BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW автомобили на фона на езеро и планински пейзаж

“ВАШАТА ЗОНА НА КОМФОРТ: ПОД СЛЪНЦЕТО.”

Оригинални BMW Аксесоари за пролетно-летния сезон.

“ВАШАТА ЗОНА НА КОМФОРТ: ПОД СЛЪНЦЕТО.”Оригинални BMW Аксесоари за пролетно-летния сезон.

Превърнете го във вашето лято. С Оригиналните BMW Аксесоари, летни джанти и гуми, с с BMW Service и BMW Charging.

Лятото дойде, и заедно със слънчевото време идват и новите възможности да се насладите на природата. Тя очаква да и се насладите. Насладете се на завоите по пътищата, на свежия въздух и на гледките на природата с Оригинални BMW Аксесоари. Оптималното изживяване при шофиране се осигурява от BMW джантите и гумите, които в комбинация с BMW Service и BMW Charging ви водят сигурно към вашите летни дестинации. Защото всеки миг от лятото трябва да ви носи пълна наслада без прекъсване, за да може от да се превърне във вашето лято.

Прочети повече

“НИЕ СМЕ ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА СЛЪНЦЕТО.”

Оригинални BMW Летни аксесоари за интериора и екстериора.

Ако искате да го превърнете във вашето лято, трябва да сте добре подготвени. Планирайте пътуването си и се възползвайте от достатъчно място за оборудването за предпочитаните активности през лятото. Насладете се на големия избор от Оригинални BMW Аксесоари за интериора и екстериора, за да може вашето BMW да подхожда перфектно на вашата лятна почивка.  

BMW Аксесоари за пролетта и лятото мъж седи в BMW при отворена врата
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW адаптерен кабел за Apple iPhone/iPod™

BMW адаптерен кабел за Apple iPhone/iPod™.

Стабилният BMW адаптерен кабел с изцяло метални щекери позволява индивидуална наслада от музиката в автомобила. Защото с него съвместимите Apple iPod™ или iPhone™ устройства могат да се интегрират в автомобила и едновременно с това да се зареждат. По този начин чрез USB адаптер наличната на устройството музика може съвсем лесно да бъде възпроизведена от високоговорителите на автомобила. Управлението на външните музикални източници се извършва чрез контролера на iDrive, мултифункционалния волан или радиото.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 е една високо чувствителна Full-HD камера, която следи случващото се пред и зад вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания или необичайни движения извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Dual-USB зарядно устройство Typ-A и -C

BMW Dual-USB зарядно устройство Typ-A и -C.

Dual-USB зарядното устройство просто се поставя в щепсела на запалката. С него лесно и комфортно могат да бъдат зареждани две външни мобилни устройства едновременно. Високият заряден ток от максимум 2 х 3 ампера при максимална мощност 2 х 18 вата позволява екстремно бързо зареждане. Прегряването се предотвратява от интегрираната електроника. В USB Typ-C щепсела са заложени различни профили, които чрез технологията за зареждане Power-Delivery балансират възможните сили на тока и напреженията. Тази технология позволява максимално добро зареждане при същевременно щадене на батериите.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Всесезонни стелки отпред

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави BMW всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са в черен цвят, с висококачествен детайл от неръждаема стомана.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: С BMW Wireless-Charging-Station Universal смартфонът може удобно и ефективно да бъде зареден в автомобила без кабел. При това мобилният телефон е закрепен стабилно и сигурно. Особено интелигентно: Интегрираната Powerbank може да се демонтира и позволява безжично зареждане и извън автомобила.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW чанта за облегалката

BMW чанта за облегалката.

Идеална за пътуванията с деца. Чантата с миеща се повърхност се закрепва на облегалките на предните седалки. С множеството си затварящи се джобове и отделната стойка за бутилки тя предлага възможности за съхранение на най-различни принадлежности за пътувания. Тя се пренася лесно и при нужда може да се сгъне.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Safety Case за 11" Apple iPad Pro™ за система Travel & Comfort

BMW Safety Case за 11" Apple iPad Pro™ за система Travel & Comfort

Safety Case предлага оптимална защита за всички 10,5" Apple iPad™ Pro. Черният силиконов калъф надеждно предпазва таблета от драскотини и удари, а в комбинация с включеното в комплекта фолио за дисплея - и от водни пръски. С предлаганата отделно универсална стойка на системата Travel & Comfort е възможно комфортно и защитено от удари закрепване в автомобила. *Предлага се и за 7,9'' Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A, 9,7" Samsung Galaxy Tab S2
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната, заключваща се BMW кутия за покрива в черен цвят осигурява 420 литра допълнителна вместимост за багаж. Голямата кутия за покрива се монтира лесно на гредите на покрива и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Корпусът е изработен от високо устойчив на удар, UV стабилизиран ABS. Благодарение на системата за отваряне от двете страни, която е оборудвана с тройно централно заключване, кутията се товари лесно и може да се заключи, за да се предотвратят кражби. Кутията за покрива тежи 19 кг и отговаря на високите изисквания на BMW по отношение на поведението при инциденти, сигурността при употреба и качеството в дългосрочен план.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW багажници за покрив

BMW багажници за покрив

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива. Те се монтират лесно и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност. Благодарение на специфичния си дизайн гредите за дъгите на покрива са съгласувани перфектно с визията на автомобила.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW стелка за пода на багажника.

BMW стелка за пода на багажника.

Изработената по мярка BMW стелка за пода на багажника ефективно го предпазва от замърсяване и вода. Това се гарантира от високият ръб и великолепното качество на здравия, непозволяващ пързаляне, водоотблъскващ материал. В черен цвят и елегантен дизайн, стелката се вписва перфектно в интериора на багажника. Допълнителен акцент е висококачествената лайстна от неръждаема стомана с лого на BMW. По този начин стелката подчертава индивидуалния характер на автомобила и визуално е съгласувана перфектно с предлаганите допълнително всесезонни стелки на BMW.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

BMW Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е разработен за сигурния транспорт на два велосипеда/E-Bikes върху ябълковидната глава на теглича на BMW. Леката, по стабилна носеща система със стоманено/алуминиева конструкция може да носи товар до 60 кг и е подходяща за велосипеди с разстояние между осите 130 см. При това багажникът за велосипеди впечатлява с особено лесното боравене благодарение на управлението с една ръка на системата за закрепване на ябълковидната глава, демонтиращите се прикрепващи рамене и бързото закрепване на колелата на велосипеда. Функцията за сгъване позволява винаги лесен достъп до багажника. В същото време багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 отговаря на най-високите изисквания за сигурност и може да бъде сгънат компактно, когато не се ползва. Предлага се и разширение на багажника за до три велосипеда, както и транспортна чанта. По този начин багажникът за велосипеди се превръща в перфектния спътник, например при пътувания през отпуската или кратки разходки с моделите на BMW.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade е чистачка за предното стъкло с иновативна технология за измиване. Чрез дюзите в перата на чистачките течността за измиване се подава директно върху предното стъкло. Това подобрява измиването, редуцира понижаващата видимостта мъгла от дюзите за течността и осигурява икономичен разход на течност за измиване. Освен това прецизното подаване на течност намалява замърсяването на автомобила. И още нещо: BMW Waterblade се налага да бъдат подменяни по-рядко в сравнение с конвенционалните пера на чистачките.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото Препарат за почистване на стъкла с био екстракт от грейпфрут

BMW ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА С БИО ЕКСТРАКТ ОТ ГРЕЙФРУТ.

Препаратът за почистване на стъкла с био екстракт от грейпфрут е част от новата, устойчива линия за почистване PureCare inspired by BMW i. Продуктът е особено подходящ за почистване на стъклените повърхности и прозорци на всички BMW автомобили. Препаратът за почистване на стъкла е много ефективен срещу всички упорити замъглявания, без да замъглява повърхностите.

“МОИТЕ КОЛЕЛА: АДАПТИРАНИ КЪМ ЛЕТНИЯ СЕЗОН.”

Висококачествени Оригинални BMW летни колела, гуми и аксесоари.

С Оригиналните BMW комплекти колела ще се справите с всяко предизвикателство на пътя и извън него. Те са адаптирани по мярка към вашето BMW, отговарят на най-високите изисквания за качество и са разработени в тясно сътрудничество с водещите производители на гуми (напр. Bridgestone, Dunlop, Goodyear и Pirelli). Освен това всеки комплект е оборудван с маркирани със звезда Runflat гуми и RDC сензори. По този начин винаги поддържате правилната посока, дори и извън пътя.

BMW алуминиевите джанти не само се вписват перфектно в дизайна на автомобила, но в същото време отговарят и на най-високите изисквания към качеството. Те са разработени специално за Runflat гуми и имат по-високи бордове, които предотвратяват отделянето на гумите без налягане от джантата дори и при движение по завои. Освен оптималната си издръжливост те впечатляват преди всичко и с абсолютно равномерно кръглата си форма. За да може това изключително качество да се гарантира в дългосрочен план, колелата се подлагат на впеобхватни изпитания и тестове според високите стандарти за сигурност на BMW.

BMW Аксесоари за пролетта и лятото мъж с куче се е облегнал на BMW
20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

20-инчови M джанти със звездовидни спици 748 M.

Висококачествените 20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M са в цвят Jet Black matt с цветно лого на М. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми с различен размер на предната и заднана ос, размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/45 R20 110Y XL RSC отпред и джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 305/40 R20 112Y XL RSC отзад.
EU-Label
22-инчови M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 749 M Bicolor

22-инчови M Performance джанти със звездовидни спици 749 M.

Висококачествените 22-инчови M Performance алуминиеви джанти с оптимизирано тегло със звездовидни спици 749 М са в цвят Bicolor Jet Black, полирани до блясък, с надпис M Performance и цветно лого на М. Комплект RDC джанти с летни гуми, размер на джантите 9,5J x 22 с гуми 275/35 R22 104Y XL отпред и джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 315/30 R22 107Y XL отзад.
EU-Label
21-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 741 М Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект с летни гуми

21-инчови М алуминиеви джанти с Y-образни спици 741 M Bicolor.

Елегантните 21-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 741 са в цвят Bicolor Night Gold, полирани до блясък, и с ексклузивната си визия допринасят за особено индивидуалното и акстравагантно излъчване на автомобила. Комплект RDC джанти и летни RunFlat гуми, размер на джантите 9,5J x 21, с гуми 275/40 R21 107Y XL RSC отпред и джанти с размер 10,5J x 18 с гуми 315/35 R21 111Y XL RSC отзад.
EU-Label
20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 898 М Frozen Gunmetal Grey, комплект летни гуми и джанти

19-инчови M Performance джанти с Y-образни спици 898 M.

Висококачествените 19-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 898 М са в цвят Frozen Gunmetal Grey и надпис M Performance. Комплект RDC джанти с летни гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 225/40 R19 93Y XL отпред и джанти с размер 8,5J x 19 с гуми 255/35 R19 96Y XL отзад.
EU-Label
18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 796 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

18-инчови M Performance джанти с двойни спици 796 M Jet Black matt.

Висококачествените 18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 768 М са в цвят Jet Black matt с цветно лого на М. Комплект RDC джанти и летни RunFlat гуми, размер на джантите 7,5J x 18, с гуми 225/45 R18 95Y RSC отпред и джанти с размер 8,5J x 18 с гуми 255/40 R18 99Y RSC отзад.
EU-Label
19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 793 Bicolor Night Gold

19-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 793 Bicolor Night Gold.

Висококачествените 19-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 793 М са в цвят Bicolor Night Gold, полирани до блясък. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 225/40 R19 93Y XL RSC отпред и джанти с размер 8,5J x 19 с гуми 255/35 R19 96Y XL RSC отзад.
EU-Label
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.
Към продукта
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW капачки на вентилите с емблема

BMW капачки на вентилите с емблема

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на BMW
Към продукта
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW капачки на вентилите с лого на М

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на М.
Към продукта
BMW Аксесоари за джанти и гуми M Performance чанти за колела

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат бързо и лесно да бъдат подредени. Чантите се монтират лесно и бързо и са в характерния дизайн на M Performance. Този начин както летните, така и зимните комплекти джанти и гуми се опаковат сигурно и спортно-ексклузивно до следващата смяна.
Към продукта
BMW Аксесоари за пролетта и лятото мъж тича до BMW на фона на планински пейзаж

BMW УСЛУГИ ЗА КОЛЕЛА И ГУМИ.

Ние не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, вие ще се възползвате и от проверка на дълбочината на протектора и на вашите спирачки. Ние ви предлагаме смяна на джантите и гумите (включително балансиране) при първокласно съотношение цена/качество. Проверката и поддръжката ще бъде извършена с най-голямо старание и компетентност. С нашето професионално съхранение на колелата (включително измиване и балансиране) вие си спестявате ненужни усилия и цено място.

“ЗАРЕДЕНИ С ЛЕТНИ УСЕЩАНИЯ: МОЕТО ПЪТУВАНЕ.”

Оригинални BMW аксесоари за зареждане.

Ако искате да сте готови за лятото, вашето BMW трябва не само да е оборудвано с аксесоари, но и да е напълно заредено. Информирайте се за нашите Оригинални BMW аксесоари за зареждане, които са съгласувани перфектно с изискванията на вашия електромобил. Така можете да го превърнете във вашето лято.  

Прочети повече
BMW продукти за зареждане BMW кабел за зареждане 5 м за обществени зарядни станции

BMW кабел за зареждане 5 м за обществени зарядни станции.

BMW кабелът за зареждане е с дължина 5 метра и позволява лесно и бързо зареждане от обществени зарядни станции, които поддържат Mode 3. С него BMW електромобилите и BMW хибридните автомобили могат да бъдат зареждани монофазно, което е значително по-бързо в сравнение със стандартния кабел за зареждане. Благодарение на стандартизирания ECE щепсел това е възможно в цяла Европа. Кабелът е съгласуван перфектно с дизайна на BMW Wallbox и отговаря на високите стандарти за сигурност на BMW. Посребрените, устойчиви на корозия контакти осигуряват оптимално пренасяне на тока и дълъг живот.

Прочети повече
BMW продукти за зареждане BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Бензиностанцията във вашия дом. С инсталирана BMW Wallbox BMW се зарежда бързо, надеждно и комфортно с до 22 кВт. Освен пестящите място, компактни размери в BMW Design BMW Wallbox предлага и комфортно управление на кабелите, вкл. стойки за кабели и за стена. Освен това има възможност достъпът до BMW Wallbox да бъде управляван с My BMW App. Актуалният статус на BMW Wallbox може да бъде проверен по всяко време чрез индикатора на статуса. Интегрираното разпознаване на грешно свързване и сервизното приложение осигуряват лесно и изгодно инсталиране.

Прочети повече
BMW продукти за зареждане BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger е мобилно домашно зарядно устройство за всички електромобили. С този комплект от домакински контакт може да бъде достигната максимална зарядна мощност от до 2,3 кВт (Typ E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A). Бързото зареждане се осигурява от предлаганият опционално адаптерен кабел, с който може да се зарежда с до 11 кВт от индустриални контакти. Flexible Fast Charger винаги автоматично адаптира зарядната мощност към избрания източник на електроенергия и автоматично се изключва при проблеми в захранването или прегряване. Компактните му размери, дългият 6 метра заряден кабел и водоустойчивата конструкция го превръщат в перфектния спътник във всяко отношение. У дома той с едно движение може да бъде превърнат в мобилен Wallbox благодарение на предлаганата опционално стойка за стена. Може да се използва в следните държави: Австрия, Белгия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция и Турция.

Прочети повече

“МОЯТ ОСОБЕН АКЦЕНТ ПРЕЗ ЛЯТОТО.”

BMW M Performance Parts за вашите пролет и лято.

Това е вашето лято и вашето време да блеснете. С BMW M Performance Parts ще придадете на вашето BMW максимална индивидуалност и истински характер от моторните спортове. Превърнете своето BMW в магнит за погледите и това лято във вашето лято - без компромиси.

Прочети повече
20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 M Jet Black matt

BMW 20-инчови M Performance джанти със звездовидни спици 748 M Jet Black matt.

Висококачествените 20-инчови M алуминиеви джанти със звездовидни спици 748 М в цвят Jet Black Matt и придават особено спортно излъчване на автомобила със своята визия. Комплект RDC джанти с All-Terrain гуми гуми, подходящи за офроуд и вериги за сняг, размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/45 R20 110V XL.

BMW алуминиевите джанти не само се вписват перфектно в дизайна на автомобила, но в същото време отговарят и на най-високите изисквания към качеството. Те са разработени специално за Runflat гуми и имат по-високи бордове, които предотвратяват отделянето на гумите без налягане от джантата дори и при движение по завои. Освен оптималната си издръжливост те впечатляват преди всичко и с абсолютно равномерно кръглата си форма. За да може това изключително качество да се гарантира в дългосрочен план, колелата се подлагат на всеобхватни изпитания и тестове според високите стандарти за сигурност на BMW. EU-Label

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance Карбонова предна декоративна решетка

BMW M Performance Карбонова предна декоративна решетка

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена старателно на ръка от карбон, декоративните пластини са от много здрава пластмаса. Този визуален акцент в предната част на автомобила осигурява особено изискана, спортно-индивидуална визия.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance стелки

BMW M Performance стелки.

Великолепна визия, превъзходна стабилност: M Performance стелките придават на автомобила индивидуална спортна визия и в зоната за краката. С лого на М и надпис M Performance. Кантът с кожена визия с декоративен шев в контрастни цветове и бродираната лента с цветовете на М допълват висококачествената визия.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance Карбонови корпуси на външните огледала

BMW M Performance Карбонови корпуси на външните огледала

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance Карбонова бленда на предния въздухозаборник

BMW M Performance Карбонова бленда на предния въздухозаборник

Поемете си дълбоко дъх: Изисканите карбонови бленди на въздухозаборниците поставят характерни акценти от моторните спортове в предната част на автомобила. Впечатляващата им визия подчертава спортно-ексклузивния характер на автомобила. Блендите се вписват прецизно в дизайна на на бронята и са в перфектна хармония с другите карбонови компоненти за екстериора.

Прочети повече
BMW M Performance Parts M Performance стикер

BMW M Performance стикер.

M Performance стикерът е съгласуван перфектно с фолиото на страничните прагове във Frozen Black или гланцирано черните елементи на страничните прагове. Той поставя допълнителен визуален акцент и подчертава индивидуалната визия на страничната част на автомобила.

Прочети повече

BMW СЕРВИЗ.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Аксесоари за пролетта и лятото мъж се обляга на BMW на фона на планински пейзаж

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени.

Преимуществата за вас:

 • Атрактивно ценово предимство спрямо отделните услуги.
 • Пълен контрол и прозрачност на разходите.
 • Различни пакети за различни изисквания и за нови и употребявани автомобили.
 • Сервизни специалисти с BMW Know-how и BMW Оригинални части.
 • Висока стойност при препродажба благодарение на автоматичното прехвърляне към следващия собственик.
 • Валиден при всички включени BMW Сервизни партньори по целия свят.
   

BMW ТЕЛЕУСЛУГИ.

BMW Аксесоари за пролетта и лятото жена седи на пристан и гледа смартфона си

С иновативните BMW Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW Аксесоари за пролетта и лятото мъж седи в BMW и гледа смартфона си

С My BMW Service ние леко ще облекчим живота ви през тези дни. Уговорете час онлайн или докарайте своето BMW. Депозирайте ключа си и ще получите линк, за да можете да проследите онлайн своята сервизна консултация, когато е удобно за вас. Разгледайте различните налични предложения.

Преглед на преимуществата за вас:

 • Онлайн уговаряне на час за обслужване
 • Персонализирано видео от обслужването
 • Дигитално разплащане
 • Пътна помощ на място
 • Услуга за взимане и връщане на автомобила.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Аксесоари за пролетта и лятото мъже седят на пристан и гледат един към друг

Вие сте изминали толкова много километри с вашето BMW и сте преживели толкова приключения, че го познавате много добре. И затова го обичате. И за да може тази любов да продължи дълго, се нуждаете от сервизен партньор, който познава също толкова добре вашето BMW и вашите потребности. Това се осигурява от BMW Value Service: Премиум обслужване на атрактивна и прозрачна цялостна цена. И ще знаете на какво точно можеете да разчитате.

Преимуществата за вас:

 • Висококачествено, комфортно и изгодно обслужване от специалисти на BMW с Оригинални BMW части.
 • Контрол на разходите: Защото в цялостната цена са включени всички части и услуги.
 • Цените са прозрачни и разбираеми за клиентите по всяко време
 • BMW Value Service предлага перфектно съгласувана услуга за всеки модел на BMW.
BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW автомобили пред сграда с BMW Сервиз консултации

BMW СЕРВИЗ.

При вашия BMW сервизен партньор вие и вашето BMW сте в най-добри ръце. От дългосрочните сервизни пакети на BMW Service Inclusive, през атрактивните цялостни цени на BMW Value Service до нашите безконтактни услуги или Оригиналното BMW моторно масло и много други индивидуални услуги, ние винаги имаме оптималното решение за вас - за всеки модел на BMW, за вашите индивидуални потребности и за много безгрижни километри, които са пред вас.