СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА BMW СЕРИЯ 7.

BMW 7 Series

BMW СЕРИЯ 7. ВИНАГИ ОТВЪД ОЧАКВАНИЯТА.

Най-добрият начин да управляваш е да овладееш бъдещето, а истинската мощ се изразява в това да задаваш посоката. С BMW Серия 7 ние създадохме съвършеният лукс -  с иновации, поставящи нови стандарти за комфорт, съвременен дизайн и динамика, която е не само впечатляваща, но и изключително ефективна. Бъди отличителен зад волана на BMW Серия 7. Сега със сервизно обслужване и удължена гаранция, включени в цената на автомобила.

 

Попълнете формата за контакт по-долу и ще получите оферта, създадена според вашите индивидуални изисквания.

  • Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км.

    Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км. 

  • BMW Service Inclusive: сервизни обслужвания до 5 години или 100 000 км.

    С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.