ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА ЗА BMW Х5 И Х6.

Special Offer BMW X5 and X6

ДРЪЗКИ ПО РОЖДЕНИЕ. ВЛАДЕТЕЛИ ПО ПРИРОДА.

Светът е пълен с възможности – а моделите на BMW X5 и BMW Х6 ще ви помогнат да ги откриете. Насладете се на типичната за Х модел стабилност с високата позиция на седене, интелигентното задвижване на всички колела - BMW xDrive, и двигатели, които предлагат едновременно мощност и ефективност. Сега имате невероятния шанс да получите изгодни условия за оферта, отговарящи изцяло на личните ви нужди, включително удължена гаранция, сервизно обслужване и обратно закупуване на настоящия ви автомобил.

 

Попълнете формата за контакт по-долу и ние ще свържем с вас с покана за пробно шофиране и индивидуална оферта.

  • Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км.

    Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км.

  • BMW Service Inclusive: сервизни обслужвания до 5 години или 100 000 км.

    С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.  

  • Възможност за обратно закупуване.

    Покупката на нов автомобил може да е по-комплексен процес и ние разбираме това отлично. Затова ви предлагаме възможност за обратно закупуване на настоящия ви автомобил. Ние ще се погрижим за всички формалности. На вас оставяме радостта от шофирането.