ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Специални оферти и оптимални услуги - независимо къде се намирате.

Като дипломат вие постоянно се изправяте пред нови предизвикателства – затова е важно вашето BMW да не се превърне в едно от тях. Където и да работите, на ваше разположение е световната мрежа от над 4 000 дилъра и лични консултанти, за да не се притеснявате, когато става дума за вашето BMW.

ТЪРСЕНЕ НА МОДЕЛИ

Независимо дали е BMW Серия 1 за шофиране в града, просторно BMW Серия 5 Туринг за дълги пътувания или престижно BMW Серия 7 за приеми и официални срещи – BMW може да ви предложи автомобил за всякакви случаи.
BMW продажбите към дипломатически клиенти ви позволяват да избирате между всички модели на BMW и тяхното оборудване, независимо къде се намирате по света. Чувствате се странно в Ню Йорк с вашия автомобил с десен волан? Няма проблеми. Нашите експерти с удоволствие ще ви помогнат да откриете идеалния за вас автомобил в съответствие с индивидуалните ви нужди.

BMW Серия 1

Живейте за момента и завладейте улиците на най-големите градове с атлетичната форма и иновативния дизайн на BMW Серия 1. В допълнение към истинската радост от шофирането BMW Серия 1 е и изключително икономичен.

BMW Серия 2

Радост от шофирането по две: моделите на BMW Серия 2 внасят типичната за BMW радост от шофирането в сегмента на компактните автомобили.

BMW Серия 3

От 1975 г. насам: неустоимото съчетание от динамичен дизайн, несравнима гъвкавост и отлична практичност прави последното поколение на BMW Серия 3 толкова впечатляващо.

BMW Серия 4

Спортнен дух в комбинация със спираща дъха естетика: BMW Серия 4 Купе и BMW Серия 4 Кабриолет са впечатляващи представители на едно ново поколение автомобили на BMW. А BMW Серия 4 Гран купе перфектно допълва моделната гама и впечатлява със своята естествена елегантност.

BMW Серия 5

Изключително изразителено и пригодено да отговори на най-високите изисквания. BMW Серия 5 демонстрира своята сила и безупречен стил във всичко, което прави.

BMW Серия 7

BMW Серия 7 е за тези, които искат повече. Насладете се на изпреварили времето си технологии, върхово изпълнение и комфорт от най-висок клас.

BMW X Series

Спонтанно желание да се измъкнете от града? Автомобилите на BMW X са на ваше разположение. Със своята маневреност и гъвкавост, последните модели на BMW X-серията не само изрязват грандиозната си фигура в градски условия, но и показват решителния си характер по пътищата.

BMW i

BMW i предлага фантастични електрически автомобили и услуги за шофиране с вдъхновяващ дизайн и даващи нова дефиниция на устойчивостта.

СПЕЦИАЛНИ АВТОМОБИЛИ.

Хората, натоварени с най-големите отговорности, трябва да могат да разчитат на сертифицирана защита – без да се налага да жертват уникалното изживяване при шофиране, което може да предложи само брониран автомобил на BMW. От над 30 години BMW поставя нови стандарти при проектирането и разработването на бронирани автомобили. Нашата актуална гама от модели продължава тази традиция по впечатляващ начин. Качете се и се отпуснете, сигурни, че не бихте могли да бъдете в по-сигурна и по-спокойна обстановка. Всеки брониран автомобил е изработен по мярка, за всеки етап от производството е характерно занаятчийското внимание към детайла. Резултатът е автомобил, който отговаря на най-високите стандарти за балистична защита, като в същото време отговаря и на най-индивидуалните изисквания.

BMW Service

BMW СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Качество, ефективност и иновации: трите крайъгълни камъка на експертната поддръжка на автомобила, осигурени от BMW Сервизно обслужване – днес и утре. Още преди да започне производството на един модел на BMW, нашите инженери разработват иновативни, удобни и насочени към водачите функции, които гарантират, че всеки автомобил на BMW ще работи перфектно година след година. Ние се ангажираме да осигурим първокласно обслужване за вашия автомобил, както и безкомпромисно изживяване при шофиране.

 • Глобална мрежа от дилъри и сервизи

  Ние ще направим всичко възможно, за да гарантираме вашата сигурност. И сигурност, че ще получите перфектното обслужване. Текущата поддръжка и ремонти на оборудването за сигурност могат да бъдат извършени на определени места по света от специално подготвени експерти, подпомагани от специален екип от специалисти на BMW в Мюнхен, които ще дойдат да ми помогнат на място, ако това е необходимо.

 • Пълна BMW гаранция

  Естествено, BMW продажбите към дипломатически клиенти имат същата всеобхватна гаранция като серийните модели на BMW. Ако си купувате ново BMW, вие очаквате гарантирана радост от шофирането. За тази цел нашите сервизни центрове вече предлагат гаранция от 12 години за каросерията и 3 години за лаковото покритие. За целия автомобил (с изключение на подмяната на износващите се части), оригиналните BMW части, както и оригиналните BMW аксесоари се предлага гаранция от 2 години без ограничение на пробега. Сервизно обслужване, на което можете да разчитате – ние го гарантираме.

 • BMW Service Inclusive

  С различните пакети на BMW Service Inclusive вие плащате фиксирана цена, а след това можете да се отпуснете, знаейки, че всички услуги, включени в пакета, за покрити от пакета за определен период или пробег, независимо колко пъти се нуждаете от тях. Повече информация можете да получите от вашия дилър на BMW.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics е корпоративната стратегия на BMW Group, която винаги се стреми към комбинирането на най-високата ефективност с максималната динамика. Тя обхваща всички мерки, които са постоянно насочени както към увеличаване на ефективността, така и на динамиката на всички автомобили на BMW. Тя засяга цялостната концепция на автомобила, задвижването и управлението на енергията, както и интелигентната олекотена конструкция, аеродинамиката, BMW eDrive и BMW TwinPower Turbo двигателите. Резултатът не е компромис, а чиста радост от шофирането. Така BMW EfficientDynamics ефективно запълва нишата между мотивацията на служителите и оптимизацията на разходите.

BMW EfficientDynamics

Изключителна икономичност без компромиси по отношение на динамиката.

 • Цялостната концепция на автомобила

  Интелигентна олекотена конструкция:
  Използване на най-подходящите материали на подходящите места в зависимост от функцията. Създадена чрез интелигентно комбиниране на различни материали като стомана, алуминий и въглеродни нишки, тя гарантира не само лека, но и ефективна цялостна структура. Всеки модел на BMW се отличава с висока здравина за оптимална динамика на управлението и радост от шофирането.

  Аеродинамика:
  Перфектно съгласуваните аеродинамични мерки позволяват постигането на оптимизирано въздушно съпротивление. Детайлните решения като равното дъно на автомобила, Air Curtain в предната броня и Air Breather зад арките на предните калници подобряват аеродинамиката, повишават ефективността и понижават разхода на гориво на автомобилите на BMW.

 • Задвижваща концепция.

  BMW TwinPower Turbo:
  Сред иновациите на BMW EfficientDynamics са и многократно отличаваните бензинови и дизелови двигатели с технология BMW TwinPower Turbo. Те комбинират най-модерни системи за впръскване на горивото, напълно променливо управление на клапаните и разпределителните валове и иновативните технологии при турбокомпресорите, за да могат да предложат типичния за BMW въртящ момент, комбиниран с нисък разход на гориво.

  BMW eDrive:
  Напълно ново измерение на радостта от шофирането: задвижващата концепция BMW eDrive, включваща електромотор, високоволтов акумулатор и интелигентно управление на енергията, осигурява впечатляваща динамика и нулеви локални емисии при шофиране в чисто електрически режим. Новоразработеният синхронен електромотор впечатлява с изключителния си въртящ момент, който се запазва константен от ускорението до максималната скорост – за устойчива мобилност при завладяваща пъргавина. BMW eDrive се използва при електромобилите и Plug-in хибридните модели.

  BMW BluePerformance:
  Тази технология понижава до минимум азотните оксиди (NOx), генерирани от дизеловите двигатели. И тъй като самият процес на изгаряне на горивото не се променя, високото ниво на ефективност на дизеловите двигатели се запазва. Моделите на BMW, оборудвани с BMW BluePerformance, отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии EU6.

 • Интелигентно управление на енергията

  Режим ECO PRO:
  При активиране на режима ECO PRO всичко се насочва към постигането на максимална ефективност. В зависимост от индивидуалния ви стил на шофиране е възможно понижаване на гориво с до 20 процента (според вътрешно измерване на разхода на гориво на BMW).

  Автоматична функция Старт/Стоп:
  Автоматичната функция Старт/Стоп се възползва от кратките спирания (например на светофарите) и временно изключва двигателя. Когато двигателят е изключен, автомобилът не изразходва гориво и не отделя вредни емисии. В зависимост от трансмисията, за да стартира двигателят водачът трябва само да отпусне педала на спирачката или да натисне съединителя. Изключването на двигателя по никакъв начин не ограничава вашата сигурност и комфорт.

  Регенерация на спирачната енергия:
  Когато водачът натисне спирачката или остави автомобила да се движи но инерция, се освобождава кинетична енергия. Регенерацията на спирачната енергия превръща тази енергия в електрическа и я ползва за зареждане на акумулатора. По този начин се намалява натоварването на двигателя за зареждане на акумулатора, с което се понижават разхода на гориво и вредните емисии.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – пакет от технологии, включващ услуги, приложения и асистиращи системи, които ви свързват със заобикалящата среда. Отпуснете се комфортно и пренесете офиса в автомобила си. С BMW ConnectedDrive можете да получавате, четете и отговаряте на имейли. Или да синхронизирате данни, например списъка с контакти, с автомобила си. А какво друго се случва по света? Вашето BMW знае от какво се интересувате и ще ви прочете на глас последните новини чрез аудиосистемата, докато шофирате. При пътуване можете да разчитате напълно и на асистиращите системи. Те правят вашето BMW още по-интелигентно и ви подпомагат при всякакви ситуации. Насладете се на още по-висока сигурност и комфорт: с BMW ConnectedDrive.

СВЪРЗАНОТО ШОФИРАНЕ ВЕЧЕ НЕ Е ВИЗИЯ. ТО Е ИЗЖИВЯВАНЕ.