РАДОСТТА ОТ ПРОЛЕТТА.

С актуалните акценти от Aксесоари BMW и Лайфстайл, както и специалните предложения от BMW Сервиз.

РАДОСТТА ОТ ПРОЛЕТТА.

С актуалните акценти от Aксесоари BMW и Лайфстайл, както и специалните предложения от BMW Сервиз.

Радостта от пролетта.С актуалните акценти от Aксесоари BMW и Лайфстайл, както и специалните предложения от BMW Сервиз.

За да се насладите напълно на предстоящите топли месеци, нашите сервизни експерти ще прегледат Вашия автомобил и ще го подготвят за пролетта. Придайте спортен облик на Вашето BMW с Аксесоарите M Performance и открийте атрактивни аксесоари за новото BMW X2. Летните комплекти колела и Продуктите за почистване и грижа ще освежат Вашия автомобил, а интелигентните системи за транспортиране гарантират максимален комфорт при пътуване. Разгледайте актуалните предложения от BMW Лайфстайл – за още повече радост на и извън пътя.

Read more

BMW СЕРВИЗ. ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ Е В ДОБРИ РЪЦЕ.

Сняг, сол, влага - неблагоприятните условия през зимата могат да бъдат особено предизвикателство за Вашето BMW. С Пролетния преглед BMW Вие винаги сте подсигурени: ние проверяваме автомобила Ви - от предните светлините чак до задните и се уверяваме, че можете да навлезете в пролетта безпроблемно с Вашето BMW.

 • BMW Пролетен преглед

  Подгответе Вашето BMW за пролетта. Вашият автомобил ще бъде подложен на обстоен преглед, за да може да започнете пролетния сезон спокойни.

  Полезен съвет: За предпочитане е Пролетният преглед да се извършва заедно със смяната на гумите.

  BMW Пролетен преглед включва:

  • Проверка на спирачната система
  • Проверка на нивата на хидравличната течност
  • Проверка за наличие на повреди по екстериора
  • Проверка на задвижващите ремъци за износване и обтягане
  • Проверка на състоянието на джантите и гумите
  • Проверка на светлините
  • Проверка на климатичната/отоплителната система


  Специално предложение: Безплатно *

  * Всички необходими течности и дейности по регулирането се заплащат отделно.

 • BMW Козметичен ремонт

  Удари от дребни камъчета, драскотини по бронята, износване и разкъсване на интериора: Животът може да остави своите следи и по Вашето BMW. Преди те да станат твърде сериозни, нашите сервизни специалисти ще се погрижат да отстранят по-дребните повреди по боята, металните и стъклени части. Това не само ще поддържа Вашата радост от шофирането, но и ще запази продажбената стойност на Вашето BMW.

BMW ЛЕТНИ КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА. ДИНАМИЧНИ. СТИЛНИ. НАДЕЖДНИ.

Пълна симбиоза между форма и функция: пригодени за всеки модел BMW, Оригиналните комплекти колела BMW не само изглеждат добре. Мокри и хлъзгави пътища или високи температури – голямата стабилност и изборът на най-добрите гуми гарантират ненадмината безопасност

 • Star-spoke 660, Orbitgrey, полирани

  19“ комплект колела с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 225/35 R19 88 Y и 245/30 R19 89 Y на задните. За BMW Серия 1 (F20/F21) и BMW Серия 2 (F22/F23).

  Икономия на гориво: E/C
  Сцепление на мокра настилка: B/B
  Външен шум: 72 dB/72 dB

  Специално предложение за комплект, с RDC: 5 979 лв*.

  * Специалните предложения важат при закупуване на пълен комплект колела (джанти с гуми) и не включват монтаж. Размерите на гумите зависят от модела.

 • BMW M Performance Double-spoke 624M, черен мат, фрезовани

  20“ комплект колела с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 225/35 R20 90 Y и 255/30 R20 92 Y на задните. За BMW Серия 3 (F30/F31) и BMW Серия 4 (F32/F33/F36).

  Икономия на гориво: E/E
  Сцепление на мокра настилка: B/B
  Външен шум: 72 dB/73 dB

  Специално предложение за комплект, с RDC: 8 769 лв.

  * Специалните предложения важат при закупуване на пълен комплект колела (джанти с гуми) и не включват монтаж. Размерите на гумите зависят от модела.

 • V-spoke 573, черни, полирани

  19“ комплект колела с гуми Bridgestone Potenza S001 RFT* RSC с размер 225/45 R19 92 W. За BMW X2 (F39).

  Икономия на гориво: C
  Сцепление на мокра настилка: B
  Външен шум: 70 dB

  Специално предложение за комплект, с RDC: 6 720 лв.

  * Специалните предложения важат при закупуване на пълен комплект колела (джанти с гуми) и не включват монтаж. Размерите на гумите зависят от модела.

 • BMW M Performance Y-spoke 701M, черен мат

  21“ комплект джанти с гуми Bridgestone Alenza 001* RSC с размер на предните гуми 245/40 R21 100 Y и 275/35 R21 103 Y на задните. За BMW X3 (G01).

  Икономия на гориво: C/C
  Сцепление на мокра настилка: B/B
  Външен шум: 72 dB/73 dB

  Специално предложение за комплект, с RDC: 9 879 лв.

  * Специалните предложения важат при закупуване на пълен комплект колела (джанти с гуми) и не включват монтаж. Размерите на гумите зависят от модела.

 • Cross-spoke 636, Orbitgrey

  20“ комплект колела с гуми Goodyear Eagle F1* RSC с размер на предните гуми 245/35 R20 95 Y и 275/30 R20 97 Y на задните. За BMW Серия 5 (G30/G31).

  Икономия на гориво: B/C
  Сцепление на мокра настилка: B/A
  Външен шум: 71 dB/71 dB    

  Специално предложение за комплект, с RDC: 8 783 лв.


  * Специалните предложения важат при закупуване на пълен комплект колела (джанти с гуми) и не включват монтаж. Размерите на гумите зависят от модела.

АКСЕСОАРИ BMW M PERFORMANCE. ПРЕОБОРУДВАН АДРЕНАЛИН.

Марката BMW означава динамика, иновативни технологии и десетилетия опит в моторните спортове. Аксесоарите BMW M Performance вземат това ноу-хау от състезателната писта и го предават директно на пътя. С компоненти от категориите аеродинамика, задвижване, кокпит и окачване, Вашето BMW се превръща в символ на безкомпромисен атлетизъм.

 • Капак на двигателя BMW M Performance, карбон

  Ръчно изработеният капак на двигателя е изработен от висококачествен карбон и замества стандартния пластмасов капак. Високотехнологичният характер на този аксесоар подчертава индивидуалния и спортен външен вид на автомобила и пасва перфектно на двигателя.

  Специално предложение, за BMW M3 (F80) и BMW M4 (F82/F83): 2 055 лв.

 • Изпускателна система BMW M Performance, за дизелови автомобили

  Непогрешимо изразителен BMW звук. За първи път вече има изпускателна система за дизелови автомобили за един емоционален, спортен звук. Включва хромирана бленда на ауспуха.

  Специално предложение, за BMW 320d (F30/31 LCI), без монтаж: 3 255 лв.

 • BMW M Performance Power & Sound Kit

  M Performance Power & sound kit се характеризира с увеличение на мощността от 250 kW до 265 kW. Новата актуализация за оптимизиране на работата на двигателя, съчетана с перфектно настроената система за шумозаглушаване на клапаните, превръща автомобила в безкомпромисно спортно преживяване за всички сетива в моделите 540i и 540i xDrive. В комбинация с хромирани бленди на ауспуха.

  Специално предложение за BMW 540i (G30/G31), без монтаж или части за преоборудване: 6 015 лв.

 • Задни светлини BMW M Performance

  С тези допълнителни задни светлини Вашият автомобил получава изключителен отличителен външен вид. Комбинацията от съвременна LED технология и изцяло нов дизайн придава на Вашето BMW Серия 3 (F31) още по-атлетичен и модерен вид.

  Специално предложение за BMW Серия 3 Туринг (F31), без монтаж: 1 076 лв.

 • Волан BMW M Performance Pro, от алкантара

  Моторен спорт в най-чиста форма. Комбинацията от висококачествена кожа и алкантара осигурява уникален състезателен облик, който се подчертава от светлосинята състезателна маркировка в горната част на волана. Обработената алкантара гарантира максимален захват на волана при екстремни условия на шофиране. Завършващият елемент с надпис M Performance се предлага отделно.

  Специално предложение, за BMW M2 (F87), BMW M3 (F80), BMW M4 (F82/F83), без монтаж: 1 614 лв.

 • Карбонова бленда за скоростния лост BMW M Performance

  Високотехнологичен материал, който можете да докоснете. Структурата с релефни пори на блендата на лоста за предавките придава на интериора на Вашето BMW облик, вдъхновен от състезателните автомобили. И същото усещане.

  Специално предложение, без монтаж: 397 лв.

BMW X2. BE THE ONE WHO DARES.

Готови ли сте за нова ера? Първото BMW X2 комбинира дръзка естетика и динамична пъргавина и постига един екстровертен външен вид, съчетан с премиум интериор и иновативни технологии. С подходящите аксесоари Вие и Вашето BMW X2 сте готови да завладеете една нова епоха.

 • Всесезонни подови стелки

  Всесезонните подови стелки, изработени от здрав и траен материал, съчетават надеждна функционалност и спортна елегантност и пасват перфектно на интериора на BMW X2. Водоустойчивият материал и повдигнатият ръб предпазват интериора от влага и замърсяване.

  Предни и задни, в комплект от 2 броя.

  Специално предложение за предни Подови стелки, за BMW X2 (F39): 149 лв.

  Специално предложение за задни Подови стелки, за BMW X2 (F39): 258 лв.

 • V-spoke 573, черни, полирани

  19“ комплект колела с гуми Bridgestone Potenza S001 RFT* RSC с размер 225/45 R19 92 W. За BMW X2 (F39).

  Икономия на гориво: C
  Сцепление на мокра настилка: B
  Външен шум: 70 dB

  Специално предложение за BMW X2 (F39), за комплект, с RDC: 6 720 лв.

 • Калъф за безжично зареждане на iPhone 6™/6s™

  Калъфът за безжично зареждане позволява да зареждате безжично Вашия iPhone 6™/6s™. За целта мобилният телефон трябва да бъде поставен в черния Оригинален калъф BMW. Той е съвместим с всички опции за безжично зареждане на BMW или с опционалната подложка за безжично зареждане.

  Специално предложение: 139 лв.

 • BMW Багажник за покрив 420

  С този модерен аксесоар багажното пространство на Вашия автомобил може да бъде увеличено с до 420 л. Лесно товарене и разтоварване благодарение на двустранната заключваща система. С лъскав черен капак с титаниев сребрист кант отстрани и BMW емблема. Съвместим с всички BMW Основни носещи системи.

  Специално предложение: 1 593 лв.

СИСТЕМИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ BMW. ВЪРХЪТ НА УДОВОЛСТВИЕТО.

Със системите за транспортиране BMW ще разполагате с повече пространство, за да се насладите на пролетта. Багажниците за покрив или компактната стойка за велосипеди ще освободят място в купето, за да може всички да пътуват по-комфортно и спокойно. А с електрическия велосипед BMW Active Hybrid e-bike в пълна степен ще може да се насладите на хубавите пролетни дни.

 • BMW Багажник за покрив 520

  Оригинален BMW Багажник за покрив с товарен обем от 520 л и максимална товароносимост 70 кг. Кутията има лъскав черен капак с титаниево сребристо покритие и емблема BMW. Съвместим с всички основни системи за транспортиране BMW и силно подсигурен срещу кражба чрез двустранната система за заключване с шест заключващи точки.

  Специално предложение: 2 019 лв.

 • BMW Основна носеща система

  Предлага се за автомобили с релси за покрив и се отличава с бърз и лесен монтаж. Напречните греди са изработени от високоякостни алуминиеви профили и може да се комбинира с различни продукти за транспортиране BMW. Отговаря на най-високите стандарти за безопасност и качество благодарение на здравата си конструкция и системата за заключване против кражба.

  Специално предложение за BMW X1 (F48), без монтаж: 466 лв.
  Специално предложение за BMW X1 (E84), без монтаж: 420 лв.

 • Компактна задна стойка за велосипеди

  Лека, но здрава и сгъваема, задна стойка за главата на теглича на автомобила. Могат да бъдат натоварени до два велосипеда или ел. велосипеди (максимална товароносимост 2 х 30 кг). Задната стойка може да се сгъва, когато не се използва, и се съхранява безопасно и компактно в багажното отделение с опционално предлагания комплект за съхранение. Задната стойка за теглича може да се използва и със задната алтернатива за транспортиране на велосипеди SA 3AR (подготовка за задна стойка).

  Специално предложение за BMW Серия 2 (F45/F46) и BMW X1 (F48): 1 273 лв.

 • Велосипед BMW Cruise

  Велосипедът BMW Cruise е произведен от хидроформован алуминий и впечатлява с уникалната боя „Aqua Pearl Blue“. Специален акцент е 28-инчовата рамка с емблематичния bullneck дизайн. Оборудван с висококачествени дискови спирачки и 30-степенна система за превключване на предавките, произведена от Shimano. Предлага се в размери S, M и L.

  Специално предложение: 2 115 лв.

 • Постелка за багажното отделение

  Пасва идеално на формата на багажното отделение и го предпазва от мръсни и мокри вещи. Линейният дизайн на постелката е вдъхновен от потока на водата и подхожда на дизайна на Оригиналните Всесезонни подови стелки BMW.

  Специално предложение за BMW X1 (F48): 215 лв.

ЯСЕН ПОГЛЕД. С ПРОДУКТИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА BMW.

Независимо от лошото време през зимните месеци или от дейностите Ви на открито през пролетта: С продуктите за грижа за автомобила BMW Car Care, Вашето BMW винаги ще блести в ново великолепие. По този начин Вашите приключения ще оставят спомени само в съзнанието Ви - без отпечатъци по автомобила Ви.

 • Стартов комплект BMW Natural air

  Стартовият комплект на новата ароматна концепция BMW Natural Air създава атмосфера на благосъстояние и освежава въздуха на интериора на автомобила. Съдържа премиум ароматизатор, който се монтира към вентилационните отвори на автомобила, и допълнителен ароматизатор с аромат Sparkling Raindrops.

  Специално предложение: 42 лв.

 • Препарат за почистване на стъкла с органичен екстракт от грейпфрут

  Чиста видимост по един екологичен начин: Премахва замърсяванията от стъклените повърхности ефективно и без зацапване. Количество: 300 мл.

  Специално предложение: 16 лв.

 • Почистващ препарат за кожа и тапицерия с органичен екстракт от портокалово масло

  Съдържа естествени съставки и е особено подходящ за почистване на висококачествени кожени повърхности, тапицерии и подови стелки в автомобили BMW. Количество: 300 мл.

  Специално предложение: 29 лв.

 • Всесезонна течност за чистачки с екстракт от органичен джинджифил

  Добра видимост 365 дни в годината: ефективно премахва замърсявания върху предното стъкло и стъклените повърхности по екологичен начин. Количество: 2 000 мл.

  Специално предложение: 18 лв.

BMW ЛАЙФСТАЙЛ. ЖИВОТЪТ Е СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ.

Очаквате с нетърпение топлите слъневи дни? С колекцията BMW Active сте подготвени за всяка възникнала възможност – независимо какво планирате. Леките материи и изключителният камуфлажен дизайн, вдъхновен от маскираните автомобилни прототипи, правят тази колекция идеален индивидуален спътник.

 • Мъжко яке BMW Active

  Леко, водонепромокаемо и дишащо функционално яке със свободна кройка и водонепропускливи шевове на раменете и качулката. Впечатляващ дизайн с жълти акценти и камуфлажен прототипен мотив в предната част и ръкавите.

  Специално предложение: 276 лв.

 • Дамски елек BMW Active

  Този елек с лека тегелирана предна и удобна поларена задна част има способността да се приспособява към всяко движение. Висококачествените материали осигуряват функционален спортен дизайн.

  Специално предложение: 212 лв.

 • Спортен сак BMW Active

  Със сивия камуфлажeн прототипен мотив и жълтите акцентни елементи този спортен сак е неизменна част от колекцията BMW Active. В допълнение към изключителния дизайн, той притежава различни удобни функции, като омекотено, удароустойчиво външно отделение или странично отделение за обувки или мокри вещи.

  Специално предложение: 210 лв.

 • Бутилка BMW Active

  Тази лека бутилка с атрактивен дизайн е подходяща за всяка активна дейност. Изработена от неръждаема стомана, с капацитет от 0.5 литра. Лазерно гравирано лого BMW на капачката и надпис BMW отстрани правят тази бутилка специална.

  Специално предложение: 53 лв.

 • BMW Раница Active

  Голямото отделение с удобни вътрешни джобове и подплатените външни джобове правят тази раница идеална за хора с активен начин на живот. Като част от колекцията BMW Active, тя има типични дизайнерски акценти като камуфлажния прототипен мотив и различни жълти елементи. Регулируемите гръдни ремъци осигуряват допълнителен комфорт.

  Специално предложение: 233 лв