ПРЕИМУЩЕСТВА С БЪДЕЩЕ.

Малко употребявани автомобили и максимални преимущества.

Има много основателни причини да изберете автомобил от BMW Premium Selection.
Една от тях е доброто усещане при вашия дилър на BMW, където можете да разчитате, че автомобилът е в най-добро състояние и дори след покупката да извлечете полза от множеството ексклузивни услуги на BMW.

Прочети повече

ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС НАКРАТКО

Можете да бъдете сигурни: когато се спрете на употребяван автомобил от BMW Premium Selection, вие правите добър избор защото преди това автомобилът успешно е преминал през пълна инспекция, за да получи сертификата BMW Premium Selection. Вашият BMW Premium Selection автомобил ви позволява да се насладите и на множество услуги, гарантирано на възраст до 5 години и с максимален пробег до 120 000 километра

24-МЕСЕЧНА ГАРАНЦИЯ ЗА УПОТРЕБЯВАН АВТОМОБИЛ

Автомобил, на който можете да разчитате: с вашия употребяван автомобил автоматично получавате двугодишна гаранция, за да може дълго време да не откривате нищо друго във вашия сертифициран BMW Premium Selection автомобил – освен радостта от шофирането.

360° ПРОВЕРКА НА АВТОМОБИЛА

Автомобилите BMW Premium Selection могат да бъдат закупени единствено от оторизираните дилъри на BMW, участващи в програмата BMW Premium Selection. Нашите малко употребявани автомобили отговарят на най-високите стандарти, защото независимо дали става дума за технически детайли, интериора или екстериора: всеки BMW Premium Selection автомобил успешно е преминал през старателна проверка и отговаря на 100% на всички прецизно дефинирани продуктови стандарти.

СЕРТИФИЦИРАНА ИСТОРИЯ НА АВТОМОБИЛА

При покупката на употребяван автомобил вие искате да знаете всичко: предишните собственици, обслужването, евентуалните инциденти и ремонти. Поради това всеки сертифициран от BMW употребяван автомобил има пълна и сертифицирана история.

 • BMW покритие при инциденти и повреди

  BMW поставя стандарти – и по отношение на обслужването. За да можете дори в случай на повреда, инцидент или кражба да разчитате на високите стандарти, ние сме разработили BMW покритие за вас и вашето BMW: един изключителен пакет от мобилни услуги.

 • Без поддръжка за 12 месеца/10 000 км

  Към момента на доставката вашият автомобил не се нуждае от поддръжка минимум 12 месеца или 10 000 км според сервизната индикация.

 • Лизинг и финансиране

  За всеки BMW Premium Selection автомобил вашият дилър на BMW ще ви предложи атрактивни възможности за лизинг и финансиране.

 • Пробно шофиране

  Вашият BMW Premium Selection автомобил винаги е на разположение за пробно шофиране.

 • Предложения за изкупуване

  При покупката на BMW Premium Selection автомобил вие печелите и от съобразеното с пазарните цени изкупуване на предишния ви автомобил.