ВАШИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА

Работете заедно с BMW Бронирани автомобили.

От каква защита се нуждаете зависи от обстоятелствата около вас – къде живеете и работите, какво включва вашата работа, колко високо е общественото ви положение. BMW е единственият производител, който взима предвид тези различни степени на защита и предлага три нива на сигурност, като всеки от тях е базиран на над 30-годишния опит при производството на бронирани автомобили. Това означава, че BMW предлага най-пълната гама от решения за сигурно пътуване в света – и че всеки може да получи точно онази сигурност, от която се нуждае.

БЕЗ КОМПРОМИСИ.

С бронираните автомобили на BMW вие не трябва да правите никакви компромиси с нещата, които са важни за вас. BMW има над 30-годишен опит в разработването и производството на бронирани автомобили – и постоянно си модернизира, за да защити не само вас, но и усещането на чистата радост от шофирането. Така вие можете да сте абсолютно сигурни, че получавате възможно най-добрата защита и не се налага да правите никакви компромиси, за да я получите. Личната сигурност е твърде важна, затова трябва да може да се разчита на истински експерти. Естествено, всяко BMW е създадено с изключителна прецизност и старателност, като се спазват най-строгите стандарти на световната производствена мрежа на BMW. Заради това единствено BMW предлага максимална защита - made by BMW.

 • Динамика на управлението

  За да може превъзходната защита да бъде комбинирана с изключителна динамика на управлението, инженерите на BMW използват уникално решение: интелигентна комбинация от материали, които отговарят на най-строгите изисквания за безопасност, като в същото време добавят възможно най-малко тегло, за да не се прави компромис със спонтанните реакции и пъргавината, характерни за BMW.

 • Функционалност и комфорт

  Тези индивидуално програмируеми бутони предлагат бърз достъп до свързаните със сигурността функции, и само BMW предлага подобна функционалност серийно. Водачите могат да програмират тези бутони за бърз достъп според желанията си, което е потенциално безценно в опасни ситуации: например с натискане на бутон могат да повикат помощ, или навигационната система да им покаже най-бързия път до дома.

ДИСКРЕТНОСТ.

Тъй като защитата е още по-ефективна, когато хората не знаят за нея. Анонимността е мощна мярка за сигурност. Поради това BMW полагат толкова големи усилия за защита на автомобилите си по начин, който не се забелязва от другите.

ДИСКРЕТНОСТ.

Тъй като защитата е още по-ефективна, когато хората не знаят за нея. Анонимността е мощна мярка за сигурност. Поради това BMW полагат толкова големи усилия за защита на автомобилите си по начин, който не се забелязва от другите.

BMW CONNECTEDDRIVE И СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ.

BMW ConnectedDrive отразява философията за интеграцията на автомобила, водача и заобикалящата среда в интелигентна мрежа. Малките разстояния се преодоляват с ултразвук, докато при по-големите се разчита на мобилна радио-технология. Интелигентното взаимодействие между онлайн-услугите, асистиращите системи, Call-центровете и интегрираните решения за смартфони подпомагат водачите на BMW по най-различни начини – за осигуряване на още по-висок комфорт, на точна информация и за успокоителното усещане, че са в безопасност по всички пътища.

 • Аларма при нападение и интерком-система

  Винаги под ръка за водача и пътника до него, но далеч от любопитните погледи: алармата за нападение и интерком-системата се управляват от превключвателя за сигурността на централната конзола.

 • Night Vision

  BMW Night Vision с динамично осветяване на пешеходци разпознава хора и по-големи животни от голямо разстояние – и след това целенасочено ги осветява. Инфрачервената камера в радиаторната решетка с обхват до 300 метра подава изображенията на хора и животни директно върху контролния дисплей. При активирано инфрачервено изображение на мултифункционалното арматурно табло се осигуряват и други предупреждения. В случай на непосредствена опасност прозвучава звуков сигнал, а спирачките се поставят в състояние на максимална готовност.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ.

Понякога се нуждаете от нещо повече от просто защита. При превозване на висши служители или при ескортиране автомобилът трябва да може за секунди да разкрие официалната си служба, за да може да изпълни функциите си. BMW произвежда специализирани автомобили над 50 години, като работи в тясно сътрудничество с държавните органи и правителствените агенции по целия свят. Мигащите светлини, различните видове сирени и звукова сигнализация, радиостанции и дори стойки за флагове за служебно ползване.

 • Специализирано оборудване.

  LED мигащите светлини могат да бъдат разположени дискретно зад бъбрековидната радиаторна решетка на BMW и да останат незабелязани, когато няма необходимост от специална сигнализация. За служебно ползване на покрива с магнит може да бъде монтиран мигащ фар. Стойката му е разположена в багажника, или, ако е необходимо, във вратата на водача, за да може да бъде монтиран бързо по време на движение.

 • Стойка за флагове за дипломати и служебно ползване

  Тя може да бъде разположена дискретно от двете страни на капака на двигателя. При официални и служебни пътувания за официалните органи, членовете на правителството и посолствата често е задължително автомобилите да са обозначени със знамена. По желание се предлага стойка за такива официални флагове.

 • Запазване на мобилността

  Ламинираното бронирано стъкло с поликарбонатно покритие осигурява превъзходна защита срещу счупване, а run-flat гумите гарантират, че ще останете мобилни, когато това е най-важно. В зависимост от модела другите функции за безопасност включват възможност за изключване на въздушните възглавници и самоуплътняващ се резервоар за гориво.

ОБУЧЕНИЕ ЗА ВОДАЧИ НА BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ.

Обучението за най-тежки ситуации е добър начин да сте сигурни, че това никога няма да се случи. Подходът на BMW към сигурността надхвърля самия автомобил. Предлагат се специално разработени обучения за водачи, където те ще придобият умения, полезни за водачи на бронирани автомобили, за да могат те да извлекат максимума от BMW X5 Security и BMW X5 Security Plus. При три различни вида обучение водачите има възможност да тренират най-добрите начини за справяне с опасни ситуации – като по този начин има надежда тези ситуации никога да не се случат. Моля разгледайте брошурата с подробна информация за трите видове обучения за водачи на бронирани автомобили, които предлагаме.

 • BMW базово обучение за професионалисти

  Фокусирано върху основите на динамиката на управлението и управляемостта на автомобила, както и на сигурното справяне с всекидневния трафик, с теоретични и практически елементи. Този модул на обучение се провежда с небронирани автомобили.

  Продължителност:
  1 ден + 1 нощувка (пристигане и теория вечерта преди обучението)
  Брой на участниците:
  макс. 8 в група (2-ма участници на автомобил)
  Място на провеждане:
  BMW Driving Academy Майзах
  Автомобили:
  BMW Серия 3
  Изисквания:
  няма
  Цената включва:
  Теория на динамиката на управлението, практически упражнения по шофиране, 1 нощувка с пълен пансион в единична стая, консултации и застраховка.

 • BMW Security интензивно обучение за професионалисти

  Изграден на базата на уменията, придобити при базовото обучение на водачи на бронирани автомобили, при този модул се набляга на задълбочени теоретични и практически познания за динамиката на управлението и управляемостта на автомобила. Той включва и овладяването на по-сложни маневри при висока скорост, като двойна смяна на платното и завои за бягство, които участниците практикуват в бронирани автомобили.

  Продължителност:
  2 дни + 2 нощувки (пристигане и теория вечерта преди обучението)
  Брой на участниците:
  макс. 8 в група (2-ма участници в автомобил)
  Място на провеждане:
  Driving Center Грос Дьолн
  Автомобили:
  BMW Серия 3, бронирани автомобили BMW
  Изисквания:
  Няма
  Цената включва:
  Теория на динамиката на управлението, практически упражнения по шофиране, 2 нощувки с пълен пансион в единична стая, консултации и застраховка.

 • BMW Security усъвършенстващо обучение за професионалисти

  Следващо ниво на обучение след интензивния модул, включващ комбинация между практика и теория. Обръща се внимание на целенасочено сигурното шофиране, включително начини за разпознаване и реагиране при потенциално опасни ситуации. Практически упражнения от слалом на заден ход до координиране на тактически завои между много автомобили, движещи се в конвой.

  Продължителност:
  3 дни + 3 нощувки (пристигане и теория вечерта преди обучението)
  Брой на участниците:
  макс. 8 в група (2-ма участници в автомобил)
  Място на провеждане:
  Driving Center Грос Дьолн
  Автомобили:
  BMW Серия 3, бронирани автомобили BMW
  Изисквания:
  1 проведено интензивно обучение за водачи на бронирани автомобили
  Цената включва:
  Теория на динамиката на управлението, практически упражнения по шофиране, 3 нощувки с пълен пансион в единична стая, консултации и застраховка.