ПРИЛОЖЕНИЯ.

Вашият надежден партньор, когато от значение е всяка секунда.

Парамедици, противопожарни служби, униформени и цивилни полицаи – всички, които работят в спешните служби имат едно обща черта: работата им е изключително динамична и напрегната. И те изискват същото от своите автомобили.

ПОЛИЦИЯ.

Полицейската работа е особено предизвикателство за BMW. Всекидневната употреба и високият пробег му позволяват да разкрие истинския си характер: висока надеждност и динамика при ненадмината икономичност, дълги сервизни интервали и иновативната система Condition Based Service, която автоматично уговаря следващото посещение в сервиза. Всичко това позволява инвестицията в специализиран автомобил на BMW да се изплаща в дългосрочен план.

ПРОТИВОПОЖАРНИ АВТОМОБИЛИ.

Пожари, пътно-транспортни произшествия, бури и много други – противопожарните служби са винаги в действие, за да помагат на хората. Приоритетите при тях са динамиката, сигурността и надеждността. BMW е добре оборудвано за подобни ситуации и може да посрещне всяко предизвикателство.

ЛИНЕЙКИ.

При спешните случаи спасяването на човешкия живот често е въпрос на секунди. Това означава, че спешните медицински екипи имат високи изисквания към автомобилите си – те трябва да бъдат надеждни, сигурни и бързи. BMW напълно отговаря на тези изисквания: благодарение на модерните системи за активна и пасивна безопасност, то позволява на екипите да достигнат до целта си за най-кратко време.

BMW MOTORRAD.

Мотоциклетите на BMW Motorrad са перфектни за взискателните задачи в градска среда и на къси разстояния, където скоростта на реакция е от първостепенно значение. BMW Motorrad поставя стандартите по отношение на сигурността при мотоциклетите вече над 20 години, с иновации като ABS и олекотена конструкция. Това осигурява и много всеобхватна гама от предложения – мотоциклети, предпазно облекло и шлемове, специално пригодени за спешните служби, като всички те поставят нови стандарти по отношение на качеството, сигурността и аеродинамичните характеристики.