BMW PREMIUM SELECTION

BMW PREMIUM SELECTION.

СЕРТИФИЦИРАНИ УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ ЗА НЕПРЕХОДНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW PREMIUM SELECTION.СЕРТИФИЦИРАНИ УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ ЗА НЕПРЕХОДНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ОТКРИЙТЕ BMW PREMIUM SELECTION.

Качеството не е само обещание, а наш приоритет. Единствено автомобили, отговарящи на всички строго определени стандарти, получават сертификат BMW Premium Selection.
 

Когато избирате употребявано BMW по програмата BMW Premium Selection, сте сигурни, че правите правилния избор. Това е така, защото автомобилът вече е преминал през прецизна 360 ° проверка - обстоен технически преглед, преди да получи сертификата на BMW Premium Selection. Освен това, BMW употребяваните автомобили предлагат и много допълнителни предимства - след покупка, се наслаждавате на куп ексклузивни услуги на BMW.
 

BMW Premium Selection автомобилите се предлагат ексклузивно от дилърите на BMW, като по този начин ви гарантираме качество и обслужване от най-високо ниво. Заповядайте и се убедете сами!

Прочети повече

ПРЕДИМСТВО С БЪДЕЩЕ.

24-МЕСЕЧНА ГАРАНЦИЯ BMW PREMIUM SELECTION.

24 months’ warranty

Автомобил, на който можете да разчитате: с MINI NEXT Употребявани автомобили, вие автоматично получавате 24-месечна гаранция за всички механични и електронни части. Насладете се на непреходна радост от шофирането с BMW Premium Selection.

360° ПРОВЕРКА.

360° vehicle check

BMW Premium Selection Употребявани автомобили са налични единствено в нашите оторизирани дилърства. Всяко употребявано BMW успешно е преминало прецизна проверка (технически преглед и обстоен оглед на интериора и екстериора) и 100% отговаря на високите ни стандарти.

6 МЕСЕЦА / 10 000 КМ БЕЗ СЕРВИЗ.

6 months / 10.000 km free maintanance

След като закупите вашето употребявано BMW, вие се радвате на шофиране без необходимост от посещение в сервиза поне в следващите 6 месеца или 10 000 км.

ОПЦИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

Leasing and financing offer

Свържете се с най-близкия BMW дилър за атрактивни лизингови и финансови оферти.

ДОКАЗАНА СЕРВИЗНА ИСТОРИЯ

Verified vehicle history

Когато закупувате употребяван автомобил, искате да знаете всичко: предишни собственици, посещения в сервиз, инциденти и ремонти. Затова всяко употребявано BMW има пълна и доказана сервизна история, която ще ви бъде предоставена от дилърството.

СЕДНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА НА ВАШЕТО НОВО УПОТРЕБЯВАНО BMW.

Вашието ново BMW със сертификат BMW Premium Selection е на разположение за пробно шофиране, когато пожелаете.
 

Изберете мечтаното BMW и се възползвайте се от нашите уникални предимства. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете директно с предпочитания дилър на BMW или да следите нашата страница за всички нови модели, които редовно се обновяват.

Намерете автомобил, който отговаря на вашите изисквания и се насладете на истинска радост от шофирането с BMW Premium Selection.

Прочети повече