Диво, бунтарско, забележително. BMW Серия 2 Купе притежава всичко, което дефинира едно спортно купе. Неподражаемо атлетичният дизайн символизира динамиката на управлението, което е сред най-високите в този клас. За купето са характерни перфектното разпределение на теглото от 50:50, мощните BMW TwinPower двигатели и интелигентните технологии на BMW EfficientDynamics. Абсолютният връх на динамиката се маркира от M Performance модела M240i, който ускорява до 100 км/ч със спиращо дъха ускорение. Напълно в духа на мотото си: Концентрирна радост от шофирането.

 

Уверено излъчване, компактни пропорции – първото BMW Серия 2 Кабриолет. Неговият екстровертен дизайн с къси надвеси, мощни линии и атлетична задна част е отражение на самоуверения му характер. BMW Серия 2 Кабриолет не следва никого. Той върви по свой собствен път. BMW M240i е дори още по-импулсивно. Със своя M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател то разгръща бурната страна на кабриолета и ускорява не само насрещния метър, но и повишава радостта от шофирането до напълно ново ниво.

 

За вълнуващото всекидневие и комфортни пътувания: с разточително големия си багажник, до седемте места за седене и безбройните възможности за съхранение и транспортиране BMW Серия 2 Гран Турър се адаптира към всички потребности по отношение на комфорта и гъвкавостта. При това то е не само интелигентно, но и особено спортно с атлетичните си форми и пъргавите 3- и 4-цилиндрови двигатели с технология BMW TwinPower Turbo.