 550 Нм, 0–100 км/ч за 4,2 сек.
BMW M4 Купе G82 2020 Brooklyn Grey metallic три четвърти изглед отпред

BMW M440i xDrive Купе.

Перфектното съчетание между спортен дух, комфорт и пригодност за всекидневието.
 • 6-цилиндров бензинов двигател BMW M TwinPower Turbo с 374 к.с.
 • Спортна 8-степенна Steptronic
 • BMW xDrive
 • 275 кВт (374 к.с.), 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,5 сек.
BMW M440i xDrive Купе Arctic Race Blue metallic G22 2020 три четвърти изглед отпред
 • BMW M4 Competition Купе.
 • BMW М4 Купе.
 • BMW M440i xDrive Купе.

BMW M4 COMPETITION КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M4 Competition Купе.

BMW M4 Competition Купе е най-мощният модел на BMW Серия 4 M Автомобилите. Оборудван с High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател и множество заимствани и адаптирани от моторните спортове технологии на задвижването и окачването, това спортно купе предлага типичната за М динамика на управлението на най-високо ниво. Опционалното задвижване на четирите колела M xDrive* с Активен M диференциал винаги гарантира максимална динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Атлетичният характер на автомобила се подчертава от мощния език на формите отпред, отстрани и отзад, както и опционалните, специфични за М карбонови елементи в екстериора и интериора.
*M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.

BMW M4 Competition Купе G82 2020 Sao Paulo Yellow изглед отстрани
BMW M4 Competition Купе G82 2020 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

BMW M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресори, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителна мощност.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 2020 8-степенна трансмисия M Steptronic снимка отблизо на средната конзола интериор

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до комфортни почти неусетни и икономични. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана, както и с помощта на Drivelogic с една от трите автоматични програми.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M xDrive

М xDrive.

M xDrive* с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Опционалната, специфична за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD, 4WD Sport и – в режим DSC-off – 2WD. *M xDrive вероятно ще се предлага от лятото на 2021 година.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M Carbon керамични спирачки снимка отблизо

M Carbon керамични спирачки.

При M Carbon керамичните спирачки спирачната мощ е още по-директна, те допринасят за намаляване на теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Това особено техническо оборудване се разпознава по карбоново-керамичните спирачни дискове и лакираните в цвят Gold matt спирачни апарати с логото на М на предната и задната ос. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 М Спортна изпускателна система изглед отзад

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез бутона SETUP програми за двигателя SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

Оформлението на предната част на BMW M4 Competition Купе е изявление за технически пуризъм. В центъра е разположена впечатляващата М бъбрековидна радиаторна решетка в максимално динамична и редуцирана интерпретация. Напълно черната и за пръв път без рамка бъбрековидна радиаторна решетка с хоризонталните, типични за М двойни пластини позволяват максимален поток на охладителен въздух за високооборотния М двигател. Големият, трапецовиден централен въздухозаборник в комбинация с достигащите до бъбрековидната радиаторна решетка тесни фарове подчертават атлетичния характер на автомобила.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Yellow изглед отстрани

Страничен дизайн.

Оформлението на предната част на BMW M4 Competition Купе е изявление за технически пуризъм. Черният карбонов покрив и вдъхновената от моторните спортове, аеродинамично оптимизирана зона на праговете снижават силуета на автомобила визуално и физически и го доближават още повече до пътя. Опционалните, изработени от карбон специфични за М външни огледала и М хрилете с обозначение на модела допълват спортното излъчване в комбинация с вълнуващите М ковани джанти.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M ковани джанти 826 M снимка отблизо

19/20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 826 М Black, с Track гуми с различен размер на предната и задната ос.

19-/20-инчови M ковани джанти с двойни спици 826 M Black с Track гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на предните джанти 9,5J x 19, гуми 275/35 R19, размер на задните джанти 10,5J x 20, гуми 285/30 R20. Динамичните възможности наTrack гумите зависят от метеорологичните условия и пътната настилка.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Покрив от CFRP снимка отблизо

Покрив от CFRP.

Като част от интелигентната концепция за олекотяване на конструкцията карбоновият покрив от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) допринася на понижаването на теглото на автомобила и снижава центъра на тежестта. Резултатът е по-висока пъргавина и динамика при движение по завои, при ускорение и при спиране.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 Дизайн на задната част изглед отзад

Дизайн на задната част.

Задната част на BMW M4 Competition Купе подсказва за сила и атлетичност. Двата двойни, типични за М ауспухови накрайника изпъкват от задната част като спортно изявление - оградени от изработения опционално от карбон дифузор с подчертани вертикални финки. Продължаващата от праговете гланцирано черна повърхност обгръща дифузора и този спортен елемент изпъква висококачествено. Опционалният М заден спойлер от карбон за ръба на задния капак осигурява спортен завършек на каросерията.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M Carbon седалки тип “корито” интериор

M Carbon седалки тип “корито”.

M Carbon седалките тип “корито” с осветено лого М4 съчетават лекотата и състезателния характер на една седалка тип “корито” с функционалността на М Спортна седалка. Техните контури осигуряват перфектна странична опора и превъзходен комфорт при дълги пътувания. Те са съвместими с многоточкови предпазни колани, което ги прави напълно подходящи за състезания.
BMW M4 Competition Купе G82 2020 M Carbon волан кокпит

M Carbon волан.

M Carbon воланът осигурява усещания от моторните спортове. Монтираните на спиците декоративни лайстни от карбон обгръщат елементите за управление и допълват висококачествено усещане от волана. Наложилият се в моторните спортове материал се вписва и визуално в динамично оформения интериор.

BMW M4 КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M4 Купе.

BMW M4 Купе е пуристко спортно купе с изключителни динамични възможности на пътя. Това се дължи на High Performance BMW M TwinPower Turbo двигателя с мощност 480 к.с., задното задвижване и изключително модерните, заимствани от моторните спортове технологии като специфичното за М окачване с Активен М диференциал. 6-степенната механична скоростна кутия с перфектно подбрани предавателни числа и къси, прецизни ходове на скоростния лост позволява особено интензивно взаимодействие между водача и автомобила. Атлетичният екстериорен дизайн и характерните М дизайнерски елементи и оборудвания допълнително подчертават динамичния характер на BMW M4 Купе.

BMW M4 Купе G82 2020 Brooklyn Grey metallic три четвърти изглед отпред
BMW M4 Купе G82 2020 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

BMW M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресори, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителна мощност.
BMW M4 Купе G82 2020 2020 6-степенна механична М скоростна кутия и задно задвижване снимка отблизо на скоростния лост

Механична М скоростна кутия и задно задвижване.

6-степенната механична М скоростна кутия позволява много спортен стил на шофиране. Тя се отличава с лесното превключване, перфектните предавателни числа и късите и прецизни ходове на скоростния лост. Подходящо подбраните предавателни числа на предавките позволяват перфектно оползотворяване на характеристиките на двигателя по отношение на разгръщането на мощността и ефективността. Перфектно за деня на състезателната писта - със задното задвижване и при изключена DSC автомобилът се превръща в чистокръвен спортист. Благодарение на подаването на мощност само към задните колела автомобилът осигурява още повече емоции в граничен режим.
BMW M4 Купе G82 2020 Специфично за М окачване три четвърти изглед отзад

Специфично за М окачване.

Специфичното за М окачване съчетава последователно олекотената конструкция с особено голяма здравина, оптимизирана геометрия с широка следа и Активен М диференциал. Прецизните реакции и обратната връзка от кормилното управление и окачването на колелата осигуряват перфектен контрол над автомобила. С M Setup можете да адаптирате характеристиките му към желанията си.