BMW xDrive

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.

Интелигентна система за задвижване на всички колела, предлагана за цялата гама на BMW.

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.

Интелигентна система за задвижване на всички колела, предлагана за цялата гама на BMW.

ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.Интелигентна система за задвижване на всички колела, предлагана за цялата гама на BMW.

Атмосферните и пътни условия могат да се променят за секунди. Но всяка капка дъжд, всяка снежинка или кална локва са покана да изпитате НЕНАДМИНАТОТО ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ. С BMW xDrive вие можете да се насладите на максимална радост от шофирането със система за задвижване на четирите колела, която реагира точно толкова бързо, колкото се променят и условията.

Изкушени ли сте? Очакват ви продължителни пробни шофирания на избран от вас BMW xDrive модел, за да можете да се насладите на изключителното изживяване при шофиране по всякакви терени.

xDRIVE – ИНТЕЛИГЕНТНАТА СИСТЕМА ЗА ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА.

BMW X3 за 799 лв. с ДДС на месец

BMW X3 за 799 лв. с ДДС на месец.

Всеки път е вашият път с xDrive. BMW X3 с интелигентната система за задвижване на всички колела xDrive ви дава максимална гъвкавост, пъргавина и стабилност на пътя. Възползвайте се от невероятните условия на нашата оферта за BMW X3: aтрактивна месечна вноска, удължена гаранция, сервизно обслужване и система за задвижване на четирите колела xDrive, включени в цената на автомобила. Заявете вашата оферта, създадена според индивидуалните ви изисквания.
BMW X4 за 896 лв. с ДДС на месец.

BMW X4 за 896 лв. с ДДС на месец.

Всеки път е вашият път с xDrive. С ненадминатата комбинация от типичната за Х мощност и стабилност и естетиката на класическо купе, BMW X4 привлича всички погледи. Винаги и навсякъде. А сега привлича и с вълнуваща оферта: атрактивна месечна вноска, удължена гаранция, сервизно обслужване и система за задвижване на всички колела xDrive, включени в цената на автомобила. Заявете вашата оферта, създадена според индивидуалните ви изисквания.