АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНСТВО.

ОРИГИНАЛНИ BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНСТВО.

АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНСТВО.ОРИГИНАЛНИ BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Едва ли има други продукти, които имат по-голямо значение за реакциите при шофиране и сигурността като джантите и гумите. Оригиналните комплекти колела на BMW комбинират одобрени от BMW гуми и джанти. Всички комплекти колела са оптимално съгласувани с всеки модел на BMW и отговарят на най-високите стандарти по отношение на качеството, дизайна, динамиката и сигурността.

Никога не е било по-лесно да изберете подходящите колела за вашия автомобил. В нашия конфигуратор вие може да проверите онлайн кои комплекти колела подхождат най-добре на вашето BMW. Спортни, динамични, сдържани - насладете се на богатата гама от оригинални комплекти колела на BMW.

Прочети повече

ОРИГИНАЛНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ BMW.

ОРИГИНАЛНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ BMW.

Оригиналните алуминиеви джанти BMW са резултат от сложен производствен и дизайнерски процес, фокусиран върху отделните BMW модели и разнородните предизвикателства. В резултат на това се предлага огромно разнообразие от алуминиеви джанти, които отговарят на стандартите за най-високо качество, както и се вписват перфектно в цялостния имидж на автомобила BMW, за който са били проектирани. В конфигуратора за колела можете да откриете пълното портфолио от оригинални алуминиеви джанти BMW за вашия модел на BMW.

Прочети повече

ОРИГИНАЛНИ BMW ГУМИ, ОБОЗНАЧЕНИ СЪС ЗВЕЗДА.

ОРИГИНАЛНИ BMW ГУМИ, ОБОЗНАЧЕНИ СЪС ЗВЕЗДА.

Разработката на оригиналните гуми на BMW започва още при създаването на нов модел автомобил. За да се гарантират оптимални реакции на пътя и радост от шофирането, оригиналните гуми BMW са съгласувани перфектно с окачването и другите специфични изисквания на модела. Те са разработени в тясно сътрудничество с водещите производители на гуми и могат да бъдат означени със звездата на BMW само ако отговарят на 100 процента на изискванията на BMW по отношение на характеристиките и управляемостта.

Прочети повече

ПО-ВИСОКА СИГУРНОСТ ЗА ПО-ВИСОКА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Оптимизацията на вашия автомобил започва с перфектните гуми. Единствено с маркираните със звезда гуми BMW получавате неповторимата радост, която носят продуктите, изработени специално за вашето BMW. Гумите преминават множество стриктни тестове преди да получат звезда.

 • Сигуност.

  Оригиналните BMW гуми, обозначени със звезда, имат превъзходни характеристики по отношение на спирането (на мокра и суха настилка), стабилността при шофиране в завои и при висока скорост. Те са специфично настроени към контролните системи на автомобила и се предлагат като run-flat гуми (технология run-flat / RSC).

 • Спортен дух.

  Оригиналните BMW гуми, обозначени със звезда, гарантират динамика и оптимални характеристики при шофиране дори и при висока скорост и при много спортен стил на шофиране благодарение на Ultra High Performance (UHP).

 • Efficient Dynamics.

  Оригиналните BMW гуми, обозначени със звезда, имат оптимизирано съпротивление при търкаляне и помагат при пестенето на гориво. Все пак разходът на гориво до голяма степен зависи от стила на шофиране.

 • Комфорт.

  Оригиналните BMW гуми, обозначени със звезда, са адаптирани специфично към модела, за да генерират по-нисък шум (вътре и отвън), като в същото време предлагат по-висока стабилност по курса и по-висок комфорт на возене.

СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА НАЛЯГАНЕТО В ГУМИТЕ (RDC).

Налягането в гумите има важно значение за характеристиките на гумите. Поради това от април 2014 година - и във връзка с новите законови изисквания - всички нови автомобили на BMW серийно се оборудват със система за контрол на налягането в гумите (RDC). Тя индивидуално измерва и регистрира евентуалната загуба на налягане във всяка от четирите гуми и по този начин повишава сигурността.

 • По-висока сигурност.

  Правилното налягане в гумите намалява риска от повреждането им, което от своя страна повишава сигурността по време на шофиране. Само при точното налягане гумата осигурява оптимална контактна повърхност на пътя, предлагайки отлична динамика при спортно шофиране, както и при заобикаляне на препятствия на пътя или спиране.

 • Постоянен контрол.

  Ако системата за контрол на налягането измери критично отклонение в налягането (20% под заложеното или под минималното налягане от 1,7 бара), тя своевременно предупреждава водача на автомобила за потенциален риск чрез предупредителен сигнал, като освен това дава информация за съответната гума на контролния дисплей или нмултифункционалното арматурно табло.

 • Повишена ефективност.

  Системата за контрол на налягането в гумите се грижи за икономия в дългосрочен план: тъй като гумите с оптимално налягане имат по-малко съпротивление при търкаляне, това оказва положителни влияние върху разхода на гориво. Освен това подходящото налягане в гумите предотвратява неправилното им износване, с което увеличава продължителноста им на живот.

ОРИГИНАЛНИ BMW ГУМИ С ТЕХНОЛОГИЯ RUNFLAT.

Заложете на сигурността: оригиналните BMW гуми с технология runflat ви гарантират мобилност дори и при пълна загуба на налягане, като ви позволяват да шофирате до 80 километра (при скорост до 80 км/ч) до следващия сервиз - за по-висока сигурност и максимален комфорт.

 • Най-висока сигурност.

  Оригиналните BMW гуми с технология runflat силно намаляват риска при спукване на гума: вместо да се излагате на опасност при смяна на гума на пътя, можете да продължите да шофирате около 80 километра (при максимална скорост до 80 км/ч) до следващия сервиз.

 • По-нисък разход на гориво.

  В допълнение към runflat характеристиките си оригиналните BMW гуми с технология runflat понижават общото тегло на автомобила, тъй като не се нуждаете от резервна гума или комплект за авариен ремонт. Това понижава разхода на гориво и емисиите на СО2. Затова оригиналните BMW гуми с технология runflat са интегрална част от мерките на BMW EfficientDynamics.

 • Постоянен контрол.

  От няколко години всички автомобили на BMW серийно се оборудват с Tyre Defect Indicator (TDI). Той позволява на водача да следи налягането в гумите при пътуване. От 2014 година BMW представи активна система за контрол на налягането в гумите, която изобразява точното налягане във всяка гума. Това значително повишава комфорта и сигурността. Подходящото налягане в гумите гарантира минимален разход на гориво и понижава емисиите на СО2.

 • Повече място за багаж.

  С оригиналните BMW гуми с технология runflat вече не се нуждаете от резервна гума или комплект за авариен ремонт. Това спестява място в багажника и ви осигурява повече място за вашите вещи.

 • Оптимална маневреност.

  Благодарение на специално подсилените си бордове гумите runflat позволяват автомобилът за запази пълната си маневреност и да продължи да се движи около 80 километра (при максимална скорост до 80 км/ч) дори при пълна загуба на налягането в гумите. Това значително понижава риска от загуба на управляемостта при спадане на налягането при шофиране с висока скорост.