Оригинален BMW сервиз BMW серия 8 купе BMW серия 4 купе доволни клиенти на BMW Сервиз

“НИТО ВЪЗРАСТТА, НИТО КРАСОТАТА ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ, А САМО BMW.”

Оригинален BMW Сервиз. За всеки модел. На всяка възраст. Всеки е добре дошъл.

“НИТО ВЪЗРАСТТА, НИТО КРАСОТАТА ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ, А САМО BMW.”Оригинален BMW Сервиз. За всеки модел. На всяка възраст. Всеки е добре дошъл.

Защо да се тревожите за възрастта? Не трябва да броите годините, а незабравимите моменти в живота. Същото важи и за вашето BMW. Няма значение на каква възраст е, а какви чудесни приключения все още очаквате да преживеете заедно. За тази цел има BMW Сервиз.

Първокласните оферти от BMW Сервиз гарантират, че вие и вашето BMW сте в най-добрите ръце. Опитни специалисти използват Оригинални BMW части, за да гарантират, че вашето BMW също остава оригинално. От дългосрочните сервизни пакети от BMW Сервиз инклузив през атрактивните ол-инклузив цени на BMW Value Service до BMW Сервиз при авария и злополука, Удължаване на гаранция и BMW Телеуслуги: ние ви предлагаме пълен диапазон от премиум услуги - за всеки модел BMW, за вашите индивидуални изисквания и за много безгрижни километри, които все още ви предстоят.

Прочети повече

СИЛНИ АРГУМЕНТИ ЗА BMW СЕРВИЗ.

  • 01 Най-добрата стойност за вашите пари
  • 02 Използване само на оригинални части за BMW
  • 03 Сервизни специалисти с BMW Експертиза
  • 04 Прозрачни и атрактивни ол-инклузив цени
  • 05 Всяко BMW е добре дошло

“НЕ МИ ТРЯБВА НОВО BMW. А ПРОСТО ВИНАГИ ДА Е В НАЙ-ДОБРИТЕ РЪЦЕ.”

Открийте нашите сервизни оферти: BMW Сервиз инклузив, BMW Value Service, Преглед и техническо обслужване, Ремонт и грижа и BMW Удължена гаранция.

За да ви осигури перфектното сервизно решение, вашият BMW Партньор има две различни оферти от които да изберете: дългосрочният сервизен пакет BMW Сервиз инклузив и BMW Value Service с атрактивни ол-инклузив цени за услуги, които може да се резервират индивидуално. Преглед на автомобила, техническо обслужване, ремонт или грижа: нашите сервизни специалисти осигуряват на вашето BMW точно услугата, от която то се нуждае. За всички тези, които обичат да пътуват без притеснения, се предлага BMW Удължена гаранция: Осигурете се срещу непредвидени разходи за ремонт за период до 5 години от датата на първата регистрация.

Прочети повече
Клиент на BMW Сервиз инклузив чака в BMW Сервизен център

BMW Сервиз инклузив

Не винаги е лесно нещата да се приемат спокойно. За вашето спокойствие предлагаме BMW Сервиз инклузив. Само с едно плащане, вие си осигурявате за срок по ваш избор всички включени услуги и техническо обслужване. Без скрити разходи. Така знаете какво да очаквате в бъдеще: перфектен сервиз за вашето BMW, независимо на каква възраст е. Защото нашата оферта е атрактивна и за BMW-та, които са навъртели много километри.

Ползите за вас:
• Атрактивни икономии на разходи в сравнение със самостоятелните услуги.
• Пълен контрол на разходите и прозрачност.
• Различни пакети за различни нужди, за нови и употребявани автомобили.
• Сервизни специалисти с ноу-хау на BMW и оригинални части на BMW, както и моторно масло, одобрено от BMW.
• Висока стройност на препродажба благодарение на автоматичното прехвърляне на следващия собственик.
• Предлага се от всички участващи партньори на BMW Сервиз по света.

Прочети повече
Клиентка на BMW Сервиз гледа през отворената врата на своето BMW

BMW Value Service.

В живота има много неща, които не могат да се предвидят. Затова е хубаво, когато някои неща са ясни и прозрачни от самото начало. За да няма никакви неочаквани изненади за вас и вашето BMW, ние предлагаме BMW Value Service за наши самостоятелно резервирани услуги, като смяна на масло. С нашата Value Service вие винаги сте на безопасната страна. Няма неочаквани допълнителни разходи, защото атрактивната ол-инклузив цена включва части и труд. Можете да разчитате не само на пълна прозрачност - предлагаме също и перфектно качество на услугата от вашия BMW Партньор.

Ползите за вас:
• Висококачествена, удобна и ефективна по отношение на разходите услуга, извършена от BMW специалисти с оригинални части на BMW.
• Атрактивни и прозрачни ол-инклузив цени, които включват всички части и услуги.
• Цените са винаги прозрачни и лесни за разбиране.
• BMW Value Service предлага подходящата услуга за всеки модел на BMW.

Прочети повече
Служител на BMW Сервиз обяснява удължената гаранция на BMW Сервиз на клиент на BMW сервиз

BMW Удължена гаранция за нови автомобили.

Когато избирате BMW, бъдещето е сигурно благодарение на гаранция от BMW Дилър. С BMW Удължена гаранция можете да удължите това чувство на сигурност за до 5 години, които ви осигуряват пълна защита срещу всички неочаквани разходи за ремонт, като тя е валидна в целия свят.

За повече информация относно BMW Разширена гаранция, моля да се свържете с вашия местен BMW партньор.

Ползите за вас:
• Удължаване на гаранцията за нови автомобили с до 5 години от датата на първата регистрация (макс. 200,000 km).
• Пълен контрол на разходите, както и бързо и удобно отстраняване на дефекти.
• Предлага се от всички участващи партньори на BMW сервиз по света.
• Стойността на автомобила се запазва като се използват оригинални части на BMW за отстраняване на дефектите.
• Повишена стойност на препродажба заради възможността за прехвърляне на следващия собственик.

Прочети повече
Клиент на BMW Сервиз и служители на BMW Сервиз обсъждат преглед и техническо обслужване

Преглед и техническо обслужване

Независимо дали вашето BMW се нуждае от специален преглед, услуга или изисквания по закон технически преглед - нашите опитни сервизни специалисти от BMW познават вашия автомобил най-добре и винаги предлагат професионална услуга. С иновативните диагностични и програмни технологии, BMW Сервиз гарантира, че вашето BMW остава във върхова форма - за максимално удоволствие от шофирането.

Прочети повече
Дете рисува върху BMW с четка и боя

Ремонт и грижа

Има специални моменти, които обичаме да си спомняме, а други предпочитаме да забравим. С вашето BMW, което е ваш постоянен спътник, можете да съберете много такива спомени. Все пак има някои приключения, които можете да искате да превъртите назад. С оригиналните BMW Ремонт и услуги, можете постоянно да се радвате на приятни моменти - дори и ако вашият автомобил понякога прилича на скицник за рисуване. Нашите специалисти споделят вашите стандарти за качество, естетика и безопасност и гарантират, че няма да е необходимо да се разделите с тези уникални моменти - дори и ако те са отпечатани върху боята.

Прочети повече
“МИСЛЯ, ЧЕ ДОБРОТО НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Е СКЪПО. ДОБРИЯТ СЕРВИЗ СЪЩО.”
Служител на BMW Сервиз извършва BMW Смяна на масло

BMW СМЯНА НА МАСЛО.

Смяна на маслен филтър и масло - с оригинално моторно масло за по-дълъг живот на двигателя и оптимална защита. Ол-инклузив цена: EUR 000.00

“НАЙ-ХУБАВОТО ЧУВСТВО НА СВЕТА? КОГАТО ВСИЧКО Е НА МЯСТОТО СИ.”

Две щастливи жени в тяхното BMW

Запазете истинското чувство. С оригинални части за BMW.

Всеки ден вашето BMW върши изключителна работа и за да остане напълно функционално, трябва да има безупречно взаимодействие между всички части. Затова трябва да изберете оригиналните части за BMW: перфектна ефективност може да се постигне само ако всички части отговарят идеално на изискванията на всеки отделен модел на BMW. Оригиналните нови части на BMW отговарят на същите стандарти за качество като автомобилите BMW – от планирането на конструкцията до осигуряване на качеството. Прецизното и висококачествено конструиране на всяка оригинална нова част на BMW гарантира, че всички компоненти на вашето BMW работят перфектно заедно - за оптимална ефективност и максимална безопасност и дълъг живот.

“МОЕТО BMW ЗАСЛУЖАВА СЪЩАТА УСЛУГА КАТО МЕН: НАЙ-ДОБРАТА.”

Служител на BMW Сервиз при BMW Смяна на масло

BMW Смяна на масло. Точно това от което се нуждае вашето BMW.

Оригиналните моторни масла BMW са перфектно пригодени към двигателите BMW TwinPower Turbo. За по-добра работа и пълно удоволствие от шофирането.
Оригинално моторно масло BMW е проектирано да отговаря перфектно на двигателите на BMW и има важна функция на двигателя.

Ползи:
• Подобрена работа на двигателя и ефективност на горивото.
• Удължен жизнен цикъл на двигателя.
• Подобрена защита срещу корозия и износване за критични части.

Водачка на BMW чака пред своето BMW за BMW Пътна помощ

BMW ПЪТНА ПОМОЩ

Водач на BMW използва BMW Телеуслуги

BMW ТЕЛЕУСЛУГИ.