ПРЕОТКРИЙТЕ СВЕТА НАВЪН.

BMW 5 Series

BMW СЕРИЯ 5 ЗА 888 ЛВ. С ДДС НА МЕСЕЦ.

Всеки път е вашият път с xDrive. Благодарение на динамичното си и в същото време елегантно излъчване BMW Серия 5 убедително отговаря на очакванията, които днес се поставят пред автомобил от този клас: естетика и радост от шофирането на най-модерно техническо ниво. А сега привлича и с вълнуваща оферта: атрактивна месечна вноска, удължена гаранция, сервизно обслужване, система за задвижване на всички колела xDrive и подарък кутия за багаж за покрива, включени в цената на автомобила.

Заявете вашата оферта, създадена според индивидуалните ви изисквания.

 • Атрактивна месечна вноска от 888 лв. с ДДС.

  Сега може да седнете зад волана на новото BMW Серия 5 срещу средна месечна вноска от. 888 лв. с ДДС с 2.9% лихва.*

  *Лизингова месечна вноска за BMW 530d xDrive за период от 60 месеца при първоначална вноска 30% и остатъчна вноска от 40.6%. BMW Financial service се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертата е за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикация.

 • Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км.

  Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км. 

 • BMW Service Inclusive: сервизни обслужвания до 5 години или 100 000 км.

  С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.  

 • Включена в цената xDrive система за задвижване на всички колела.

  Метеорологичните и пътните условия могат да се променят светкавично. За да бъдете подготвени, се нуждаете от помощта на система за задвижване на четирите колела, която реагира също толкова бързо. С BMW xDrive се наслаждавате на най-голяма радост от шофирането дори и при най-тежките пътни условия.