ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

Работете заедно с Корпоративни продажби на BMW.

Ние от Корпоративни продажби на BMW винаги предлагаме на нашите клиенти индивидуализирани решения, които отговарят на ситуацията в тяхната държава. Глобалната мрежа от търговски организации и дилъри осигурява изработени по мярка решения за вашата компания по отношение на типа автомобили, финансирането и управлението на автопарковете. Те могат да включват автомобили на MINI и BMW според предпочитанията на клиентите.

ПРЕИМУЩЕСТВАТА ДА СТАНЕТЕ КОРПОРАТИВЕН КЛИЕНТ.

Висококачествени автомобили с икономични и спестяващи пари двигатели. Служители, мотивирани от перспективата за динамично шофиране и по-висока икономичност в компании като BMW и MINI. Иновативни технологии като BMW EfficientDynamics и BMW ConnectedDrive, както и MINIMALISM и MINI Connected, които ви помагат да шофирате по-сигурно и икономично. И екип от International Key Account мениджъри, които ще ви осигурят професионална, прехвърляща границите подкрепа в над 150 държави по целия свят. Това са само някои от преимуществата, които можете да очаквате, когато обедините усилията си с Корпоративни продажби на BMW.

СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА

В BMW Group ние сме решени да направим всичко по силите си, за да отговорим на нуждите и изискванията на вашата организация в дългосрочен план. Ние предлагаме продукти и услуги, съобразени с местния пазар. Ние разполагаме с глобална мрежа от търговски организации и дилъри, които ще намерят изработено по мярка за вас решение по отношение на типа на автомобила и финансирането и управлението на автопарка. Нашите екипи по целия свят винаги са на ваше разположение за съдействие. Експертните консултанти осигуряват индивидуални услуги, с което се гарантира перфектна връзка между страните и се поставят основите на успешно дългосрочно сътрудничество.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics е корпоративната стратегия на BMW Group, която винаги се стреми към комбинирането на най-високата ефективност с максималната динамика. Тя обхваща всички мерки, които са постоянно насочени както към увеличаване на ефективността, така и на динамиката на всички автомобили на BMW. Тя засяга цялостната концепция на автомобила, задвижването и управлението на енергията, както и интелигентната олекотена конструкция, аеродинамиката, BMW eDrive и BMW TwinPower Turbo двигателите. Резултатът не е компромис, а чиста радост от шофирането. Така BMW EfficientDynamics ефективно запълва нишата между мотивацията на служителите и оптимизацията на разходите.

 • Цялостната концепция на автомобила

  Интелигентна олекотена конструкция:
  Използване на най-подходящите материали на подходящите места в зависимост от функцията. Създадена чрез интелигентно комбиниране на различни материали като стомана, алуминий и въглеродни нишки, тя гарантира не само лека, но и ефективна цялостна структура. Всеки модел на BMW се отличава с висока здравина за оптимална динамика на управлението и радост от шофирането.

  Аеродинамика:
  Перфектно съгласуваните аеродинамични мерки позволяват постигането на оптимизирано въздушно съпротивление. Детайлните решения като равното дъно на автомобила, Air Curtain в предната броня и Air Breather зад арките на предните калници подобряват аеродинамиката, повишават ефективността и понижават разхода на гориво на автомобилите на BMW.

 • Задвижваща концепция.

  BMW TwinPower Turbo:
  Сред иновациите на BMW EfficientDynamics са и многократно отличаваните бензинови и дизелови двигатели с технология BMW TwinPower Turbo. Те комбинират най-модерни системи за впръскване на горивото, напълно променливо управление на клапаните и разпределителните валове и иновативните технологии при турбокомпресорите, за да могат да предложат типичния за BMW въртящ момент, комбиниран с нисък разход на гориво.

  BMW eDrive:
  Напълно ново измерение на радостта от шофирането: задвижващата концепция BMW eDrive, включваща електромотор, високоволтов акумулатор и интелигентно управление на енергията, осигурява впечатляваща динамика и нулеви локални емисии при шофиране в чисто електрически режим. Новоразработеният синхронен електромотор впечатлява с изключителния си въртящ момент, който се запазва константен от ускорението до максималната скорост – за устойчива мобилност при завладяваща пъргавина. BMW eDrive се използва при електромобилите и Plug-in хибридните модели.

  BMW BluePerformance:
  Тази технология понижава до минимум азотните оксиди (NOx), генерирани от дизеловите двигатели. И тъй като самият процес на изгаряне на горивото не се променя, високото ниво на ефективност на дизеловите двигатели се запазва. Моделите на BMW, оборудвани с BMW BluePerformance, отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии EU6.

 • Интелигентно управление на енергията

  Режим ECO PRO:
  При активиране на режима ECO PRO всичко се насочва към постигането на максимална ефективност. В зависимост от индивидуалния ви стил на шофиране е възможно понижаване на гориво с до 20 процента (според вътрешно измерване на разхода на гориво на BMW).

  Автоматична функция Старт/Стоп:
  Автоматичната функция Старт/Стоп се възползва от кратките спирания (например на светофарите) и временно изключва двигателя. Когато двигателят е изключен, автомобилът не изразходва гориво и не отделя вредни емисии. В зависимост от трансмисията, за да стартира двигателят водачът трябва само да отпусне педала на спирачката или да натисне съединителя. Изключването на двигателя по никакъв начин не ограничава вашата сигурност и комфорт.

  Регенерация на спирачната енергия:
  Когато водачът натисне спирачката или остави автомобила да се движи но инерция, се освобождава кинетична енергия. Регенерацията на спирачната енергия превръща тази енергия в електрическа и я ползва за зареждане на акумулатора. По този начин се намалява натоварването на двигателя за зареждане на акумулатора, с което се понижават разходът на гориво и вредните емисии.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – пакет от технологии, включващ услуги, приложения и асистиращи системи, които ви свързват със заобикалящата среда. Отпуснете се комфортно и пренесете офиса в автомобила си. С BMW ConnectedDrive можете да получавате, четете и отговаряте на имейли. Или да синхронизирате данни, например списъка с контакти, с автомобила си. А какво друго се случва по света? Вашето BMW знае от какво се интересувате и ще ви прочете на глас последните новини чрез аудиосистемата, докато шофирате. При пътуване можете да разчитате напълно и на асистиращите системи. Те правят вашето BMW още по-интелигентно и ви подпомагат при всякакви ситуации. Насладете се на още по-висока сигурност и комфорт: с BMW ConnectedDrive.