JOY KNOWS NO BOUNDARIES.

РАДОСТТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ.

Специални предложения за внесени автомобили BMW.

РАДОСТТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ.

Специални предложения за внесени автомобили BMW.

РАДОСТТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ.Специални предложения за внесени автомобили BMW.

Нашата основна цел е да предложим максимална радост от шофирането на всички водачи на BMW. Постигаме това като предлагаме широка гама услуги – независимо дали сте купили Вашето BMW от местен дилър, от чужбина или употребявано. Регистрирайте се още днес и ще получите Вашето безплатно копие на BMW Ръководството на потребителя на български език. BMW също така може да Ви предложи и други услуги, като например актуализация на дигиталните пътни карти, BMW Проверка на системите за безопасност на Вашия автомобил, BMW Актуализация на езиците или стартовия комплект Natural Air. Най-добрите услуги за Вас и Вашето BMW.

Read more

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВНЕСЕНИ АВТОМОБИЛИ BMW.

Безплатно BMW Ръководство на потребителя

Безплатно BMW Ръководство на потребителя.

Вземете Вашето BMW Ръководство на потребителя на български език. Напълно безплатно. Поръчайте го сега.
Read more
Актуализация на дигиталните пътни карти

Актуализация на дигиталните пътни карти.

Актуализация на дигиталните пътни карти. Нашите специалисти могат да Ви предоставят информация за версията на софтуера на Вашата навигационна система BMW.
Read more
BMW Проверка на системите за безопасност

BMW Проверка на системите за безопасност.

Безопасността е най-важна. Позволете на нашите специалисти да проверят спирачната система, светлините, кормилното управление, гумите и всички други компоненти, свързани със сигурността на Вашето BMW.
Read more
Стартов комплект Natural Air

Стартов комплект Natural Air.

Освежете въздуха във Вашето BMW със стартовия комплект BMW Natural Air, включващ държач и ароматизатор.
Read more

BMW РЪКОВОДСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Напълно безплатно и изцяло на български език.

Радостта говори много езици. Радостта не познава езикови бариери. Но може би има една пречка: Закупили сте Вашето BMW от чужбина? Или употребявано? В такъв случай може да разполагате с Ръководство на потребителя, но на английски език. За да извлечете максимална радост от Вашето BMW, ние Ви предлагаме Ръководство на потребителя на български език. Регистрирайте се днес и ще получите Вашето безплатно копие на български език.

Как да получите Вашето BMW Ръководство на потребителя.

Регистрирайте се и ще Ви изпратим BMW Ръководство на потребителя.

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ДИГИТАЛНИТЕ ПЪТНИ КАРТИ.

За да Ви е познат всеки път.

Дигиталните пътни карти за навигационните системи BMW предлагат актуална информация за трафика и туристическите обекти. Маршрутите се променят постоянно, също като дестинациите. Независимо дали търсите най-краткия маршрут, живописен път, начин да избегнете задръстванията, паркинг или дори препоръка за ресторант – дигиталните пътни карти от BMW винаги предлагат нужното решение. С актуалните карти винаги откривате най-добрия маршрут до Вашата дестинация. Нашите специалисти с удоволствие ще Ви помогнат с актуализацията на софтуера на Вашата навигационна система BMW.

 

Нашето предложение от 169 лв.*

 

Не включва труда за модели BMW след 09/2002

 

* Всички цени са с ДДС и не включват разходите за монтаж. Всички предложения са валидни до 31.12.2015, до изчерпване на количествата. Предложенията са валидни единствено за участващите в кампанията BMW дилъри. Възможни са грешки.

Как да актуализирате своите Дигитални пътни карти.

Регистрирайте се и Вашият BMW дилър ще се свърже с Вас за повече подробности.

BMW ПРОВЕРКА НА СИСТЕМИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ.

Безопасност, на която може да разчитате.

Ние гарантираме безопасността на автомобилите BMW. Това означава, че можете да се насладите на радостта от шофирането и да сте спокойни, че пътниците в автомобила са в пълна безопасност. По време на проверката на безопасността специалистите на BMW Сервиз инспектират в детайли всички компоненти на Вашето BMW, свързани с безопасността, използвайки контролна карта с 12 точки - от спирачната система и светлините до кормилното управление и гумите. Проверката на системите за безопасност е перфектният начин да се подготвите за задължителния годишен технически преглед или предстояща оценка, ако планирате да продадете автомобила. Инвестирайте в своята безопасност. Ще се свържем с Вас, за да уговорим посещение в сервиза.


За актуална оферта попитайте вашия BMW сервиз.

Възползвайте се от BMW Проверка на системите за безопасност.

Регистрирайте се и Вашият BMW дилър ще се свърже с Вас за повече подробности.

СТАРТОВ КОМПЛЕКТ NATURAL AIR.

Освежете въздуха във Вашето BMW.


Стартовият комплект BMW Natural Air е най-доброто решение за свеж аромат в купето и дори още по-приятна атмосфера – с аромати, получени от естествени етерични масла, създадени специално за BMW. Стартовият комплект BMW Natural Air се състои от един стик с аромата „Блестящи капки“ и държач в цвета на интериора, който се захваща лесно и бързо към всяка вентилационна решетка. Освежете се!

 

Нашето предложение 39 лв.*

 

*  Всички цени са с ДДС и не включват разходите за монтаж. Всички предложения са валидни до 31.12.2015, до изчерпване на количествата. Предложенията са валидни единствено за участващите в кампанията BMW дилъри. Възможни са грешки.

Вземете Вашия стартов комплект Natural Air.

Регистрирайте се и Вашият BMW дилър ще се свърже с Вас за повече подробности.