BMW Корпоративни продажби за фирми и фирмени клиенти мъж пред BMW

BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: ЪПГРЕЙД ЗА ВАШИЯТ АВТОМОБИЛЕН ПАРК.

Корпоративни продажби за международни компании и фирмени клиенти.

На какви преимущества ще се наслаждавате, ако работите съвместно с BMW Корпоративни продажби?
Модерни автомобили с икономични и ефективни двигатели и сътрудници, мотивирани от перспективата за динамично шофиране и иновативни технологии. Освен това екипът от международни мениджъри на ключови големи клиенти предлага компетентна, трансгранична поддръжка в над 150 страни по света.

Прочети повече
BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: ЪПГРЕЙД ЗА ВАШИЯТ АВТОМОБИЛЕН ПАРК.Корпоративни продажби за международни компании и фирмени клиенти.
BMW Корпоративни продажби BMW Консултация Продукти Мъже по време на разговор

BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: ПРОДУКТИ.

Водещи автомобилни решения от върхов клас за фирмени клиенти.

Когато управлявате парк от над 100 фирмени автомобила, BMW Business Partnership е перфектната програма за вас: Вашият личен международен мениджър на големи клиенти е на ваше разположение при всяка заявка. BMW предлага не само динамични автомобили, но и подпомага компаниите при постигането на техните цели за устойчиво развитие - чрез ефективни продукти като BMW eDrive и BMW EfficientDynamics. Ако автомобилният ви парк включва по-малко от 100 автомобила, нашите национални партньори ще ви помогнат с удоволствие.

Прочети повече

BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: ПРОДУКТИ.

Водещи автомобилни решения от върхов клас за фирмени клиенти.

BMW МОДЕЛИ ЗА ФИРМЕНИ КЛИЕНТИ.

Независимо дали BMW Серия 1 като градски автомобил, просторно BMW Серия 5 или луксозно BMW Серия 7 за приеми и официални случаи: BMW предлага подходящ автомобил за всеки случай. В съответствие с ефективността на нашия автомобилен парк в широката гама от модели на BMW ще откриете и модели с високо ефективни двигатели и СО2 емисии под 120 г/км. Най-различни модели – напр. BMW 530e. Освен това най-модерните асистиращи системи като BMW Intelligent Personal Assistant осигуряват още по-висока сигурност и комфорт при шофиране.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 1

BMW Серия 1.

Задайте тона, изживейте момента и завладейте улиците на големите градове с атлетични контури и иновативен дизайн. Освен с по-висока радост от шофирането BMW Серия 1 се отличава и с високата си икономичност.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 2

BMW Серия 2

Типичния за BMW динамичен дизайн, който е удобен и функционален  – запознайте се с нашите модели BMW Серия 2 като BMW Active Tourer, BMW Гран Турър или BMW Купе, Кабриолет и Гран Купе. Каквото и да планирате – спортни активности, ваканции или ежедневно шофиране – винаги се придвижвате комфортно.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 3

BMW Серия 3

Спиращата дъха динамика, перфектните пропорции, вълнуващата технология и трите линии на оборудването осигуряват на BMW Серия 3 като Седан и Туринг неподражаема визия и го превръщат в лидер по отношение на ефективността и мощността.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 4

BMW Серия 4

Спортен дух, съчетан със спираща дъха динамика. BMW Серия 4 Купе и Кабриолет са впечатляващите представители на едно напълно ново поколение автомобили на BMW. BMW Серия 4 Гран Купе перфектно допълва моделното семейство и впечатлява с естествената си елегантност.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 5

BMW Серия 5

Изключително изразителен и съвършено пригоден да отговори на най-високите изисквания. BMW Серия 5 демонстрира мощност и стил във всичко, което прави – без значение дали предпочитате новото BMW Серия 5 Седан или BMW Серия 5 Туринг.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 7

BMW Серия 7

Насладете се на най-модерната автомобилна техника, ефективната върхова мощност и комфорта от най-висок клас.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия 8

BMW Серия 8

Ускорители на пулса по мярка: и като Купе, и като Кабриолет или Гран Купе, BMW Серия 8 съчетава характера на спортен автомобил с духа на луксозния клас на BMW и създава една нова форма на естетиката.  

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия Х

BMW Серия Х

Гъвкавостта означава да останеш мобилен. От BMW X1 до BMW X7 – изборът е ваш. Серията BMW X предлага безкрайни възможности в града и извън пътя, като в същото време осигурява и драматична жизненост чрез изключителни характери, които искат вие да получите всичко.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби за фирмени клиенти Моделно семейство BMW Серия i

BMW Серия i

BMW i с моделите BMW iX, BMW i4, BMW iX3 ви предлага революционни електрически автомобили и транспортни услуги за автопаркове и залага на устойчивостта по цялата верига на добавената стойност.

Прочети повече
BMW Корпоративни продажби BMW eDrive за фирмени клиенти BMW модели на пътя

НАД 60 МОДЕЛА С CO2 ЕМИСИИ ПОД 60 Г/КМ.

Технологията BMW eDrive при един Plug-in хибрид комбинира три компонента за най-чистия и ефективен начин на шофиране: иновативно електрическо задвижване, мощна литиево-йонна батерия и интелигентно управление на енергията. Винаги се избира идеалният режим на движение за максимална ефективност, в зависимост от нивото на заряд на батерията, скоростта и маршрута. Шофирането в напълно електрически режим и с напълно електрическите модели като BMW iX, BMW i4 и BMW iX3 е с нулеви локални емисии и осигурява впечатляващо ускорение.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW Корпоративни продажби BMW Efficient Dynamics градско движение

За да може да изпълни изискванията на новите, прозрачни и индивидуални тестови методи на WLTP, BMW EfficientDynamics стана по-важно отвсякога. Като част от една стратегия, насочена към устойчивост, ефективност и екологична отговорност, технологията включва икономични двигатели, автоматична функция Старт/Стоп, подобрена аеродинамика, регенерация на спирачната енергия и много други.

BMW Корпоративни продажби услуги за клиенти BMW на зарядна станция

BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: УСЛУГИ.

Индивидуални BMW решения за вашата компания - по целия свят.

Ние от BMW правим всичко, за да отговорим на нуждите и изискванията на вашата компания в дългосрочен план. С продукти и услуги, които са специално пригодени за вашия локален пазар. Ние разполагаме с глобална мрежа от дилърски организации и търговци и ще изработим решение, което е адаптирано към вашата компания.

Прочети повече

BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: УСЛУГИ.

Индивидуални BMW решения за вашата компания - по целия свят.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ.

BMW Корпоративни продажби Услуги финансиране и лизинг за фирмени клиенти Мъже отиват към автомобил на BMW

BMW Финансови услуги ви предлагат изработени по мярка услуги за покупка или лизинг на вашия BMW автомобил. При всеки дилър на BMW ще намерите финансов експерт, който ще ви помогне с предложения според изискванията на вашия автопарк.    

BMW Корпоративни продажби Услуги Мобилни услуги за фирмени клиенти Мъж ползва BMW App

МОБИЛНИ УСЛУГИ.

Нашият свят се променя - а с това и нашите разбирания за градска мобилност. Услугите под мотото NOW предлагат идеалната услуга за този свят - лесна, интуитивна, удобна и индивидуална. Нашата цел е на облекчим живота на вашите сътрудници, дори и в най-напрегнати ситуации: С SHARE NOW можете спонтанно да наемете автомобил; PARK NOW ви позволява директно и дигитално да заплатите паркоместа в паркингите или на улиците. С CHARGE NOW получавате достъп до най-голямата в света мрежа от обществени зарядни станции. С REACH NOW клиентите в САЩ и Китай могат да се насладят на иновативни решения за мобилност. По този начин NOW услугите създават всеобхватни и свързани решения за бъдещето на мобилността - и за всеки отделен клиент.

В допълнение към това AlphaCity предлага интелигентно и изгодно Corporate Carsharing решение, което е адаптирано към индивидуалните потребности на вашата фирма. То денонощно предлага максимален комфорт и позволява безключов достъп до автомобили, които изцяло се обслужват и поддържат от нашия партньор Alphabet.

BMW Корпоративни продажби Услуги BMW Connected Drive за фирмени клиенти, жена зад волана

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive ви позволява да разширите вашето офис пространство във вашия автомобил. Този пакет от технологии, включващ дигитални услуги и приложения, позволява винаги да останете свързани със света около вас. С BMW ConnectedDrive можете да получавате, четете и отговаряте на имейли. Или да синхронизирате вашите данни, например списъка с адреси, с автомобила. Освен това можете да се възползвате от BMW Intelligent Personal Assistant, който прави вашето BMW още по-интелигентно и е на ваше разположение във всяка ситуация.

BMW КОРПОРАТИВНИ ПРОДАЖБИ: ЗА КОНТАКТ.

Ние сме на ваше разположение по всички въпроси, свързани с темата BMW Специални продажби за фирмени клиенти.

Можете да се свържете с нас:
Виктор Проданов
Телефон: +359 884 616 166
В работни дни от 08:30 до 18:00 часа.

 

Прочети повече