BMW xDrive

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.

Интелигентна система за задвижване на всички колела, предлагана за цялата гама на BMW.

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.

Интелигентна система за задвижване на всички колела, предлагана за цялата гама на BMW.

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.Интелигентна система за задвижване на всички колела, предлагана за цялата гама на BMW.

С BMW xDrive вие можете да се насладите на максимална радост от шофирането със система за задвижване на четирите колела, която реагира точно толкова бързо, колкото се променят и условията.
Изкушени ли сте? Очакват ви оферти, изготвени според индивидуалните ви нужди, както и продължителни пробни шофирания, за да можете да се насладите на изключителното изживяване при шофиране по всякакви терени.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИАЛНИТЕ НИ ОФЕРТИ.

BMW X1 за 599 лв. с ДДС на месец.*

Всеки път е вашият път с xDrive. С мощно оформените си SAV пропорции, изключително гъвкавия интериор, BMW X1 демонстрира, че е истински Х модел. А сега идва при вас със специална оферта: атрактивна месечна вноска, удължена гаранция, сервизно обслужване, система за задвижване на четирите колела xDrive, подарък кутия за багаж за покрива, включени в цената на автомобила. Заявете вашата оферта, създадена според индивидуалните ви изисквания.

BMW X3 за 859 лв. с ДДС на месец.**

Всеки път е вашият път с xDrive. Новото BMW X3 с интелигентната система за задвижване на всички колела xDrive ви дава максимална гъвкавост, пъргавина и стабилност на пътя. Възползвайте се от невероятните условия на нашата оферта за BMW X3: aтрактивна месечна вноска, удължена гаранция, сервизно обслужване, система за задвижване на четирите колела xDrive и подарък кутия за багаж за покрива, включени в цената на автомобила. Заявете вашата оферта, създадена според индивидуалните ви изисквания.

BMW Серия 5 за 888 лв. с ДДС на месец.***

Всеки път е вашият път с xDrive. Благодарение на динамичното си и в същото време елегантно излъчване BMW Серия 5 убедително отговаря на очакванията, които днес се поставят пред автомобил от този клас: естетика и радост от шофирането на най-модерно техническо ниво. А сега привлича и с вълнуваща оферта: атрактивна месечна вноска, удължена гаранция, сервизно обслужване, система за задвижване на всички колела xDrive и подарък кутия за багаж за покрива, включени в цената на автомобила. Заявете вашата оферта, създадена според индивидуалните ви изисквания.

УСЛОВИЯ ПО ОФЕРТИТЕ.

  • *Офертата е калкулирана за BMW X1 xDrive 18d с допълнително оборудване за период от 60 месеца с лихва 2,9%, при първоначална вноска 30% и остатъчна стойност 36%. BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертата е за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикация. Моделът на снимката е илюстративен.
  • **Офертата е калкулирана за BMW X3 20d с допълнително оборудване за период от 60 месеца с лихва 2,9%, при първоначална вноска 30% и остатъчна стойност 41.7%. BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертата е за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикация. Моделът на снимката е илюстративен.
  • ***Офертата е калкулирана за BMW 530d xDrive с допълнително оборудване за период от 60 месеца с лихва 2,9%, при първоначална вноска 30% и остатъчна стойност 40.6%. BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертата е за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикация. Моделът на снимката е илюстративен.