ЛЯТО. СЛЪНЦЕ. РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

С BMW СЕРВИЗ И ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW.

ЛЯТО. СЛЪНЦЕ. РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

С BMW СЕРВИЗ И ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW.

ЛЯТО. СЛЪНЦЕ. РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.С BMW СЕРВИЗ И ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW.

С идването на летните месеци наближава и дългоочакваната почивка. Благодарение на първокласното BMW Сервизно обслужване и перфектно подхождащите аксесоарни решения, Вие сте идеално подготвени за предстоящите ваканции. Подгответе своето BMW за новия сезон с нашите сервизни услуги и прегледи, за да бъде то винаги сигурно и надеждно по време на пътуването Ви. Освен това можете да очаквате максимален комфорт при пътуване и отлично настроение на борда с нашите продукти от категориите транспортиране, инфотеймънт и развлечения.

BMW СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ. ЗА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО В ПЪРВИЯ ДЕН.

Най-накрая на почивка! За да гарантирате, че Вашeто BMW е напълно подготвено за всички възможни предизвикателства през летния сезон, Ви препоръчваме BMW Ваканционен преглед и BMW Преглед на климатичната система. Тук нашите BMW сервизни специалисти ще се уверят, че Вашият автомобил е винаги във възможно най-доброто състояние, така че да можете напълно да се насладите на отпуската си. А при малко вероятния случай на повреда, BMW Мобилна грижа предлага богат набор от мерки за мобилност - 365 дни в годината. Където и да е пътуването Ви: Благодарение на BMW Сервиз удоволствието от шофирането винаги е гарантирано!

 • BMW Ваканционен преглед

  С BMW Ваканционен преглед ние Ви предлагаме възможността да бъдат проверени щателно от нашите компетентни сервизни специалисти всички особено натоварени части на Вашето BMW. По този начин можете да бъдете спокойни за автомобила си, дори когато пътувате далеч от дома.

  BMW Ваканционен преглед включва:

  • Проверка на спирачната система
  • Проверка на нивата на хидравличната течност
  • Проверка за наличие на повреди по екстериора
  • Проверка на задвижващите ремъци за износване и обтягане
  • Проверка на състоянието на джантите и гумите
  • Проверка на светлините
  • Проверка на климатика/системата за отопление


  Специално предложение за всички модели BMW: БЕЗПЛАТНО*


  * Всички необходими течности и дейности по регулирането се заплащат отделно.

 • BMW Преглед на климатичната система

  В хода на BMW Преглед на климатичната система нашите сервизни специалисти проверяват дали климатичната система на Вашия автомобил работи перфектно. Те професионално почистват и дезинфекцират охлаждащата система, за да гарантират, че вътрешната температура е приятна и здравословна.

  BMW Преглед на климатичната система включва:

  • Проверка на охлаждащия агент, задвижващ ремък и микрофилтър
  • Проверка на работата на климатика
  • Почистване и дезинфекция на климатика


  Специално предложение за всички модели BMW: 69 лв.*


  * Всички необходими течности и дейности по регулирането се заплащат отделно.

 • Във всеки случай: BMW Мобилна грижа

  В случай на проблем с автомобила Ви, с BMW Мобилна грижа ние Ви предлагаме широк пакет от мерки за мобилна помощ. Просто се свържете с BMW Mobile Service чрез iDrive менюто (само за автомобили, оборудвани с контролен дисплей) или по телефона:
  Телефон BMW Мобилна грижа при повреда: +359-2-80607-65
  Телефон BMW Мобилна грижа при инцидент: +359-2-80607-66

  В болшинството от случаите, нашите специалисти могат да Ви помогнат като просто Ви дадат инструкции по телефона. Ако Ви е необходима пътна помощ, ние ще организираме за Вас BMW Сервизен автомобил – просто и надеждно. Ако се налага, ще Ви подпомогнем и с други неща: например изтегляне на автомобила, ще организираме пристигането на такси или престоя Ви в хотел. С валидната за цяла Европа гаранция за мобилност Mobile Care Вие имате всички тези предимства в автомобила си - 5 поредни години.

  Повече информация за BMW Мобилна грижа ще получите при Вашия BMW дилър или на www.bmw.bg/bg/topics/offers-and-services/bmw-mobile-care.html

ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА ВАШИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ.

Планирайте своите летните пътувания с многофункционалните решения за транспортиране от BMW. Нашите продукти гарантират, че ще имате достатъчно място за съхранение на багажа и екипировката за следващата Ви ваканция. Предлагаме всичко, което сърцето желае - от покривни багажници до защитна подложка за прага на багажника. Премиум качеството, висококласният дизайн и максималната функционалност предлагат подобрен комфорт за всичко, което планирате.

 • Компактна задна стойка за велосипед с комплект за съхранение

  Лек, но здрав и сгъваем заден багажник за главата на теглича. Може да бъде натоварен с до два велосипеда или електронни велосипеди (максимална товароносимост 2 х 30 кг). Задната стойка за велосипед може да бъде сгъната, когато не се използва и да се съхранява в багажното отделение с допълнително предлагания комплект за съхранение. Задната стойка за велосипеди за теглич може да се използва и със задна алтернатива за транспортиране на велосипеди SA 3AR (подготовка на заден багажник).

  Специално предложение за Компактна задна стойка за велосипед за BMW Серия 2 (F45/F46) и BMW X1 (F48), без монтаж: 1240 лв.

  Специално предложение за Комплект за съхранение на задната стойка за велосипед за BMW Серия 2 (F45/F46) и BMW X1 (F48), без монтаж: 310 лв.

 • Багажник за покрив 520 и Основна носеща система

  Модерна покривна кутия с лъскав черен капак и титаниев сребрист кант отстрани с BMW емблема. Кутията предлага 520 литра допълнителен товарен обем и максимална товароносимост от 70 кг. Лесно товарене и разтоварване благодарение на двустранната заключваща система. Съвместим с всички BMW Основни носещи системи и системи с покривни релси.

  Специално предложение: 1967 лв.

  Отделно предлагащата се Основната носеща система е съвместима с всички багажници и аксесоари за покрив BMW. Отговаря на най-високите изисквания за сигурност със своята висококачествена изработка и осигурена против кражби система за сигурност.

  Специално предложение за BMW Серия 3 Гран Туризмо, без монтаж: 455 лв.

 • Защитна подложка за прага на багажника

  Тази универсална защитна подложка за прага на багажника може лесно да се закрепи към задните закрепващи уши в багажното отделение, като се използва закопчаване с велкро ленти. Водоотблъскващата подложка предпазва ръба на багажното отделение от надраскване при товарене. Може да се използва и като подложка за багажното отделение, предпазваща вещите от плъзгане.

  Специално предложение: 115 лв.

 • Подложка за багажното отделение

  Подложката пасва перфектно на багажното отделение и го предпазва от мръсни и мокри предмети. Линейният дизайн е вдъхновен от потока на водата и e в унисон с дизайна на Оригиналните всесезонни подови стелки BMW.

  Специално предложение: 210 лв.

ПОСОКА – ЛЯТОТО.

Не чакайте слънцето – пътувайте към него - с Оригиналните BMW летни комплекти колела. Те осигуряват изключителна стабилност и възможно най-добрата сигурност при всякакви температурни и метеорологични условия. Убедете се в богатия избор от летни комплекти колела, перфектно подхождащи на Вашия модел BMW.

 • Star-spoke 660, двуцветни, полирани, Orbitgrey

  20‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 225/35 R20 90 Y и 255/30 R20 92 Y на задните. За BMW Серия 3 (F30/F31) и BMW Серия 4 (F32/F33/F36).

  Икономия на гориво: E/E
  Сцепление на мокра настилка: B/B
  Външен шум: 72dB/73dB

  Специално предложение, за комплект с RDC: 7481 лв.

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. Наличността зависи от оборудването на автомобила и вида на мотора. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

 • Cross-spoke 636, черно Liquid

  20‘‘ комплект джанти с гуми Goodyear Eagle F1* RSC с размер на предните гуми 245/35 R20 95 Y и 275/30 R20 97 Y на задните. За BMW Серия 5 (G30/G31).

  Икономия на гориво: B/C
  Сцепление на мокра настилка: B/A
  Външен шум: 71dB/71dB

  Специално предложение, за комплект с RDC: 8555 лв.

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. Наличността зависи от оборудването на автомобила и вида на мотора. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

 • Y-spoke 542, двуцветни, полирани, матови, черни

  20“ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 245/40 R20 99 Y и 275/35 R20 102 Y с размер на задните. За BMW X3 (F25) и BMW X4 (F26).

  Икономия на гориво: E/C
  Сцепление на мокра настилка: B/B
  Външен шум: 72dB/73dB"

  Специално предложение, за комплект с RDC: 8255 лв.

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. Наличността зависи от оборудването на автомобила и вида на мотора. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

 • BMW M Performance Double-spoke 599M, двуцветни, полирани, Orbitgrey

  21‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 285/35 R21 105 Y и 325/30 R21 108 Y с размер на задните. За BMW X5 (F15) и BMW X6 (F16).

  Икономия на гориво: C/C
  Сцепление на мокра настилка: B/B
  Външен шум: 74dB/74dB

  Специално предложение, за комплект с RDC: 11951 лв.

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. Наличността зависи от оборудването на автомобила и вида на мотора. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ДЪЛГИ ПЪТУВАНИЯ.

Ваканционните пътувания често отнемат малко повече от очакваното. Благодарение на нашите решения за инфотейнмънт, като Head-Up дисплея или интегрираната навигация, ще достигнете до Вашето местоназначение надеждно и безопасно. И с нашето иновативно оборудване за безжично зареждане Вашият смартфон може да се зарежда лесно или дори да получава по-добър обхват в автомобила чрез тази технология. Убедете се в нашите продукти и се насладете на спокойно пътуване.

 • Head-up дисплей

  Благодарение на иновативния Head-up дисплей, текущата информация за автомобила е в зрителното поле на водача. С помощта на приложението за BMW Head-up дисплея може да се извършат настройки на дисплея, както и да се активират или деактивират различни параметри. Освен това има възможност да се комбинира Head-up дисплея с приложението за телефони на Garmin, за да се предават инструкции за навигация.

  Специално предложение, без монтаж: 852 лв.

 • Интегрирана навигация

  Интегрираната навигация на BMW е идеалното решение за автомобили без навигационни системи. Благодарение интегрираната BMW навигационна система за преоборудване, информацията може да се покаже на дисплея на автомобила с висока разделителна способност или на опционалния Head-up дисплей, докато за аудио изход се използват бордовите високоговорители. Монтира се в жабката и е невидима за хора извън автомобила - това й придава високо ниво на сигурност.

  Специално предложение за Интегрирана навигация, без монтаж: 1699 лв.

  Специално предложение за Head-up дисплей за Интегрирана навигация, без монтаж: 943 лв.

 • Безжичен калъф за зареждане на iPhone 6

  Безжичният калъф за зареждане позволява Вашия iPhone 6 да бъде зареждан безжично. За тази цел Вашият мобилен телефон трябва да бъде поставен в черния Оригинален BMW калъф. Той е съвместим с всички опции за безжично зареждане на BMW или с опционалната подложка за безжично зареждане.

  Специално предложение: 138 лв.

 • Подложка за безжично зареждане

  Тази подложка е сигурно и надеждно място за съхранение на мобилни телефони и едновременно осигурява възможност за безжично зареждане. Освен това тя свързва телефона с външната антена на автомобила и така предлага отличен обхват. Функцията за безжично зареждане е подходяща за всички мобилни телефони, които поддържат Qi технологията за зареждане.

  Специално предложение, без монтаж: 313 лв.

НАЙ-ДОБРОТО РАЗВЛЕЧЕНИЕ НА БОРДА.

За да не Ви налегне скука по време на пътуването, ние Ви предлагаме много развлекателни решения за Вашия автомобил. Без значение дали пътувате по крайбрежието и искате да се насладите на подходяща музика или искате да забавлявате спътниците си на задните седалки с филми и приложения - BMW предлага идеалния отговор за всичко.

 • Универсална поставка за таблети с предпазен калъф Safety case

  Идеалната компания за спокойно пътуване: Тази универсална поставка е перфектно пригодена за таблети с предпазен калъф и може да бъде настроена за различни размери на таблетите. Универсалната рамка трябва да бъде закрепена към основния държач и след това да може да бъде използвана за работа или гледане на филми в автомобила. Основният държач може лесно да бъде поставен между двата държача на облегалката за глава и остава стабилно фиксиран благодарение на автоматично заключващия механизъм. Само в комбинация с основен държач.

  Специално предложение за Универсална поставка: 218 лв.

  Специално предложение за Предпазен калъф за Apple iPad Air 2: 97 лв.

  Специално предложение за Основен държач за системата Travel & Comfort: 46 лв.

 • Поставка за GoPro камери

  Поставката лесно се закрепя към отделно предлагания Основен държач за системата Travel & Comfort и осигурява отлична стабилност за камери GoPro. След като щракне в държача, камерата може да бъде завъртяна на 360° и може да бъде управлявана или чрез приложение или, в зависимост от избраните опции на оборудване на автомобила, чрез iDrive контролера. Само в комбинация с основен държач.

  Специално предложение за Поставка за GoPro камери: 197 лв.

  Специално предложение за Основен държач за системата Travel & Comfort: 46 лв.

 • Универсален Snap-in адаптер с Micro USB

  Този snap-in адаптер внася комуникационните и развлекателни функции на смартфона Ви директно в автомобила. Едновременно зареждайки, той осигурява подобрен обхват и сигурен докинг. В зависимост от оборудването на автомобила, адаптерът позволява възпроизвеждане чрез BMW аудиосистемата на автомобила на музика, съхранена в телефона, както и на други развлечения и приложения.

  Специално предложение, без монтаж: 317 лв.

 • Универсална система BMW Click & Drive

  С универсалната системата BMW Click & Drive различни смартфони с ширина до 78 мм могат да бъдат прикрепени временно към предното стъкло и да бъдат лесно и сигурно интегрирани към автомобила. Устройствата могат дори да се зареждат по време на шофиране, благодарение на интегрираната USB връзка и опционалното захранване.

  Специално предложение, без монтаж: 295 лв.

БИЗНЕС КЛАСА ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ.

Направете пътуването до Вашата ваканционна дестинация възможно най-вълнуващо и релаксиращо и за малките пасажери. С нашите специални оферти ще подсигурите най-добро настроение на задния ред седалки, както и безопасно и удобно пътуване за Вашите деца.

 • Детска седлка Junior Seat 2/3

  Детската седлка BMW 2/3 "расте" заедно с детето и осигурява оптимална безопасност и комфорт за деца на възраст от около 3 до 12 год. Изчерпателни краш тестове доказаха, че седалката отговаря на високите стандарти за безопасност на BMW, надвишаващи законовите изисквания. Благодарение на променливия ъгъл на облегалката й детската седалка пасва перфектно към седалката на автомобила и с патентованите си въздушни възглавнички осигурява особено висока защита в областта на главата при удар.

  Специално предложение: 742 лв.

 • Протектор за облегалка и предпазна подложка под детската седалка

  Идеален при пътуване с деца. Протекторът за облегалка се прикрепя към гърба на облегалката на предната седалка и го защитава от замърсяване и увреждане. Двулицев - като го обърнете можете да избирате между два цвята - сив на ивици или черен. Предпазната подложка под детската седалка осигурява надеждна защита на задната седалка срещу протриване и отпечатъци от детската седалка.

  Специално предложение: 139 лв.

 • Сгъваема масичка от системата Travel & Comfort

  Сгъваемата масичка от системата Travel & Comfort в привлекателен BMW дизайн може лесно да се прикрепи към отделно предлагащия се основен държач чрез клипсово захващане. Височината и ъгълът на сгъваемата масичка са регулируеми и масичката допълнително разполага с вградена поставка за чаши.

  Специално предложение за Сгъваема масичка: 200 лв.

  Специално предложение за Основен държач за системата Travel & Comfort: 46 лв.

 • BMW Детски велосипед

  Двойна радост: Детският велосипед BMW може да се ползва като истински велосипед и като колело за бутане с крака, така помага на малките деца да развиват усет за баланс без помощни колела. Разполага с пластмасови педали и рефлектори и ергономично оформена седалка. За деца от 2.5 г. (като колело за бутане) до около 6 годишна възраст (като велосипед). Предлага се в черно/оранжево, бяло/малинено червено и в цвят тюркоаз/карамел.

  Специално предложение: 569 лв.