СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

BMW 5 Series

БИЗНЕС АТЛЕТЪТ. BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Неговата мисия е да поставя нови стандарти. BMW Серия 5 е олицетворение на модерния бизнес седан. Благодарение на динамичното си и в същото време елегантно излъчване, то убедително отговаря на очакванията, които днес се поставят пред автомобил от този клас: естетика и радост от шофирането на най-модерно техническо ниво. Сега със сервизно обслужване и удължена гаранция, включени в цената на автомобила.

 

Попълнете формата за контакт по-долу а ние ще се свържем с вас с покана за пробно шофиране и оферта, създадена според вашите индивидуални изисквания.

  • Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км.

    Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км. 

  • BMW Service Inclusive: сервизни обслужвания до 5 години или 100 000 км.

    С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.