По-висока динамика, повече емоции, повече иновации – BMW Серия 3 Седан въодушевява при всяко пътуване. Повече от всеки друг автомобил то е олицетворение на спортния седан. А в седмото си поколение е още по-мощно, ефективно и индивидуално. Задвижването е поверено на мощни редови 6-, 4- и 3-цилиндрови двигатели с най-модерна технология BMW EfficientDynamics. Резултатът: един седан с впечатляваща динамика и нисък разход на гориво. И като акценти: BMW M340i xDrive* и BMW 330e iPerformance* с Plug-in хибридно задвижване, което комбинира 4-цилиндров бензинов двигател с иновативната технология BMW eDrive. В допълнение към всичко това интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive, която подава повече мощност към задните колела, осигурява радост от шофирането по всеки път, във всеки завой и във всяка ситуация на пътя.

* ще се предлага от юли 2019 година.

Страстта печели: с по-висока динамика, повече емоции, повече иновации – BMW Серия 3 Седан въодушевява при всяко пътуване. Повече от всеки друг автомобил то е олицетворение на термина спортен седан. А в седмото си поколение е още по-мощно, ефективно и индивидуално. Задвижването е поверено на мощни редови 6-, 4- и 3-цилиндрови двигатели с най-модерна технология BMW EfficientDynamics. Резултатът: един седан с впечатляваща динамика и нисък разход на гориво. И като акцент: двата модела BMW Серия 3 Седан* с Plug-in хибридно задвижване, които комбинират 4-цилиндров бензинов двигател с иновативната технология BMW eDrive. В допълнение към всичко това интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive, която подава повече мощност към задните колела, осигурява радост от шофирането по всеки път, във всеки завой и във всяка ситуация на пътя.

* BMW 330e xDrive ще се преглага от юли 2020 година. Данните са предварителни.

BMW Серия 3 Туринг ви кани да откриете света: то съчетава гъвкавостта и иновативните технологии със спортно и уверено излъчване. Независимо дали става дума за семейна почивка, пътуване през уикенда или обиколка по магазините – то не се плаши от никакви предизвикателства. Неговите BMW TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели предлагат максимална динамика на управлението при значително понижен разход на гориво.


Като първото BMW Туринг с хибридно задвижване BMW 330e* още днес реализира мечтите за бъдещето и комбинира максималната радост от шофирането със значително понижени емисии на СО2. Това става възможно благодарение на иновативната електрическа задвижваща концепция BMW eDrive, която въодушевява с впечатляващата си динамика на управлението – и с чисто електрическия пробег от до 63 километра, който може да бъде изминат с нулеви емисии.


*Ще се предлага от юли 2020 година. Данните са предварителни.

С перфектното взаимодействие на форма и пространство на BMW Серия 3 Gran Turismo създава особена естетика: подобна на купе елегантност и мощно и динамично излъчване – съчетани с впечатляващо усещане за простор. Това е неговият напълно индивидуален, уникален подпис. Който е още по-изискан в комбинация с М спортния пакет или BMW линиите Modern, Luxury и Sport.

BMW ActiveHybrid 3 е първата компактна премиум спортна лимузина в света с пълно хибридно задвижване.

Независимо дали търсите употребявано или ново BMW Серия 3 – тук ще намерите цялата информация и резултати от тестовете, оферти и финансиране на актуалните купета на BMW, както и дилър за вашето пробно шофиране.

Прочети повече