ВСЕКИ ПЪТ Е ВАШИЯТ ПЪТ С XDRIVE.

BMW X4 Special xDrive Offer

BMW X4 ЗА 896 ЛВ. С ДДС НА МЕСЕЦ.

Благодарение на ненадминатата комбинация от типичната за Х мощност и стабилност, с BMW X4 с xDrive можете да направите всеки път вашия път.

А сега това е вашата цена: BMW X4 за 896 лв. с ДДС на месец. Офертата включва още удължена гаранция, сервизно обслужване и система за задвижване на всички колела xDrive. 

 

Попълнете формата за контакт по-долу и ще получите оферта, създадена според вашите индивидуални изисквания.

 • Атрактивна месечна вноска от 896 лв. с ДДС.

  Сега може да седнете зад волана на новото BMW X4 срещу средна месечна вноска от 896 лв. с ДДС с 2.99% лихва.*

  *Лизингова месечна вноска за BMW X4 xDrive 20d за 60 месеца, при първоначална месечна вноска от 30% и  остатъчна стойност 21%, лихва 2,99%. BMW Financial Leasing се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертата е за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикация.

 • Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км.

  Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км. 

 • BMW Service Inclusive: сервизни обслужвания до 5 години или 100 000 км.

  С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.  

 • Включена в цената xDrive система за задвижване на всички колела.

  Метеорологичните и пътните условия могат да се променят светкавично. За да бъдете подготвени, се нуждаете от помощта на система за задвижване на четирите колела, която реагира също толкова бързо. С BMW xDrive се наслаждавате на най-голяма радост от шофирането дори и при най-тежките пътни условия.