ПРЕИМУЩЕСТВА С БЪДЕЩЕ.

Малко употребявани автомобили и максимални преимущества.

Има много основателни причини да изберете автомобил от BMW Premium Selection.
Една от тях е доброто усещане при вашия дилър на BMW, където можете да разчитате, че автомобилът е в най-добро състояние и дори след покупката да извлечете полза от множеството ексклузивни услуги на BMW.

Прочети повече

ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС НАКРАТКО

Можете да бъдете сигурни: когато се спрете на употребяван автомобил от BMW Premium Selection, вие правите добър избор защото преди това автомобилът успешно е преминал през пълна инспекция, за да получи сертификата BMW Premium Selection. Вашият BMW Premium Selection автомобил ви позволява да се насладите и на множество услуги, гарантирано на възраст до 5 години и с максимален пробег до 120 000 километра

24-МЕСЕЧНА ГАРАНЦИЯ ЗА УПОТРЕБЯВАН АВТОМОБИЛ

Автомобил, на който можете да разчитате: с вашия употребяван автомобил автоматично получавате двугодишна гаранция, за да може дълго време да не откривате нищо друго във вашия сертифициран BMW Premium Selection автомобил – освен радостта от шофирането.

360° ПРОВЕРКА НА АВТОМОБИЛА

Автомобилите BMW Premium Selection могат да бъдат закупени единствено от оторизираните дилъри на BMW, участващи в програмата BMW Premium Selection. Нашите малко употребявани автомобили отговарят на най-високите стандарти, защото независимо дали става дума за технически детайли, интериора или екстериора: всеки BMW Premium Selection автомобил успешно е преминал през старателна проверка и отговаря на 100% на всички прецизно дефинирани продуктови стандарти.

СЕРТИФИЦИРАНА ИСТОРИЯ НА АВТОМОБИЛА

При покупката на употребяван автомобил вие искате да знаете всичко: предишните собственици, обслужването, евентуалните инциденти и ремонти. Поради това всеки сертифициран от BMW употребяван автомобил има пълна и сертифицирана история.

  • BMW покритие при инциденти и повреди
  • Без поддръжка за 12 месеца/10 000 км
  • Лизинг и финансиране
  • Пробно шофиране
  • Предложения за изкупуване