BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 Sophisto Grey 7/8 изглед отпред в движение в покрайнините на града
разход на гориво, комбиниран1,5-7,2 л/100 kм
ЗадвижванеБензинДизелPlug-in хибрид

THE 5

BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

разход на гориво, комбиниран1,5-7,2 л/100 kм
ЗадвижванеБензинДизелPlug-in хибрид

Майстор в своя клас: BMW Серия 5 Туринг е комбинация от изключителната функционалност и комфорта при дълги пътувания от BMW Туринг и иконичната визия и динамика на BMW Серия 5. Екстериорът е по-уверен и модерен отвсякога благодарение на особено дългото междуосие, ясните повърхности и специалните дизайнерски акценти. Благодарение най-вече на гъвкавия багажник елегантният и изключително просторен интериор предлага разточителни възможности за товарене. В комбинация с впечатляващата динамика на управлението и иновативните технологии BMW Серия 5 Туринг поставя нови стандарти за комфорт и гъвкавост.

Прочети повече

ИЗБЕРЕТЕ ВАШETO BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

520d Туринг

ESSENCE.

530e Туринг

BALANCE.

530d xDrive Туринг

SIGNATURE.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

BMW Серия 5 Туринг поставя нови стандарти за функционален спортен дух. Дългото междуосие и издълженият преден капак подчертават увереността, докато прецизните контури и редуцираните повърхности осигуряват модерна визия. Динамичния и иновативен характер на предната част се дължи най-вече на BMW бъбрековидната радиаторна решетка и BMW Лазерните светлини. Фаровете са плътно свързани с бъбрековидната радиаторна решетка, което допълнително подчертава широчината на автомобила. Това осигурява цялостна картина на спортна елегантност и особено присъствие, която продължава до ауспуховите накрайници със свободна форма в задната броня.

Прочети повече

BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ PLUG-IN ХИБРИДНИ МОДЕЛИ.

BMW PHEV автомобилен парк в движение

АКЦЕНТИТЕ НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ PLUG-IN ХИБРИДНИ МОДЕЛИ.

Насладете се на BMW 520e**, BMW 530e** И BMW 530e xDrive Туринг с иновативно хибридно задвижване.

Най-доброто от два свята: с BMW Серия 5 Туринг Plug-in хибридните модели BMW 520e**, BMW 530e** и BMW 530e xDrive** ще се насладите на устойчивата мобилност и ефективната динамика на управлението. Насладете се на множеството преимущества на иновативните BMW хибридни автомобили и научете повече за задвижващата концепция, динамиката на управлението, и практичните дигитални услуги на BMW ConnectedDrive.
Plug-in хибрид BMW Серия 5 Туринг 2021 G31 LCI изглед отпред при зареждане с модел
Plug-in хибрид BMW Серия 5 Туринг 2021 G31 LCI три четвърти изглед отстрани при зареждане с модел

Plug-in хибридната технология на BMW Серия 3 Туринг.

В перфектна хармония: Plug-in хибридите на BMW Серия 5 Туринг BMW 520e**, BMW 530e** и BMW 530e xDrive** комбинират електрическата задвижваща технология BMW eDrive с мощен BMW двигател с вътрешно горене. Заедно двете задвижвания създават изживяване при шофиране, което комбинира най-високата ефективност с най-голямата радост от шофирането - в зависимост от режима с нулеви локални емисии и почти безшумно или вълнуващо мощно и с достатъчно резерви и за по-дълги пътувания. Оптималната динамика и сцепление при BMW 530e xDrive** Туринг се осигурява и от уникалното за Plug-in хибридите в този сегмент задвижване на четирите колела BMW xDrive. Ценен принос за ефективното изживяване при шофиране осигурява т. нар. рекуперация, при която по време на спиране кинетичната енергия се превръща в електрическа и се съхранява в батерията.
Научете повече за BMW Plug-in хибридното задвижване
Plug-in хибрид BMW Серия 5 Туринг 2021 G31 LCI три четвърти изглед отпред при движение по пътя

Режимите на задвижването на BMW Серия 5 Туринг Plug-In хибридите.

Чисто електрически с нулеви локални емисии из града или мощно и динамично и с достатъчен пробег при пътуването през уикенда - с BMW Серия 5 Туринг хибридните автомобили BMW 520e**, BMW 530e** и BMW 530e xDrive** всички възможности са отворени за вас. Възползвайте се от интелигентните режими на шофиране, които гарантират оптимално взаимодействие между двигателя с вътрешно горене и електромотора при всяка ситуация - и се насладете на въодушевлението от насочената към бъдещето технология и уникалното изживяване при шофиране.
Научете повече за интелигентните режими на шофиране
Plug-in хибрид BMW Серия 5 Туринг 2021 G31 LCI изглед отстрани при зареждане с модел

Зареждането на BMW Серия 5 Туринг Plug-In хибридите.

Независимо у дома или по време на пътуване: BMW  ви предлага създадени по мярка решения за зареждането на вашето BMW Серия 5 Туринг с хибридно задвижване. Освен серийния стандартен кабел (Mode 2) за домакински контакти BMW Wallbox ви позволява особено комфортно, сигурно и бързо зареждане. Smart Wallbox на нашия партньор предлага други допълнителни услуги за интелигентно зареждане. Инсталационната услуга гарантира безпроблемното и коректно монтиране на Wallbox. За максимална гъвкавост при зареждане у дома на ваше разположение е Flexible Fast Charger, с който чрез различни адаптери можете да зареждате вашето BMW Plug-in хибрид от всеки домакински или индустриален контакт. BMW Серия 5 Туринг Plug-in хибридите освен със стандартния кабел за зареждане се оборудват и с кабел за зареждане (Mode 3) за обществено зареждане. Продължителността на зареждането (0–100 %) на BMW Серия 5 Туринг моделите BMW 520e**, BMW 530e** и BMW 530e xDrive** при зарядна мощност 3,7 кВтч (BMW Wallbox, BMW Flexible Fast Charger, обществени зарядни станции) е около 3,6 часа и около 6,0 часа при зарядна мощност 2,3 кВтч (домакински контакт). *Специфично за пазара предложение.

Научете повече за BMW Зареждане
Plug-in хибрид BMW Серия 5 Туринг 2021 G31 LCI навигационна система снимка отблизо

Дигиталните услуги за BMW Серия 5 Туринг Plug-In хибридите.

Извлечете максимума от всеки метър: BMW ви предлага иновативни дигитални услуги за по-леко и комфортно всекидневие с вашите BMW 520e**, BMW 530e** и BMW 530e xDrive**. С My BMW App винаги имате пълна прозрачност за статуса на зареждането и последните процеси на зареждане. Чрез Push Notification например получавате известие, когато вашият автомобил е напълно зареден. Другите дигитални услуги като BMW Intelligent Personal Assistant или Smartphone Integration допълнително облекчават всекидневната ви мобилност - за спокойна радост от шофирането във вашето BMW Серия 5 Туринг с Plug-in хибридно задвижване.
Повече за дигиталните услуги

ДИЗАЙНЪТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Панорамен стъклен покрив BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
Теглич BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо

Теглич.

Тегличът с електрически сгъваща се глава е пригоден за висок прикачен товар до 2 000 кг. За стабилизиране при разлюляване на ремаркето системата за стабилизиране автоматично спира теглещия автомобил. Сгъваемата електрически глава се скрива напълно под задната броня.
Пакет за багажно отделение BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

Пакет за багажно отделение

Пакетът за багажното отделение повишава функционалността на багажника с почти безстепенното регулиране на наклона на облегалката включително транспортно положение, релси за закрепване отляво и отдясно с две регулируеми надлъжно халки, един закрепващ ремък с пластмасова рамка на страничните тапицерии отдясно, както и мултифункционална кука за закрепване.

ТЕХНОЛОГИИТЕ НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

BMW Серия 5 Туринг е винаги на ваше разположение. Най-модерните асистиращи системи и функции за свързаност осигуряват максимално ниво на сигурност и комфорт, докато иновативните бизнес и Infotainment функции ви осигурява развлечение и информация. Благодарение на интелигентните дигитални услуги вие винаги сте перфектно свързани по време на пътуване – за една лесна и разпускаща мобилност във всекидневието.
BMW Серия 5 Туринг LCI G31 BMW Live Cockpit Professional 12,3-инчов централен информационен дисплей кокпит снимка отблизо
Асистент за движение на заден ход BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Асистент за движение на заден ход.

При движение напред със скорост до 35 км/ч Асистентът за движение на заден ход запаметява последният участък от 50 метра, за да може по желание да измине същата отсечка на заден ход. Той ви облекчава при въртенето на волана и вие можете да се концентрирате върху следенето на зоната около автомобила.
BMW Лазерни светлини BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо отпред

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 12,3-инчов контролен дисплей с висока разделителна способност и тъч управление и напълно дигитално арматурно табло. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и с iDrive Touch* контролера.

*За този модел тъч функционалността на iDrive контролера в момента не се предлага.

BMW Intelligent Personal Assistant BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Remote Software Upgrade BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
Smartphone Integration BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 интериор кокпит

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW Серия 5 Туринг G31 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща вашият съвместим смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Преглед на технологиите на задвижването и окачването.

Всички настройки за радост от шофирането. От особено икономичния 4-цилиндров дизелов двигател до пъргавите и еластични 6-цилиндрови бензинови двигатели: BMW Серия 5 Туринг се движи спортно във всеки момент. С перфектно съгласуваните технологии на задвижването и окачването като Адаптивното окачване, Интегралното активно кормилно управление или интелигентното задвижване на четирите колела xDrive се гарантират оптимално сцепление и максимална радост от шофирането.
Технология Mild Hybrid BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 окачване

Технология Mild Hybrid.

Технологията Mild Hybrid служи за рекуперация на кинетичната енергия при спиране и подпомага двигателя с вътрешно горене при ускорение. По този начин се понижават разхода на гориво и емисиите, като в същото време вие се наслаждавате на по-добра динамика. Освен това благодарение на технологията Mild Hybrid автоматичната функция Старт/Стоп работи още по-бързо и комфортно.
Адаптивно окачване BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 снимка отблизо бутон Старт/Стоп

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите винаги да се адаптират идеално към съответната ситуация на пътя, да се повиши комфортът на возене и в същото време да се подобри динамиката на управлението. Освен стандартната настройка COMFORT за висок комфорт на возене на разположение е и програмата SPORT с по-спортни настройки на амортисьорите.
Интегрално активно кормилно управление BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в движение

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
BMW xDrive BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 надпис

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.

МОДЕЛИТЕ НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

BMW Серия 5 Туринг.

 • 18" алуминиеви джанти с двойни спици стил 844; налични са и други модели
 • BMW Individual Exterior Line в сатениран алуминий
 • Спортни седалки от кожа “Dakota” в цвят слонова кост, изключителни шевове/контрастни тръби, налични други стилове на тапицерия
 • Автоматичен контрол на климатика
 • Периферно осветление
BMW Серия 5 Туринг 530i G31 2020 базово оборудване Sophisto Grey

Линия Luxury.

 • 18" алуминиеви джанти W-spoke style 632 в Reflex Silver
 • Облицовки на праговете на вратите от алуминий с надпис “Luxury Line”.
 • Седалки от кожа 'Dakota' със специфични за линията шевове и кожени тръби
 • Инструментално табло в Sensatec Black
 • Вътрешни тапицерии от фина дървесина „Fineline“ Ridge с облицовка за акценти в Pearl Chrome
BMW Серия 5 Туринг 530i G31 2020 Luxury Line в Mineral White

M Спортен Пакет.

 • M Aerodynamics пакет с предна престилка, странични прагове и задна престилка с дифузьорна вложка в Dark Shadow металик
 • 18" M алуминиеви джанти Двойни спици стил 662 M
 • M Sport окачване
 • Спортни седалки за водача и пасажера отпред в комбинация плат/алкантара в ексклузивна M визия
 • М интериорни облицовки в алуминиев ромбик сиво сиво с перлен хром акцент
BMW Серия 5 Туринг 530e G31 2020 М Спортен пакет Tanzanite Blue II Metallic три четвърти изглед отпред
 • BMW Серия 5 Туринг.
 • Линия Luxury.
 • M Спортен Пакет.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Едно познато и приятно чувство.

Всички водачи на BMW споделят радостта от шофирането още от завода. За специалните ми изисквания на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари. Естествено с индивидуални допълнения и екстри, които са перфектно съгласувани с качеството, дизайна и мощността на вашето BMW Серия 5 Туринг и ви предлагат максимална добавена стойност - независимо какви са идеите ви.
BMW универсална стойка за таблети с BMW Safety Case, Travel & Comfort BMW BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

BMW универсална стойка за таблети с BMW Safety Case.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.
Към продукта
BMW стелка за пода на багажника BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

BMW стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава стелка за пода на багажника с висок ръб и красив дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. В черен цвят с елегантен детайл от неръждаема стомана, тя перфектно подхожда на интериора.
Към продукта
BMW LED проектори на вратите BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

BMW LED проектори на вратите.

Новите BMW LED проектори на вратите с повишено качество на проекцията и изключително дълъг живот превръщат качването и слизането в уникално изживяване. Те се активират автоматично при отваряне на вратите и перфектно осветяват зоната за качване по индивидуален начин, като проектират графика на земята до автомобила. Чрез сменяеми диапозитиви водачът може сам да определя проектираната графика и има избор между логото на BMW и логото на BMW M.
Към продукта
M Performance корпуси на външните огледала Карбон BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

M Performance корпуси на външните огледала Карбон.

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите M Performance корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.
Към продукта
20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 M Bicolor BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 M M Bicolor.

Висококачествените 20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 М са в цвят Bicolor Night Gold, фрезовани и полирани до блясък с цветно лого на M. Комплект RDC джанти и летни гуми с RunFlat гуми, размер на джантите 8J x 20 с гуми 245/35 R20 95Y XL RSC отпред и джанти с размер 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y XL RSC отзад.
Към продукта
M Performance волан BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.
Към продукта

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ.

BMW 530e Туринг.

Системна мощност в кВт (к.с.):

215 (292)

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

6,1

Среден разход на гориво в л/100 км:

1,9–1,5

CO2 емисии в г/км комбинирани:

35-43

BMW Серия 5 Туринг G31 технически данни скица

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Жена пред паркирано BMW Серия 5 Туринг G31 фейслифт 2020 Sophisto Grey Brilliant Effect metallic 7/8 изглед отстрани

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Серия 5 Туринг.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И СЪВЕТИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 5 Туринг може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.