BMW Серия 4 Купе впечатлява с мощна естетика и спортна динамика. Те са съчетани с уникалното усещане при шофиране благодарение на ниския център на тежестта, идеалното разпределение на мощността между осите, високата устойчивост на каросерията срещу усукване и двигателите с технология TwinPower Turbo. BMW Серия 4 Купе може да бъде индивидуализирано с Линиите Sport, Luxury и Modern, както и с М Спортния пакет. Ярък акцент в буквалния смисъл са новите адаптивни LED фарове с незаслепяващ асистент за дългите светлини (BMW Selective Beam). Иновативните Air Breather поставят не само изразителен дизайнерски акцент, но и понижават разхода на гориво и емисиите на CO₂. Още по-висока радост от шофирането гарантират 8-степенната трансмисия Steptronic Sport и асистиращите системи като BMW Head-Up дисплеят.


BMW Серия 4 Кабриолет постига ново измерение на вълнуващия си спортен дух в съчетание със стилната си елегантност. BMW Серия 4 Кабриолет демонстрира атлетичния си характер с устремената напред предна част, широката стойка и впечатляващата задна част. Твърдият сгъваем покрив гарантира чисто кабрио-усещане и уникални изживявания при шофиране през цялата година. Плавните линии и двойната странична линия подчертават елегантността на каросерията. Особени акценти поставят опционалните адаптивни LED фарове с незаслепяващ асистент за дългите светлини (BMW Selective Beam) и иновативните Air Breather на предните калници, които като аеродинамичен елемент допринасят за понижаване на разхода на гориво и вредните емисии. Технологията TwinPower Turbo на двигателите гарантира пъргавина и мощ. Сполучливата цялостна концепция е допълнена от най-новите технологии на BMW ConnectedDrive, от оформения по мярка за водача интериор с най-високо ниво на комфорт и интелигентната функционалност за един още по-активен живот.


Новото BMW Серия 4 Кабриолет впечатлява в екстериора и индивидуалната и прогресивна естетика, докато в интериора е едновременно спортно и елегантно. Акцент на автомобила е новоразработеният текстилен покрив с елегантен нисък дизайн, ниско тегло и висок акустичен и климатичен комфорт. Благодарение на оптимално настроените технологии на задвижването и окачването новото BMW Серия 4 Кабриолет предлага и динамика на управлението на високо ниво.

Прочети повече