BMW ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ.

Намерете мечтаното BMW. Кликнете и купете. Това е най-лесният път до вашия нов автомобил.

С нашия платформа можете да закупите онлайн вашето ново BMW бързо и лесно. Ще ви помогнем да намерите перфектния автомобил за вас, независимо къде сте. Гарантираме 100% прозрачност, като ще ви запознаем с всички детайли около покупката, преди да поемете ангажимент към нас.

Лесно и бързо. Без изненади.

Прочети повече
Test

КАК ДА ПОРЪЧАМ МОЕТО BMW ОНЛАЙН?

С нашия платформа можете да поръчате онлайн Вашето ново BMW бързо и лесно. Ще Ви
помогнем да намерите перфектния автомобил за вас. Гарантираме 100% прозрачност, като ще ви запознаем с всички детайли около покупката, преди да поемете ангажимент към нас.
Лесно и бързо. Без изненади.

Поръчката на Вашето BMW онлайн се състои от четири лесни стъпки:

 • Стъпка 1: Намерете Вашето BMW

  След като сте избрали автомобил, можете директно да го поръчате от тук или да го резервирате за кратък период от време, за да можете да го огледате в дилърстовото. Моля имайте предвид, че не всички дилърства предлагат безплатна резервация.

 • Стъпка 2: Изпратете Вашата заявка

  Какво означава опцията "Резервирай"?

  Изпращане на заявка за резервация: Все още не сте сигурни, че това е автомобилът за Вас? Бихте искали да го погледнете и тествате предварително? В такъв случай, бутонът "Резервирай" е правилният избор за Вас. Резервирайте автомобила онлайн и посетете дилърството, за да го видите и тествате на живо.

  Да резервирате автомобила онлайн, означава той да бъде блокиран ексклузивно за Вас в рамките на 24 часа. Резервацията автоматично отпада след този период. Не се изиква допълнително плащане и не е обвързващо. Моля имайте предвид, че резервацията е валидна единствено след потвърждение от страна на дилъра.


  Резервационният процес стартира след изпращане на заявка. В следващия час ще получите автоматичен имейл с информация за следващи стъпки. След като резервацията е направена и наличността на автомобила е потвърдена, избраният дилър ще се свърже с Вас. След като автомобилът е резервиран, той ще бъде отбелязан в платформата с надпис "Резервиран".

   

  Какво означава опцията "Поръчай сега"?


  Намерили сте Вашия автомобил и не искате някой друг да го купи преди Вас?  Не се колебайте да кликнете върху бутона "Поръчай сега".


  Ако изберете "Заявка за покупка" и кликнете върху бутона <Поръчай сега>, ще бъдете препратени към контактна форма, която да попълните и изпратите, за да можем да Ви изпратим инструкции за следващи стъпки. Една от тях е плащане на такса за резервация, която е необходима, за да блокирате автомобила ексклузивно за Вас за срок от няколко дни, докато договорът за покупко-продажба бъде сключен с избрания дилър. След подписване на договора, таксата за резервация ще бъде приспадната от крайната сума за плащане. Ако договорът не е сключен в посочения срок, таксата ще бъде възстановена по банковата Ви сметка. След като попълните формата за контакт и изпратите Вашата заявка, ще получите автоматичен имейл със следващи стъпки. Междувременно дилърът на BMW ще провери наличността на автомобила и ще се свърже с Вас, за да Ви информира. В последствие автомобилът ще бъде блокиран в системата и ще Ви бъде изпратена информация как да извършите плащането на таксата за резервация. Ще имате на разположение един работен ден, а през това време ние ще пазим автомобила ексклузивно за Вас. 


  Моля, обърнете внимание: Блокирането на избрания от Вас автомобил е валидно само след потвърждение от страна на дилъра. Автомобилът ще бъде е обозначен като "запазен" в онлайн платформата. Моля, преведете таксата за резервация в рамките на 1 работен ден по банковата сметка на дилъра. След като дилърът получи плащането, избраният автомобил ще бъде премахнат от платформата и няма да бъде наличен за продажба.


  В случай, че се интересувате от закупуване на лизинг, ще имате възможност да поискате оферта от избрания BMW дилър.

 • Стъпка 3: Резервирайте или поръчайте Вашето BMW

  Какво означава опцията "Поръчай сега"?

  Изпращане на заявка за покупка:

  Намерили сте Вашия автомобил и не искате някой друг да го купи преди вас?  Не се колебайте да кликнете върху бутона "Поръчай сега".

   

  Ако изберете "Заявка за покупка" и кликнете върху бутона <Поръчай сега>, ще бъдете препратени към контактна форма, която да попълните и изпратите, за да можем да Ви изпратим инструкции за следващи стъпки. Една от тях е плащане на такса за резервация, която е необходима, за да блокирате автомобила ексклузивно за Вас за срок от 5 дни, докато договорът за покупко-продажба бъде сключен с избрания дилър. След подписване на договора, таксата за резервация ще бъде приспадната от крайната сума за плащане. Ако договорът не е сключен в посочения срок, таксата ще бъде възстановена по банковата Ви сметка. След като попълните формата за контакт и изратите Вашата заявка, ще получите автоматичен имейл със следващи стъпки. Междувременно дилърът на BMW ще провери наличността на автомобила и ще се свърже с Вас, за да Ви информира. В последствие автомобилът ще бъде блокиран в системата и ще Ви бъде изпратена информация как да извършите плащането на таксата за резервация. Ще имате на разположение няколко дни, а през това време ние ще пазим автомобила ексклузивно за Вас.

  Моля, обърнете внимание: Блокирането на избрания от Вас автомобил е валидно само след потвърждение от страна на дилъра. Автомобилът ще бъде е обозначен като "запазен" в онлайн платформата. Моля, преведете таксата за резервация в рамките на 1 ден по банковата сметка на дилъра. След като дилърът получи плащането, избраният автомобил ще бъде премахнат от платформата и няма да бъде наличен за продажба. В случай, че се интересувате от закупуване на лизинг, ще имате възможност да поискате оферта от избрания BMW дилър.

   

  Какво означава опцията "Резервирай"?

  Все още не сте сигурни, че това е автомобилът за Вас? Бихте искали да го погледнете и тествате предварително? В такъв случай, бутонът "Резервирай" е правилният избор за Вас. Резервирайте автомобила онлайн и посетете дилърството, за да го видите на живо.

  Да резервирате автомобила онлайн, означава той да бъде блокиран ексклузивно за Вас в рамките на 24 часа. Резервацията автоматично отпада след този период. Не се изиква допълнително плащане и не е обвързващо. Моля имайте предвид, че резервацията е валидна единствено след потвърждение от страна на дилъра.

  Резервационният процес стартира след изпращане на заявка. В следващия час ще получите автоматичен имейл със следващи стъпки. След като резервацията е направена и наличността на автомобила е потвърдена, избраният дилър ще се свърже с Вас. След като автомобилът е резервиран, той ще бъде отбелязан в платформата с надпис "Резервиран".

 • Стъпка 4: Договор и предаване

  Вашият BMW дилър ще се свърже с Вас относно сключване на договора и финално плащане или сключване на договор за лизинг. При опцията за онлайн поръчка таксата за резервация ще бъде приспадната от крайната сума за плащане. Ако договорът е сключен и плащането е извършено успешно, Вашият автомобил ще ви бъде предаден директно в дилърството. Има и вариант да докараме автомобила до посочен от Вас адрес.


  Готово. Автомобилът е Ваш!

Чудите ли се защо да закупите автомобил онлайн?

Има смисъл да поръчате Вашето BMW онлайн - вижте предимствата по-долу:

 • Направете покупката по начин, който Ви е удобен (онлайн, в дилърството, и т.н.)
 • Пазарувайте навсякъде, по всяко време.
 • Не се ограничавайте. С BMW Сертифицирани употребявани автомобили можете да търсите мечтаното BMW по всяко време
 • Насалдете се на пълна прозрачност относно цена, плащане и договор
 • Възможност да избирате и сравнявате модели, налични във всяко едно от нашите дилърства
 • Резервирайте Вашия автомобил и решете дали да го закупите по-късно
 • Насладете се на възможността да покажете бъдещия си автомобил онлайн на Вашите приятели и семейство, преди да го закупите
Прочети повече

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ: ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ

Имате още въпроси?

Специално за вас сме подготвили секция с Често задавани въпроси. В случай, че все пак се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Забележка: Запознайте се с правните аспекти и често задавани въпроси, преди да направите вашата поръчка

Прочети повече

ФАКТИ.

 • Защо онлайн?

  Предимставата да закупите онлайн:

  • Направете покупката по начин, който Ви е удобен (онлайн, в дилърството, и т.н.)
  • Пазарувайте навсякъде, по всяко време
  • Насалдете се на пълна прозрачност относно цена, плащане и договор
  • Възможност да избирате и сравнявате модели, налични във всяко едно от нашите дилърства
  • Насалдете се на лесно и удобно онлайн пазаруване
  • Резервирайте Вашия автомобил и решете дали да го закупите по-късно
  • Насладете се на възможността да покажете бъдещия си автомобил онлайн на Вашите приятели и семейство, преди да го закупите

 • Как работи?

  Има само четири лесни стъпки, за да резервирате или закупите Вашия нов автомобил онлайн.

  1: Намерете Вашето BMW

  2: Изпращане на заявка 

  3: Резервация или поръчка на Вашето BMW               

  4: Договор и предаване

  Можете да намерите подробна информация за всяка стъпка в началото на тази страница.

 • Сигурно ли е да поръчам онлайн?

  Да. Третираме информацията, която ни предоставяте по възможно най-внимателен начин.

РЕЗЕРВАЦИЯ & ПОРЪЧКА.

 • Какво означава опцията "Резервирай"?

  Резервацията е необвързваща заявка и представлява блокиране на автомобила ексклузивно за Вас за период от 24 часа (в зависимост от автомобила и дилъра). Не се изисква такса за резервация. Резервирайте Вашия автомобил онлайн и посетете избраното дилърство, за да го огледате. Моля имайте предвид, че резервацията е валидна единствено потвърждение от избрания дилър.

  * Не всички дилърства предлагат опциата за безплатна резервация.

 • Какво означава опцията "Поръчай сега"?

  Поръчай сега е заявка с интерес за покупка. Таксата за резервация е задължителна, за да блокираме автомобил за по-дълъг период от време. Таксата за резервация може да варира спрямо цената на автомобила и не е фиксирана. Тя ни е необходима, за да резервираме автомобила в срок от няколко дни, докато договорът за покупко-продажба е сключен. Ако всичко е финализирано в срок, таксата за резервация ще бъде приспадната от финалната сума за плащане. Ако договоръ не е сключен, таксата ще бъде възстановена по банковата Ви сметка. Автомобилът ще бъде блокиран ексклузивно за Вас след получаване на таксата за резервация и няма да е наличен за покупка за други клинети.

ПЛАЩАНЕ.

 • Колко е таксата за резервация?

  Таксата за резервация не е фиксирана и може да варира спрямо цената на избрания от Вас автомобил. Таксата за резервация е необходима, за да резервираме автомобила за срок от няколко дни, докато договорът за покупко-продажба е сключен. Ако всичко е приключено в срок, таксата за резервация ще бъде приспадната от финалната сума за плащане. Ако договоръ не е сключен, таксата ще бъде възстановена по банковата Ви сметка.

 • Какви начини на плащане има?

  Плащането трябва да бъде извършено с банков превод. С Вашата заявка, ще получите и номер на поръчка. Моля въведете този ID номер в основанието за плащане.

 • Как става плащането на остатъка от сумата?

  Останалата сума може да бъде платена отново с банков превод/в брой при вземане на автомобила. Таксата за резервация ще бъде приспадната от крайната сума за плащане. Моля обсъдете методите на плащане с избрания BMW дилър.

 • Какво се случва, ако таксата за резервация е платена, но не можем да се свържем с Вас?

  Ако таксата за резервация не е платена в срок, поръчката се анулира автоматично. В случай, че таксата за резерваця е платена, но договорът не е сключен в рамките на уговореното предварително време с дилъра, таксата ще бъде възстановена по банковата сметка, от която е извършено плащането. Това анулира поръчката.

 • Мога ли да закупя автомобила на лизинг?

  Да. След като сте изпратили заявка за покупка, избраният дилър на BMW ще се свърже с Вас относно сключване на договора и заплащането на останалата част от сумата. В рамките на този процес можете да обсъдите детайли относно начин на плащане и възможности за лизинг. Офертата за лизинг се предоставя и изчислява от дилъра на BMW.

ГЕНЕРАЛНИ ВЪПРОСИ.

 • Всички употребявани автомобили ли са инспектирани?

  Да. Нашите употребявани автомобили са сертифицирани, което означава, че са преминали прецизна техническа проверка от наши специалисти.

 • От къде мога да взема автомобила?

  От посоченото от Вас дилърство.

 • Кога мога да получа автомобила?

  След потвърдена наличност и плащане на таксата за резервация, Вашият дилър ще се свърже с Вас за детайли относно финализиране на договора за покупко-продажба и плащане. След сключване на договора, можете да вземете Вашия автомобил от дилърството.

 • Мога ли да огледам автомобила предварително?

  Да. Моля уведомете за това Вашия дилър. Използвайте контактната форма или се обадете директно на дилъра.
   

 • Мога ли да направя пробно шофиране преди да закупя автомобила онлайн?

  Да. Моля уведомете за това Вашия дилър. Използвайте контактната форма или се обадете директно на дилъра.

 • Имам още въпроси. С кого да се свържа?

  Моля попълнете контактната форма и добавете Вашите въпроси в полето за коментари. Ще Ви отговорим в най-кратък срок.

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ.

 • Мога ли да се откажа, след като съм заплатил таксата за резервация? Ще я получа ли обратно?

  Да, таксата за резервация може да бъде възстановена. Ако договорът за покупко-продажба не е сключен в уговорения с дилъра срок, таксата ще бъде възстановена по Вашата банкова сметка. В рамките на посочения срок можете също така да оттеглите заявката си за покупка и таксата за резервация да Ви бъде възстановена. Моля, използвайте формуляра за отказ и го изпратете до избрания от Вас дилър на BMW по електронен път. Можете да го изтеглите от линка по-долу.

  Моля, имайте предвид, че съгласно обвързващите разпоредби правото да се оттеглите от договора за покупко-продажба се отнася само до договори за покупко-продажба, сключени от разстояние (например сключени онлайн или по телефона) и договори, сключени извън дилърството. Ако подпишете договора за покупко-продажба в дилърството, ще можете да прегледате автомобила на място и по този начин няма да имате право да се оттеглите от договора за покупко-продажба. Това не афектира никое от другите Ви права, свързани с продажбата. Също така информация за това е включена в общите условия. Тях можете да изтеглите от линка по-долу.