BMW i

ПОСРЕЩНЕТЕ РЕВОЛЮЦИЯТА.

BMW i3 и BMW i8.

ПОСРЕЩНЕТЕ РЕВОЛЮЦИЯТА.

BMW i3 и BMW i8.

ПОСРЕЩНЕТЕ РЕВОЛЮЦИЯТА.BMW i3 и BMW i8.

Светът се променя бързо. Големите градове се превръщат в мегаполиси, a едновременно с това нараства силно желание за водене на един по-устойчив, съзнателен и пълноценен начин на живот.

Чрез BMW i ние се насочваме последователно и всеобхватно към тези промени. Готови ли сте да посрещнете революцията?

BMW i - КОНЦЕПЦИЯ ЗА УСТОЙЧИВА МОБИЛНОСТ.

BMW i3.

BMW i3.

Напълно електрическото BMW i3 е олицетворение на устойчивата мобилност. Без разход на гориво и вредни емисии, то е идеалният спътник в града. Освен това, със своята невероятна пъргавина и ускорение от 0 до 100 км / ч само за 7,3 сек., BMW i3 доказва, че устойчивостта и радостта от шофирането перфектно се допълват. С едно леко докосване на педала BMW i3 ускорява мощно и почти безшумно от място. Каним ви да изживеете един нов вид радост от шофирането с революционното BMW i3.
BMW i8.

BMW i8.

BMW i8 е готово да направи революция в своя автомобилен клас - като първия спортен автомобил с изключително ниски стойности за разход на гориво и вредни емисии. Силата на plug-in хибрида е в перфектния синхрон между устойчивост и ефективност и динамика и ателтизъм. Представяме ви първия спортен автомобил, който ускорява дори ‚духа на времето‘. Каним ви да изживеете един нов вид радост от шофирането с революционното BMW i8.