Екстериор BMW М2 Автомобили G87 G42
M2 Купе
Разгледайте отблизо
МощностДо 338 кВ (460 к.с.)
Тип задвижванеБензин

THE М2

BMW M

BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

МощностДо 338 кВ (460 к.с.)
Тип задвижванеБензин
THE М2BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

НОВИТЕ BMW M2 КУПЕ, BMW M240i КУПЕ И BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

BMW М2 Купе:

Среден разход на гориво в л/100 км: 10.2-9.6 ⁽⁴⁾
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 231-218 ⁽⁴⁾


BMW M240i Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 8.5-7.8
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 192-177


BMW M240i xDrive Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 8.8-8.1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 200-185

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на спортните факти.

BMW М2 КУПЕ.

Ексклузивно усещане от моторните спортове благодарение на убедителната мощност.
 • High Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с 460 к.с.
 • Адаптивнo М окачване с Активен М диференциал и задно задвижване
 • Механична скоростна кутия или трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 338 кВт, 550 Нм, 0–100 км/ч за 4,1 секунди (М Steptronic)
Конфигуратор BMW M2 Купе G87

BMW M240i КУПЕ.

Атлетична динамика и впечатляваща пъргавина.
 • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с 374 к.с.
 • М Спортно окачване, М Спортен диференциал и М Спортни спирачки серийно.
 • 275 кВт, 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,7 секунди.
Конфигуратор BMW M240i Купе G42

BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

Наситена с адреналин динамика и подходяща за ежедневието.
 • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с 374 к.с.
 • М Спортно окачване, М Спортен диференциал и М Спортни спирачки серийно.
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive.
 • 275 кВт, 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,3 секунди.
Конфигуратор BMW M240i xDrive Купе G42
 • BMW М2 КУПЕ.
 • BMW M240i КУПЕ.
 • BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

BMW M2 КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на новото BMW M2 Купе.

M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW M2 G87

High Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането: M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с динамичното разгръщане на мощността и наситения, типичен за М звук. Високоефективните технологии като двойният VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресорът осигуряват изключителна мощност.

Механична скоростна кутия BMW M2 Купе G87

Механична скоростна кутия.

Механичната скоростна кутия с 6 предавки осигурява чиста радост от шофирането. Като избирате сами предавките и ги включвате ръчно за разлика от автоматичната скоростна кутия, вие изпитвате пряка, неподправена връзка със задвижването на вашето BMW - и по този начин се наслаждавате на спортно шофиране в най-чистата му форма. Освен това се възползвате от конструкцията на скоростната кутия с оптимизирано тегло.*

Адаптивнo М окачване BMW M2 G87

Адаптивно M окачване.

При Адаптивното М окачване с променливи настройки на амортисьорите характеристиките на окачването могат да се настройват индивидуално - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост. Чрез Контрола на шофирането окачването с електронно управление можете бързо и лесно да го адаптирате към условията и ситуацията на пътя.

Дизайн на предната част BMW M2 Купе G87

Дизайн на предната част.

Компактните пропорции и ясните линии доминират с характерния дизайн на BMW M2 Купе. Като препратка към BMW 2002 фаровете са оформени като единични фарове.

M Карбонов покрив BMW M2 Купе G87

M Карбонов покрив.

Като част от интелигентната концепция за олекотяване на конструкцията М Карбоновият покрив има съществен принос за понижаването на теглото на автомобила. Той е изработен от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) и е по-лек с около 6 килограма от серийния стоманен покрив. По този начин се снижава центърът на тежестта на автомобила и се повишава динамиката на управлението.*

Дизайн на задната част BMW M2 Купе G87

Дизайн на задната част.

Мускулестите калниците и типичните за М арки на калниците подчертават широката и мощна стойка на новото BMW M2 Купе на пътя и ефектно подчертават неговата мощност и атлетичност. Задните светлини са изцяло нова интерпретация на характерната L-образна форма и пулсиращо се разширяват встрани.

M Carbon седалки тип “корито” BMW M2 Купе G87

M Carbon седалки тип “корито”.

M Carbon седалките тип “корито” с осветено лого М2 съчетават лекотата и състезателния характер на една седалка тип “корито” с функционалността на М Спортна седалка. Прецизната форма предлага оптимална странична опора и висок комфорт при дълги пътувания. Седалката е съвместима с многоточкови предпазни колани, което я прави напълно подходяща за състезания.**

M волан BMW M2 Купе G87

M волан.

С М кожения волан се наслаждавате на спортно и директно усещане при завиване и удобно активирате предварително настроените конфигурации на M Drive с натискане на бутон.

BMW Curved Display BMW M2 G87

BMW Curved Display.

Цялостният, напълно дигитален BMW Curved Display изобразява информациите за вашето BMW прегледно върху голяма площ. Той комбинира напълно дигитално 12,3-инчово арматурно табло и 14,9-контролен дисплей. Управлението е ергономично оптимизирано и интуитивно. Извитият, сякаш свободно реещ се дизайн изглежда филигранен и в същото време модерен.

BMW M240i КУПЕ И BMW M240i xDRIVE КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M240i Купе и BMW M240i xDrive Купе.

Екстериор BMW M240i G42
M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW M240i G42

М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двойният VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресорът осигуряват изключителна мощност.

Steptronic Sport трансмисия BMW M240i G42

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT PLUS и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

BMW M240i G42 Steptronic Sport трансмисия

Адаптивно М окачване и Променливо спортно кормилно управление.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост. Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.

Дизайн на предната част BMW M240i G42

Дизайн на предната част.

В предната част Powerdome на предния капак, изразителната бъбрековидна решетка и специфичната за М предна броня със силно контурирани и триъгълни отстрани въздухозаборници подчертават динамиката на BMW M240i Купе и BMW M240i xDrive Купе.

Изглед отстрани BMW M240i G42

Изглед отстрани.

Пъргавият триобемен дизайн на BMW M240i Купе и BMW M240i xDrive Купе с издължен преден капак, къси надвеси и изтеглена назад пътническа клетка осигурява спортен силует на купе.

Дизайн на задната част BMW M240i G42

Дизайн на задната част.

Спортни акценти в задната част на BMW M240i Купе и BMW M240i xDrive Купе поставят специфичната за М задна броня и серийният заден спойлер в цвета на каросерията. Ауспуховите накарйници със свободна форма в Cerium Grey допълват атлетичното излъчване.

М Спортни седалки BMW M240i G42

М Спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.

М кожен волан BMW M240i G42

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

М акцентиращи повърхности, осветени BMW M240i G42

М акцентиращи повърхности, осветени.

Осветените М акцентиращи повърхности по уникален начин подчертават визуално цветовете на М - за особен магнит за погледите интериор. Осветените в цветовете на М акцентиращи повърхности в тапицериите на вратите подчертават ексклузивния, спортен характер на автомобила. Fading ефектът подчертава динамиката, чиито символ е най-мощната буква на света.

ТЕХНОЛОГИЧНИ АКЦЕНТИ.

Концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи в BMW M2 Купе, BMW M240i Купе и BMW M240i xDrive Купе.

Технология BMW М2 Автомобили G87 G42
BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 2 Купе М Автомобили G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional разширява BMW Live Cockpit Plus с Curved Display с голям формат и пълноцветен Head-Up дисплей. Той проектира информациите за шофирането като скоростта или навигационните указания директно в зрителното ви поле - за по-добър обзор и по-висока сигурност.

BMW Operating System 8 BMW М2 Автомобили G87 G42

Специфична за М концепция на индикаторите благодарение на BMW Operating System 8.

Операционната система BMW 8 опростява работата с автомобила, например чрез глас и сензорен екран. Акцентът е специфичният за М дизайн: Съдържанието в 2D осигурява най-добрата разпознаваемост; логото на M може да се намери в представянето на съдържанието. Двата M режима ROAD и SPORT създават индивидуално изживяване при шофиране.

Поставка за безжично зареждане BMW М2 Автомобили G87 G42

Поставка за безжично зареждане.

С поставката за безжично зареждане можете да заредите своя смартфон безжично, тоест изключително удобно. В разширената зона на поставката има място и за по-големи устройства - на една ръка разстояние и без досадни капаци и кабели. Индуктивната система за зареждане освен това е оборудвана и с вградено охлаждане, което предпазва вашите устройства от прегряване.

BMW Remote Software Upgrade BMW М2 Автомобили G87 G42

BMW Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера: С Remote Software Upgrade вашето BMW M автоматично получава всички актуализации чрез мобилната мрежа или чрез My BMW App. Можете лесно да изтеглите софтуера чрез вашия смартфон или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да го инсталирате. По този начин можете бързо и лесно да активирате нови функции във вашето BMW М.

Асистент за шофиране BMW М2 Автомобили G87 G42

Асистент за шофиране.

Пакетът за сигурност Асистент за шофиране включва Предупреждение за опасност от сблъсък със спирачна намеса, Speed Limit Info с индикатор за забраните за изпреварване и предвиждаща функция, както и Предупреждение за напречен трафик отзад. Обхватът на оборудването се допълва от Предупреждението за напускане и смяна на лентата с активно връщане в лентата и Предупреждението за удар отзад.

Асистент за паркиране Plus BMW М2 Автомобили G87 G42

Асистент за паркиране Plus.

По-добър обзор при паркиране и маневриране: Асистент за паркиране Plus допълва серийната помощ при паркиране с допълнителни камери. Благодарение на панорамния изглед и 3D изгледа на зоната около автомобила вие маневрирате уверено дори и в тесни пространства. Така предотвратявате щети при паркиране и инциденти в непрегледни ситуации.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW M2 КУПЕ, BMW M240i КУПЕ И BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

338 (460)

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,1

Среден разход на гориво в л/100 км:

10,2–10

CO2 емисии в г/км комбинирани:

226-230

*Временни данни

Екстериор мотив BMW М2 Автомобили G87 G42

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ ЗА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИТЕ.

С BMW M Performance Части можете да придадете на вашето ново BMW Серия 2 Купе М Автомобил максимално спортен характер - или да адаптирате автомобила към индивидуалните си потребности с Оригинални BMW Аксесоари.

20-/21-инчови M Performance ковани джанти с кръстосани спици 1000 M Gold Bronze BMW M2 G87

20-/21-инчови M Performance ковани джанти с кръстосани спици 1000.

20-/21-инчови M Performance ковани джанти с кръстосани спици 1000 M Gold Bronze. Комплект летни гуми и джанти със система за контрол на налягането.

Към продукта
M Performance модул на ауспуховите накрайници титан М BMW M2 G87

M Performance модул на ауспуховите накрайници титан.

Покажете какво се крие вътре. M Performance модулът на ауспуховите накрайници от висококачествен титан е неподражаем визуален акцент.

Към продукта
M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон BMW M240i G42

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон.

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена от висококачествен карбон. За особено изискана, спортно-индивидуална визия.

Към продукта
M Performance заден спойлер Карбон BMW M240i G42

M Performance заден спойлер Carbon.

M Performance задният спойлер Carbon подчертава висококачествената, спортна визия на автомобила и осигурява оптимизирани аеродинамични качества.

Към продукта
M Performance заден дифузор Карбон BMW M240i G42

M Performance заден дифузор от карбон.

M Performance задният дифузор от карбон осигурява още по-модерна визия и подчертава спортното излъчване на автомобила.

Към продукта
BMW Кутия за покрива 320 Черно/титаново сребристо BMW M240i G42

BMW Кутия за покрива 320 Черно/титаново сребристо.

Заключваща се Кутия за покрива с двустранно отваряне в черно/титаново сребристо с вместимост 320 литра; подходяща за всички багажници за покрив на BMW

Към продукта
BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0 BMW M240i G42

BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0.

Лек, стабилен багажник за велосипеди BMW Pro 2.0 за два велосипеда/E-Bikes. Товароносимост до 60 кг, компактно сгъване

Към продукта
BMW Всесезонни стелки отпред BMW M240i G42

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка BMW всесезонни стелки предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Черна, с детайл от неръждаема стомана

Към продукта

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

Финансови услуги BMW М2 Автомобили G87 G42

Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложения е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

BMW СЕРВИЗ: PROACTIVE CARE ЗА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

BMW Proactive Care BMW M2 G87

Proactive Care автоматично разпознава предстоящата нужда от обслужване или ремонти на вашия автомобил и се свързва с вас проактивно.
 

 • Незабавна помощ от BMW експерти
 • Отстраняване на проблеми чрез дистанционно обслужване
 • Предотвратяване на евентуални повреди
 • Допълнителни индивидуални сервизни предложения
 • Безплатна съставна част от един активен ConnectedDrive договор 
Търговец на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 2 Купе М Автомобилите може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Разход на гориво и СО2 емисии.

* Оборудването се предлага като опция


**Оборудването се предлага в комбинация с опционалния пакет M Race Track
 

BMW М2 Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: x,x–x,x
СО2 емисии в г/км (комбинирани): xxx–xxx


BMW M240i Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: x,x–x,x
СО2 емисии в г/км (комбинирани): xxx–xxx


BMW M240i xDrive Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: x,x–x,x
СО2 емисии в г/км (комбинирани): xxx–xxx


Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече