ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

MINI, BMW или BMW i: как да създадете своя автопарк.

Ако управлявате автопарк под 50 фирмени автомобила, BMW | MINI Business Partnership е създаден специално за вас. BMW предлага динамични и активни автомобили, от стилното Серия 1 до представителното Серия 7, които могат да отговорят на вашите индивидуални нужди. Този специализиран сайт ви дава възможност да научите повече за преимуществата на програмите, да търсите модели въз основа на месечния ви бюджет или предпочитан модел, да се запознаете с нашите най-нови предложения и да се свържете с местния мениджър за допълнителна информация.

ПРЕГЛЕД НА МОДЕЛИТЕ - BMW, КОЕТО ДА ОТГОВОРИ НА ВАШИТЕ НУЖДИ.

Гамата на BMW и MINI включва модели с изключително ефективни двигатели с емисии на СО2 под 140 г/км. Някои модели – като BMW 520d EfficientDynamics, BMW Серия 3, BMW Серия 1 и MINI Countryman – са особено икономични и изхвърлят под 130 грама СО2 на километър. Повече от 35 наши модела – включително и BMW EfficientDynamics Edition – правят още една крачка по посока на ефективността и впечатляват с емисиите си под 120 грама СО2/километър.

BMW Серия 1.

Поставя тенденции, живее за момента и завладява улиците на големите градове с атлетичните си форми и иновативен дизайн. Освен че доставя още по-висока радост от шофирането, BMW Серия 1 е и изключително икономично.

BMW Серия 2.

С типичния за BMW дизайн и в същото време компактно, функционално и гъвкаво - това е BMW Серия 2 Active Tourer. Каквото и да сте планирали - спорт, почивка или шофиране във всекидневието - то винаги е на ваше разположение.

BMW Серия 3.

Спираща дъха динамика, перфектни пропорции, впечатляващи технологии и три линии BMW, които придават на BMW Серия 3 изключително изискана визия и му позволяват да води по пътя към ефективността и динамиката.

BMW Серия 4.

Спортен дух, комбиниран със спираща дъха естетика: BMW Серия 4 Купе и Кабриолет са впечатляващи представители на изцяло ново поколение автомобили на BMW. BMW Серия 4 Гран Купе перфектно допълва гамата от модели и впечатлява с естествената си елегантност.

BMW Серия 5.

Изключително впечатляващо и оформено перфектно, за да отговори на най-високите изисквания с безупречно чувство за стил. BMW Серия 5 винаги излъчва сила и стил.

BMW Серия 7.

BMW Серия 7 е за онези, които са постигнали всичко и продължават да искат повече. Насладете се на върхови автомобилни технологии, ефективна динамика и ненадминат комфорт.

BMW X серии.

Да бъдеш гъвкав означава да останеш мобилен. BMW X Сериите предлагат безкрайни възможности в града и извън пътя, драматична жизненост отвътре и отвън: радостта иска да получиш всичко това.

BMW i.

BMW i предлага революционни автомобили и транспортни услуги за автопаркове, като се фокусира върху устойчивото развитие по цялата верига на съзиданието.

ПОВЕЧЕ ОТ 35 МОДЕЛА С ЕМИСИИ НА СО2 ПОД 120 Г/КМ.

Устойчивото развитие и икономичната мобилност винаги са били важни за BMW, затова предлагаме богата гама от автомобили BMW и MINI с СО2 емисии под 120 г/км. Независимо дали търсите всекидневната надеждност на BMW 114d (5 врати) (4,1 л/100 км и СО2 емисии от 105 г/км), гъвкавостта на BMW 520d Туринг (5,0 л/100 км и СО2 емисии от 119 г/км) или стабилността и здравината на BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition (4,5 л/100 км и СО2 емисии от 119 г/км) – нашата флотилия от над 35 автомобила може да отговори на всичките ви желания.

НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО BMW i3.

Насладете се на гамата от визионерски електромобили и мобилни услуги на BMW i.

BMW EFFICIENTDYNAMICS EDITIONS.

Устойчиво развитие, ефективност и отговорност към околната среда – това са трите цели, към които BMW се стреми от много години. Част от тази стратегия е BMW EfficientDynamics, иновативна програма от технологии, включваща ефективни двигатели, автоматична функция Старт/Стоп и регенерация на спирачната енергия, които са монтирани на повече от 1 милион автомобили на BMW. В съответствие с основните принципи на BMW EfficientDynamics марката BMW i разработва нови автомобилни концепции за електрическа мобилност като BMW i3 and BMW i8. С гамата си от мобилни услуги като споделянето на автомобили BMW i постепенно дава нова дефиниция на концепцията на индивидуалната мобилност.

BMW Серия 1 (3 врати) EfficientDynamics Edition

The BMW 116d (3 врати): впечатляваща динамика и ефективност с 85 кВт (116 к.с.) и разход на гориво от само 3,8 л/100 км.

BMW Серия 1 (5 врати) EfficientDynamics Edition

BMW 116d (5 врати): само 99 г/км CO2 благодарение на интегилентните технологии, които понижават разхода на гориво и емисиите и в същото време повишават динамиката на управлението.

BMW Серия 3 Седан 320d EfficientDynamics Edition.

BMW 320d EfficientDynamics Edition с технология BMW TwinPower Turbo и последното поколение директно впръскване Common Rail ви осигурява внушителните 120 кВт (163 к.с.) при разход на гориво от само 4,1 л/100 км.

BMW Серия 3 Туринг 320d EfficientDynamics Edition.

BMW 320d EfficientDynamics Edition с технология BMW TwinPower Turbo и последното поколение директно впръскване Common Rail ви осигурява внушителните 120 кВт (163 к.с.) при разход на гориво от само 4,3 л/100 км.

ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

BMW Финансови услуги ви предлагат избор от възможности за финансиране на автомобили, за да можете да вземете на лизинг вашия автомобил от BMW Group. При всеки дилър на BMW на ваше разположение е специалист по финансови услуги, който да ви консултира по отношение на вашия автопарк. След като изберете пакетът за финансиране, който отговаря най-добре на вашата фирма, ние ще направим останалото. От бюрокрацията и телефонните обаждания до договора за доставка, ние ще се справим с всички подробности и ще направим всичко възможно, за да могат вашите служители да получат своите автомобили бързо и лесно.

BMW СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Най-близкият BMW Сервизен център никога не е далеч, благодарение на нашата международна мрежа. Където и да се намирате, тази международна мрежа и постоянната обмяна на опит гарантира винаги оптималното сервизно обслужване на автомобил ви.
Вашият местен BMW Сервизен център предлага поглед върху това, което може да очаквате: отлично сервизно обслужване и ремонти, извършени от висококвалифицирани специалисти с помощта на компютърна диагностика.